WIN! DE BAMBOO BRUSH SET VAN ZOEVA

tn_DSC_1784

Update: nog maar 9 volgers via Bloglovin’ of 100 likes op Facebook te gaan! Spannend!

Win de Bamboo Brush set van Zoeva t.w.v. €25,-!
Deze kwastenset bevat twaalf mega zachte kwasten voor je dagelijkse make-up routine.
Ideaal om je huidige kwastenset aan te vullen. En perfect als starters set!
De twaalf kwasten hebben handvatten van Bamboo (duurzaam) en taklon haren (diervriendelijk!).

Hoe maak je kans?
Simpel: like de BeautyFrique Facebook pagina en/of volg me via Bloglovin’. Aan de rechterkant van m’n blog vind je de knoppen om me rechtstreeks te liken en/of te volgen.

Ik verloot de set zodra ik 100 likes op de BeautyFrique Facebook óf 50 volgers via Bloglovin’ heb. Alle geweldigerds die me al liken op FB of volgen via BL maken dus ook kans. Natuurlijk :)!

Help jij me mee aan de 100 likers en/of de 50 volgers? Ik zou het ontzettend waarderen!
Deel de link onderstaande link via Facebook/Twitter en andere social media. Des te eerder jij kans maakt op de Bamboo Brush set!

http://wp.me/p2OorK-pL

Dank je!

tn_DSC_1786v.l.n.r. Buffer kwast, poeder kwast, blush kwast, foundation kwast, concealer kwast, oogschaduwkwast groot, oogschaduwkwast klein, crease kwast, eyeblender kwast, waaier kwast, liner kwast en lip penceel.

Mijn top 5
Ik ben ontzettend dol op deze kwastenset. De ene kwast vind ik  nog fijner dan de andere kwast. Mijn top 5 van de kwasten die ik dagelijks gebruik:

 1. buffer kwast (voor het aanbrengen van foundation)
 2. waaierkwast (voor aanbrengen van highlighter)
 3. blush kwast
 4. poeder kwast
 5. crease kwast (voor oogschaduw in m’n arcadeboog)

Ik wil iemand anders ook met deze kwastenset verblijden. Misschien heb jij binnenkort deze set in je bezit!

Nog meer foto’s
tn_DSC_1791 tn_DSC_1790 tn_DSC_1789 tn_DSC_1787
Ik heb de kwasten natuurlijk in de verpakking laten zitten. De gelukkige winnaar mag zelf alle kwasten unwrappen :). Hierbij een foto van de website van Zoeva, zonder verpakking:

bamboo_brushset_theme_01_max

Gebruik jij veel make-up kwasten? Of geef je daar niet zo om?

56 reacties op “WIN! DE BAMBOO BRUSH SET VAN ZOEVA

 1. Waaauuww, wat een leuke winactie. Dit stond ook op mijn verlanglijstje voor sinterklaas. Ik heb het niet gekregen maar nu heb ik nog de kans voor een verlaat sinterklaas cadeautje. Ik volg je al via Bloglovin en heb dit bericht en je FB geliked. Ik hoop dat je snel genoeg volgens en likes hebt want je hebt een hele leuke blog.
  Liefs, Renate

 2. Leuke winactie ! Ik heb je pagina geliked op facebook en je gevolgt op Bloglovin. De kwasten zien er P R A C H T I G uit !
  ps: toffe site :)

 3. Wauw, kwam net je site tegen op bloglovin! ik dacht yes weer een nederlandse site erbij! En meteen een winactie waar ik aan mee kan doe! wat leuk!

  Ik heb deze set wel nodig! Als je de juiste kwasten hebt kun je je ooglook en poeder etc mooier maken. Doe nu alles met 2 kwasten namelijk een soort van blending kwast en normale zachte oogschaduw kwast.
  Dus I need dingentje! :D

  volg je ook op facebook!

 4. Die kwasten zien er echt goed uit, ik ben zelf nog opzoek naar nieuwe kwasten aangezien de huidige kwasten al een aantal jaar oud zijn. Oftewel klaar om weg te gooien, slecht he dat ik ze nogsteeds heb! Ik was laatst bij de etos, toen had ik bijna de kwasten daar gekocht, maar ik vond ze er toch niet zo goed uitzien dus heb het uiteindelijk niet gedaan. Nu zag ik joun winactie op bloglovin verschijnen, en ik dacht ik ga deze kans grijpen want deze kwasten zien er echt mooi uit, maar niet alleen mooi maar ze zijn oo nog eens van goede kwaliteit en zien er chique uit! Ik hoop een goede kans te maken op de winactie! ik heb de stappen gevolgd om een kans te maken dus ik wacht hoopvol af!

  Oja ik gebruik makeup kwasten om mijn poeder aan te brengen op mijn gezicht, en welleens voor de oogsschaduw. Maar ik wil ook beginnen met het oefenen en daarna het schrijven over blogs met de onderwerp smokey eyes, ik ben eerst nog opzoek naar de perfecte pallet om daarmee te starten maar daarbij heb ik natuurlijk ook mooi kwasten bij nodig!

  • Hi Corelia, dank je dat je me nu volgt!

   Spannend hoor om ook zelf een blog te beginnen. Ik raad het je aan, is echt heel fijn en leuk om te doen. Zolang je maar genoeg passie hebt in hetgeen wat je doet :). Liefs Viv

 5. Heb ik een geluk dat ik je volg, daardoor mis ik de kans niet om deze set te winnen. Al moet ik toegeven dat ik van de helft geen idee heb waarvoor ze dienen. Kwalitatieve tools komen altijd van pas.
  Love Jess

  • Bedankt voor het volgen! Mocht je de set winnen, dan kan je natuurlijk altijd aan me vragen waar de kwasten voor dienen :). Liefs Vivian

   • Dat zal dan zeker nodig zijn, zou jammer zijn om ze in de kast te laten liggen :-)

 6. Ik kwam net naar aanleiding van je reactie op een ander blog hier terecht. Leuk! Ik follow je dus nu op bloglovin en heb ook je facebook geliked.Naast dat je adorable achtergrond opvalt, vindt ik je artikelen ook interessant & origineel!

 7. Ik volgde je blog al een tijdje stilletjes, maar met zo’n leuke actie moet ik toch maar een keer van me laten horen! Wat een super mooie kwasten set en wat fijn dat het natuur en diervriendelijk is!
  Verder wil ik kwijt dat ik niet onwijs beauty meisje (ok ik bezit tig nagellakjes en stiekem ook wel een heel arsenaal aan bodybutters en oogschaduw palletjes, maar ik ga niet in de rij liggen voor de nieuwe must have een een blending spons heb ik nog nooit in handen gehad) veel plezier je blog lees en het fijn is dat je echt kritisch bent over producten en goede en handige tutorials post!
  Thnx and keep in the good work! O ja en natuurlijk volg ik je op blog lovin en facebook!

  • Super leuk berichtje! En heel leuk dat je me nu volgt :). 3 jaar geleden was ik precies zoals jij (paar paletten en wel wat nagellakjes, geen goede kwast aangeraakt), maar ineens kan het toch een soort van verslaving worden.. Pas maar op ;) Liefs

 8. Bekijk al even je blog maar ben niet zo actief met reacties (lees: dit is denk ik de eerste keer, haha). Jammer genoeg ben ik van België dus denk dat ik buiten de boot val maar heb alsnog je FB geliked en via bloglovin ook omdat je die steun wel verdient. Blijf vooral verder doen met je site, want als je na zo’n korte tijd al zo ver staat (mooie lay-out (voor mij toch belangrijk), leuke artikels, handige tutorials… TOP. Veel succes nog met je verdere werk met je blog (voorals ik weer op non-actief voor reacties val haha). X

  • Ah lief, dank je!

   Zal eens navragen hoeveel het scheelt qua verzendkosten. Als het niet heel veel extra kost, waarom zou ik dan niet naar België versturen, toch :)?

   Liefs Viv

 9. Heey!
  Ik heb je facebook pagina geliked en ik volg je op bloglovin.
  Ik vind dit een superleuke winactie omdat ik een beetje een beginner ben met make-up en dan is zo’n kwastenset super handig!
  xoxo

  • Dank je wel, Femke! Het zou inderdaad ideaal zijn als beginner om meteen zo’n fijne kwastenset in de pocket te hebben. Ik hoop volgende week de winnaar bekend te maken! Liefs Vivian

 10. Super winactie!! Ik doe graag mee aan deze winactie.Ik volg je nu ook op Bloglovin .Succes met het uitkiezen van de winnares/winnar! :)

  XxX Yagmur

 11. Dit setje staat op mijn verlanglijstje!!! Ik ben momenteel niet in het bezit van goede kwasten, dus ik zou het super vinden om dit te winnen!! Ik heb je geliked op fb en gevolgd via bloglovin. Ps. Echt een hele leuke blog en fijne tutorials! Veel succes nog! :)

 12. Waaw wat een geweldige winactie! Ik heb dringend nood aan goede kwasten, dus doe graag mee :) ik ben je gaan volgen op Facebook (Zoë Van Quickelberge) en volg je nu ook op Bloglovin’ :) Hopen dat je snel die 100 likes/50 followers haalt! Succes! :)

 13. Ik volgde je al via Bloglovin’, en nu ook via facebook :-)
  (Sarah ak)
  Zeer leuke winactie! Ik zal mn vingers kruisen in de hoop dat’k zal winnen :-)

   • Ik zie net je reactie op mijn reactie. Bedankt voor het complimentje! :-)
    Ik kan niet wachten tot het zover is! Die brushes zijn enorm leuk! Het is bijna zover zeker? Nog 9 te gaan… :-)

 14. oeeeh, wat een leuke winactie! <3 Ik zit nu voor het eerst op je blog, en ik vind hem zo leuk dat ik je meteen heb geliked op facebook & gevolgd op bloglovin! & Volgens mij kan ik ook nog meedoen met je winactie dan! Jeaah! hihi, mij lijkt het echt supertof om hem te winnen, had hem al een paar x bekeken op de site, en las er allerlei goede reviews over, dus zou supersuper blij zijn als ik de gelukkige winnaar was! ^^
  nu maar duimen…
  xxxxxxx Renskee

 15. Ben je meteen gaan volgen! ;) Niet alleen voor de winactie hoor, je hebt verder ook leuke posts. Ga ik even doorheen browsen nu…

 16. oee zo leuk dit vivian! ik ben erg benieuwt naar deze kwasten omdat jij ze ook vaak gebruikt in jouw oh zo leuke filmpjes! ik vind het zo jammer dat je bij zoeva alleen op zijn amerikaans met creditcard kan betalen als Nederlander, ander had ik ze allang besteld. nou nu nog even mijn vingertjes kruisen, want zo te zien ben je er qua likes op facebook én bloglovin’ er bijna!!! :D xx, liefsss.

  p.s. het is ook leuk dat je je richt op ‘budget’ make-up! voor mac producten ga ik wel eens wat duurder, maar voor heel veel dingen blijf ik liever bij een wat lagere prijsklasse, zucht wat is make-up toch allemaal duur als arme student!

  • Wat fijn om te lezen dat je m’n filmpjes leuk vindt :). Inderdaad ben ik er bijna! Ik hoop volgende week de winnaar bekend te maken….

   Make-up is inderdaad allemaal zo duur *zucht*. Ik vind het een uitdaging om budget make-up merken te ontdekken van goede kwaliteit. En nog leuker om deze ontdekkingen met iedereen te delen. Dus daar blijf ik me zeker nog op richten :D!

 17. wauw ik vind dat je een hele toffe site hebt! en deze
  winactie is geweldig! Ik heb je geliked op fb en op bl gevolgd en geliked.
  Ben benieuwd! succes!

  x

 18. Ook ik volg je al op Bloglovin en heb je geliked op facebook. Vooral omdat ik jouw site echt erg goed vind. Ik denk dat je nog wel ver komt met je blog! Spannend wie de set krijgt….. Ik doe bijna nooit mee aan winacties, maar nu ik meedoe wil ik ook wel graag winnen haha.

  ps: ben ik heel brutaal als ik vraag of je mij ook wilt volgen via BL en liken op FB? :$

 19. Wauw! Ik wil deze al zo lang, zo graag hebben! Ik doe zeker mee! Ik volg je nu ook bij bloglovin’ en ben je 48′ste volger! Nog maar 2 te gaan en dan heb je de 50! Hihi

 20. Jeeeeejj je hebt 51 volgers gefeliciteerd. Heb je ook wel verdient. Je hebt echt een hele gave blog. Ik ben benieuw wie gaat winnen. (ik hoop op mezelf natuurlijk hihi)
  Liefs, Renate

 21. Enige tijd kon je deze borstels winnen, maar nu was ik toch benieuwd waar elke borstel voor dient. Heb je hier al een post over of zie je het zitten om daar een post over te maken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s