ESSENCE FLORAL GRUNGE

Lief meisjesachtig met een stoere touch. Deze omschrijving past het beste bij de Essence Floral Grunge lijn. Krijg alvast een voorproefje van de collectie, die in april en mei 2013 verkrijgbaar is bij de Kruidvat en Trekpleister.

Essence Floral Grunge part 1
1. Essence floral grunge – hair dye powder | €2,99
Met deze haarpoeder creëer je koraalroze highlights in je haar. Hoe gaaf! De poeder is heel gemakkelijk op strengen haar of een gedeelte van je haar aan te brengen. Wanneer je er genoeg van hebt, was je het er eenvoudig weer uit. Ik heb het noet getest, maar ik denk dat dit vooral geschikt is voor dames met licht haar.

2. Essence floral grunge – body tattoo | €1,99
Ideaal voor als je een tijdelijke tattoo wilt! De tattoo kan je na het avondje stappen week makkelijk verwijderen met make-upremover.

3. Essence floral grunge – nail polish | €1,89
Dit zijn de trendkleuren voor nagels van het lenteseizoen en voor een lentezacht prijs. Frisse bloemkleuren of smokey mint, wit koraal, paars en zwart. De finish varieert van mat en parelmoer tot een ‘grip tape look’.

Verkrijgbaar in 01 be flowerful, 02 lily bloom, 03 grunge me tender!, 04 madly purpled en 05 black to the roots.

Essence Floral Grunge part 24. Essence floral grunge – mini lipgloss set | €2,59
Hoe schattig, deze schattige mini lipgloss setjes! Handig voor onderweg. Er zijn twee setjes om uit te kiezen: pasteltinten (transparant met glittertjes, zachtroze en koraal) en de opvallende tinten (roze, lila en mint). Verkrijgbaar in 01 kissing me softly en 02 grungy kisses rock.

5. Essence floral grunge – quattro eyeshadow | €2,99
Floral versus grunge! De vier kleuren van de quattro eyeshadows variëren van metallic tot mat. De lichte versie met wit, lichtroze, koraal en mint is er voor de vrouwelijke look. De kleurencombinatie met beige, lila, olijf en zwart is ideaal voor een grungy look. Verkrijgbaar in 01 eye like flowers en 02 eye like grunge.

6. Essence floral grunge– blush | €2,59
Frisse koraaltint op je wangen met een matte finish. Deze ga ik zéker halen. Ik ben dól op koraalkleurige blush. De koraaltint geeft de wangen een intens fris lenteaccent!

7. Essence floral grunge – stick-on eyeliner | €1,99
Daar zijn ze weer, de stick-on eyeliners. Volgens Essence zijn deze stick-on eyeliners super makkelijk aan te brengen en het effect ziet er perfect uit, zo lang als je ze draagt. De eyeliner stickers kunnen bovendien meerdere keren gebruikt worden. Ik ben benieuwd of deze stick-on eyeliners wél de plank raak slaan!

Q: Ben jij een Floral type of meer een Grunge type?

16 reacties op “ESSENCE FLORAL GRUNGE

  1. Ik vind het een toffe collectie! Ben benieuwd naar bijna alles eigenlijk :)

  2. Wauw ziet er uit als een mooie collectie. Ik ben benieuwd vooral naar die haar poeder voor koraal kleurige highlights! Klinkt echt tof!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s