[GESLOTEN] WIN! 3 RIMMEL APOCALIPS NAAR KEUZE

Rimmel Apocalips Lip Lacquer FamilieOnlangs vertelde ik dat de Rimmel Apocalips mijn nieuwste holy grail is op het gebied van lipsticks. En nu… Nu mag ik maar liefst drie stuks van deze pareltjes aan iemand verloten! En weet je wat nog leuker is: je mag deze drie kleuren helemaal zelf uitzoeken!

Hoe maak je kans?

  1. Like de Facebookpagina van OnlineMakeup.nl
  2. Deel het bericht van deze winactie (te vinden op de Facebookpagina van OnlineMakeup.nl). Update: de actie is daar nog niet gelanceerd. Ik laat weten zodra dit wel het geval is!
  3. Laat hieronder bij de comments weten dat je meedoet met de winactie én waarom jij deze 3 lipsticks moet winnen.

Samen met OnlineMakeup.nl kies ik de de leukste reactie uit.

Waar je mij heel blij mee kunt maken (heeft geen invloed op de winkans)

  • BeautyFrique liken op Facebook
  • BeautyFrique volgen via Bloglovin’

Ben je benieuwd naar de swatches? Kijk dan hier. Of wil je weten welke kleuren van de Rimmel Apocalips OnlineMakeup.nl in het assortiment heeft? Kijk dan hier.

Voorwaarden

  • Deze winactie loopt tot en met 31 maart 2013.
  • De winactie wordt mogelijk gemaakt door OnlineMakeup.nl
  • Heb je geen Facebook? Dan ben je helaas uitgesloten van deelname.
  • Begin april stellen we de winnaar per e-mail op de hoogte. Zorg dus dat je een correct e-mailadres invult bij de comments.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

50 reacties op “[GESLOTEN] WIN! 3 RIMMEL APOCALIPS NAAR KEUZE

  1. Wat een geweldige winactie! Ik zie alleen nog geen bericht om te delen op hun Facebookpagina. Ik zou deze apocalips graag willen hebben omdat er zulke mooie kleurtjes tussen zitten die je lippen echt laten stralen deze lente! Lekker vrolijk en opvallend :)

  2. Ik zou deze acocalips graag willen winnen omdat ik ze erg gaaf vind, je ziet ze bij iedereen op blogs voor bij komen en ik heb het geld op het moment niet om er 1 te proberen. Daarom lijkt het me super leuk om ze te winnen. Je hoort er super goeie reviews over en ik ben heel erg benieuwd.

    Ik like de facebookpagina van OnlineMakeup.nl met de naam Kirsten Ooms.
    Ik like/deel ook het bericht op facebook met de naam Kirsten Ooms.

    Ook volg ik je al op bloglovin en heb dit bericht gelked <3!
    Ook like ik jou facebookpagina met de naam Kirsten Ooms.

    mijn email: [email protected]

    Liefs, Kirsten <3

  3. Leuk weer dat je hiervoor benaderd bent! Ik doe alleen niet aan winacties waarbij je moet spammen met je eigen FB (ik moet gewoon even een merelymerel-FB aanmaken, eigenlijk, maar daar heb ik dan ook weer geen zin in :p), dus ik laat het even aan me voorbij gaan. Maar heel veel succes iedereen!

  4. Rood staat jeugdiger (ben 48 ) lijken mijn tanden witter,verzorgde lippen,leid af van oneffenheidjes,fleurt je gezicht op,trekt mannen aan “-),voor mooiere foto’s,representatief beter;moet ik doorgaan of zijn dit al genoeg redenen waarom ik meedoe ? B-)

  5. Super leuke winactie zeg! ik heb er al 2 van en ik vind ze zo fijn ik gebruik ze ongeveer elke dag maar ik zou graag nog 3 andere kleuren erbij willen omdat ik ze echt elke dag ongeveer gebruik omdat ik ze zo fijn vind.

  6. My lips are made for kissing. And that is what I love to do. But kissing without Rimmel lipstick is almost “criminal”.
    I like and share via Facebook and hopefully I soon can kiss with these “gems” on my lips.

  7. Wat een leuke actie.
    Ik heb de Facebook pagina geliked & het bericht gedeeld.
    Apocalips combineert de intense kleur van lippenstift met de prachtige glans van lipgloss in één product en dat lijkt me wel wat.

  8. Wat een lieve winactie! Ik ben echt verlieft op een paar kleurtjes, ze lijken mij echt super. Ik zou graag willen winnen omdat ik mij rijbewijs zelf moet betalen en hierdoor helemaal geen geld meer heb voor dingen zoals make up. Terwijl ik blijf en meisje en ik er super dol op ben!

  9. Ik doe mee want met de deze mooie make-up op schijnt de zon altijd voor mij al zou het niet buiten schijnen. Want met deze make-up op ben ik verzorgd waar ik erg vrolijk en blij van word.

  10. Omg, wat een super winactie! Ik wil al een tijdje de roze variant, Apocaliptic.. Maar elke keer houd de prijs me tegen, hoewel ik hem zo mooi vind. Dit zou een goeie gelegenheid zijn om deze en de andere ook gelijk uit te proberen. Ik ben gek op de Lip Laquers. Ik heb alles gedaan, en je Facebookpagina ook nog even geliked. :D

  11. Ik zou zooo graag de Apocalips winnen! Ze zie er zo mooi uit, maar ook bij mij houdt de prijs me een beetje tegen! Nu maar de vingers kruisen of ik ze bij jou win! BTW love your blog! ^^

  12. Toffe winactie!
    Ik doe mee.
    En ik doe mee omdat ik nu 1 van deze lipgloss/sticks heb en ik er super tevreden en blij mee ben en er zeker nog meer van wil hebben:)

  13. Jeetje, lastig hoor om aan te geven waarom ik MOET winnen. Ik WIL in elk geval wel heel graag winnen. Ik heb alleen nog maar wat (over de houdbaarheidsdatum zijnde) lipsticks liggen. Dus wat nieuwe “aanvoer” zou wel wenselijk zijn. Vanwege werkloosheid niet veel financiële ruimte voor cosmetica en dergelijke. Misschien dat dat nog wat gewicht in de schaal legt. ;o)

  14. Wat een leuke winactie. Ik heb ook meegedaan en ik hoop dat ik kan winnen. Ik zou ze willen omdat ik gewoon de kleurtjes heel erg mooi vind en ik denk dat het een hele fijne gevoel zal hebben op je lippen.

  15. Ohhh wat gaaf zeg! Ik heb meegedaan, ik heb ze gevolgd op FB en het bericht geliked en geshared. Ook volg ik jou nu via Bloglovin’! Ik vind het concept hiervan zo ontzettend gaaf, maar ik vind het gewoon best wel heel erg duur , dus als ik hier een paar kleurtjes zou winnen zou dat geweldig zijn want er zitten een paar heeele mooie tussen!

    • Ik zou ze btw graag willen winnen, omdat ik eigenlijk nog helemaal geen lipgloss heb in mijn stash, en ook geen goede lipstick. Dit is een combo dus 2 vliegen in 1 klap. haha :)

  16. Ik doe mee en hoop echt dat ik win !
    Ik wil al echt weken deze lipglosses maar mijn ma zegt dat 10 euro voor een lipgloss gelderspilling is .
    Maar de kleuren zijn zoo mooiii !!
    Ik hoop echt zo dat ik win !:)

    Xx rana

  17. ik doe mee aan de winactie! super leuk!
    het is niet voor mij maar voor mijn zus, ze wil ze erg graag kopen maar ze zijn te duur en daarom mag ze het niet kopen.
    Ik hoop dat ik ze win zodat ik ze met haar verjaardag kan geven!
    iedereen succes! :D
    groetjes massih (ik hoop dat ze mijn reactie niet leest ik moet haar afleiden hahaha)

  18. Wat een leuke actie! :) Ik ga een gokje wagen. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik dol ben op lipstick en dan vooral opvallende kleuren. De unieke substantie van de Rimmel Apocalips spreekt mij erg aan en zou een daarom een mooie aanvulling zijn op de ‘normale’ lipsticks die ik al heb. :)

  19. Wauw wat leuk! Ik doe mee!! Mijn naam is Lisanne Hoog op Facebook. Ik heb nog geen lipgloss en ik zou dit heel graag willen proberen om eens lipgloss te hebben. Wat een super leuke actie!

  20. Ik doe zeker mee met deze winactie! Ik heb net gelikt en gedeeld (ik volg je via bloglovin’ trouwens), nu het laatste nog, 3 kleuren vermelden en waarom! De kleuren die ik het mooiste vind zijn: Apocaliptic, Stellar, Celestial. Ik wil deze kleuren graag winnen om dat ik hier al overgelezen heb maar ik mijn studie ook zelf betaal deels en ik het eigenlijk te duur vind ik 3 lipglossjes te kopen ervan. Ik wil dit ook winnen omdat ik niet heel veel make-up draag maar wel heel veel lipgloss. Ik draag graag 1 kleur maar ik combineer ook graag 2 kleuren om zo altijd iets origineel te maken! Ik denk dat deze kleuren een hele mooie aanvulling zouden zijn in mijn collectie.

  21. Ik ga uiteraard zeggen dat ik gek ben op lipstick en dit dagelijks draad want dit is ook zo! Maar; ik vind lipstick met een schuimapplicator 100 keer prettiger! En laat de Apocalips dit nou net hebben!! Als ik win ga ik zeker een rode kleur uitzoeken omdat dit mij best goed staat al zeg ik het zelf!! Nu duimen dat ik win en dat ik er deze lente weer fris en fruitig bij loop!!

  22. Ooh wat leuk ik ben echt DOL op deze lipglossjes!! Ik doe graag mee!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week (zoals deze winactie!!) inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch :)!? Zou het leuk vinden als je mee zou doen!

    Liefs van Rosie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s