REVIEW BENEFIT THEY’RE REAL! BEYOND MASCARA

De best verkochte mascara ter wereld?! Ja, die bestaat! Dat schijnt dus de They’re Real! Beyond mascara van Benefit te zijn. Ik las zoveel lovende recensies, dat ik deze mascara natuurlijk móest testen.
Lees vandaag dus de review van de They’re real! Beyond mascara (ik noem het voor het gemak gewoon “mascara”).

tn_DSC_1512

Wat belooft de mascara?
De mascara belooft ontzettend veel.

tn_DSC_1522
De mascara:

  • verlengt
  • krult
  • geeft volume
  • lift
  • separeert je wimpers
  • is mega zwart
  • veegt niet
  • is long-wearing en droogt niet uit

Jeetje, dat is bijna alles wat ie-de-reen in een mascara zoekt! Maar ha, het meest belangrijke voor mij staat er niet bij: waterproof…

De ingrediënten
tn_DSC_1516

De verpakking
De mascara zit in een zwart kartonnen doosje. Het doosje zelf zit vól met beweringen. Benefit smijt met percentages en wat de mascara allemaal met je wimpers doet. Hmm, ik houd niet zo van die overdreven beweringen. Maar ja, ik snap wel dat je erg nieuwsgierig wordt naar de mascara als je dit allemaal leest.

tn_DSC_1513

Het omhulsel zelf vind ik er ontzettend mooi uitziet. Heel chique dat weerspiegelende zilver. Dit vind ik persoonlijk wel één van de mooiste verpakkingen die ik heb gezien.

tn_DSC_1518

Het borsteltje is van plastic en redelijk groot. Van het plastic en de grootte moet je dus wel echt houden. Wat ik echt ontzettend fijn vind, is de bovenkant van het borsteltje. Daar zitten namelijk ook plastic haren aan, zodat je heel makkelijk ook de kleinere wimpers kan omhullen met mascara.

tn_DSC_1515

Het naakte oog..
Helaas met een moesje in m’n ooghoek. Ieh!

tn_DSC_1528 tn_DSC_1526 tn_DSC_1525
Het resultaat (met wimperkruller)

tn_DSC_1532 tn_DSC_1531 tn_DSC_1530

En een fullface foto:

tn_DSC_1534

En met make-up (hergebruikte foto):

tn_DSC_1540
En wat vind ik ervan?
Ik vind het eerste resultaat best mooi. Mijn wimpers zijn langer en hebben zeker meer volume. Wel een neiging tot klonteren en spinnenpoten. Ik had toen zoiets van: jajajaja, eindelijke een fijne mascara :)!!

Maar daar eindigt het verhaal niet. Ik heb de mascara een week lang getest. Die week was het soms mistig, soms vochtig, soms regenachtig en soms scheen de zon. Heel veel afwisseling. Maar wat voor een dag het ook was, ik liep constant met vlekken onder m’n oog: het pandaberen effect. De eerste dag had ik dit helaas niet door. Wat erin resulteerde dat ik als een pandabeer aankwam voor een belangrijk gesprek bij een bedrijf. Ah nee he?! De rest van de dagen deed ik dus constant spiegelchecks of veegde ik gewoon maar in het wilde weg met m’n vingers onder m’n ogen.

Daarnaast is dat wow-effect na een uur verdwenen. M’n wimpers werden zwaar van de mascara. Of de zwaartekracht deed die week extra hard z’n best ;).

Pluspunten
+ prettige borstel
+ veel volume en lengte het eerste uur
+ verpakking

Minpunten
- wimpers worden zwaar en gaan hangen (zeg maar dag tegen de lengte)
- smudged ontzettend
- niet waterproof
- neiging tot spinnenpoten
- de prijs: €21,-

Wat ontzettend jammer dat de mascara zoveel vlekt. Zelfs de Mega Volume mascara van MUA vind ik dan fijner.
Ben ik dan de enige die deze mascara geen aanrader vind? Het is tenslotte niet voor niets de best verkochte mascara ter wereld.

Ik gaf na die testweek de mascara aan m’n zusje. En zij vindt de mascara wél fijn en heeft geen last van pandaberen ogen. Vreemd toch?
Mijn conclusie: als je nooit waterproof mascara draagt, is deze mascara misschien een gokje waard. Die “miljoenen” andere vrouwen zullen vast ook een punt hebben. Maar ben je van de waterproof? Dan kun je die €21,- beter aan een waterproof mascara besteden.

Wat is jouw favoriete (waterproof) mascara?

22 reacties op “REVIEW BENEFIT THEY’RE REAL! BEYOND MASCARA

  1. Jammer dat er zoveel min punten aan zitten..

  2. Jaa..ik was er heel blij mee. Het viel me just op dat deze niet-waterproof mascara minder vlekte (ook onder de douche) dan sommige slechte waterproof mascara’s. Hij brengt heel makkelijk aan met het borsteltje en geeft veel mascara af op de winpers. Maar zou hem zelf niet kopen voor die prijs hoor! Lief dat ik hem mocht hebben:)

  3. Wat een super fijn en duidelijk review, dankjewel! Ik had het toevallig vandaag nog met een vriendin over deze mascara! Jammer dat ie toch behoorlijk wat minpunten heeft ..

  4. Het resultaat ziet er mooi uit. Jammer dat er zoveel nadelen aan de mascara zitten. Waterproof vind ik erg belangrijk, dus deze mascara word het niet voor mij.

  5. De mascara belooft gewoon te veel, en daarom worden de verwachtingen te groot. Wat jammer dat hij uiteindelijk toch tegenvalt.. Pandaogen willen we niet hebben.

  6. Lijkt me echt een shitmascara zeg! Wat gek dat de rest van de wereld er zo lyrisch over is? Misschien de zonnige helft van de wereld? De zonnige helft van de wereld die nooit naar poolparty’s gaat? Ik gebruik al sinds ik met make-up begon de (waterproof) mascara van lash architect. Gewoon van de Etos, €15,- maar ALTIJD in de 2 halen 1 betalen en ik heb al zo vaak iets anders geprobeerd, maar nergens ben ik meer tevreden over.

    Maar goed, toch leuk dat je ‘m getest hebt! En als pandaogen ooit in de mode komen, dan zal ik je eeuwig dankbaar zijn ;).

  7. Na al die lovende recensies had ik ook wel meer van dit product verwacht!
    Jammer, want ik had het product graag een kans gegeven.
    Na het lezen van dit artikel heb ik toch mijn twijfels, want een mascara die vlekken afgeeft is niet prettig en zeker niet voor die prijs.

  8. Hey!

    Met die niet-waterproofheid ben ik het niet helemaal eens.. Ik moet namelijk met water en zeep mn wimpers schoonmaken omdat ik het er met normaal spul niet afkrijg! :S

    Maar inderdaad, zware wimpers, en ik krijg zelfs pijn aan mn wimpers na gebruik….

  9. Pingback: LOOK MET URBAN DECAY NAKED 2: HINT OF GOLD | BeautyFrique

  10. Ik gebruik hem nu een week en vindt hem erg fijn. En ben het niet eens met de minpunten!!
    O.k. de prijs zou wel wat naar beneden kunnen, maar kijk eens naar andere mascara’s, die zijn ook altijd aardig aan de prijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s