WINNAAR BAMBOO BRUSH SET

20081216045015_large-001

Gisteravond was het zover: BeautyFrique kreeg de 50e volger op Bloglovin’ (en 85 likes op facebook). Yay! Ten eerste bedankt allemaal voor het volgen en liken! Ik vind het héél fijn om te zien dat m’n blog stukje bij beetje groeit.

Maarrrr, dit betekent dat ik eindelijk iemand blij kan maken met de Bamboo Brush Set van Zoeva t.w.v. €25,-.
De winnaar heb ik zojuist op de hoogte gesteld. Gefeliciteerd en veel plezier met deze fijne en zachte kwasten!

Ik zou het trouwens erg leuk vinden als de winnaar zich hieronder meldt :)!

Liefs Vivian
PS. De komende tijd zullen er vaker winacties voorbij komen. Houd Facebook en Bloglovin’ dus in de gaten om niets te missen :)

Follow my blog with Bloglovin

About these ads

11 reacties op “WINNAAR BAMBOO BRUSH SET

  1. Hierbij een berichtje van mij. Ik ben zo blij dat ik heb gewonnen. Ben helemaal hyper. SUPER SUPER SUPER Bedankt. ik ga er zeker heel veel plezier van hebben. Ik kan niet wachten totdat de postbode met mijn pakketje er is. En zoals ik al in mijn mailtje zei; ik vind dat je één van de leukste blogs hebt die ik volg.
    Liefs, Renate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s