MIJN 5 FAVORIETE NAGELLAKJES

tn_DSC_1397Je hebt lakjes… En je hebt lákjes. De nagellakjes die tot het laatste soort behoren zijn kleuren waar je geen genoeg van kunt krijgen. Kleuren die waarnaar je blijft staren zodra je ze draagt. Kleuren waarvan anderen mensen vragen wat voor een kleur je draagt. Dat zijn ook nagellakjes die onder mijn favorieten vallen. Alhoewel ik meerdere kleuren ontzettend mooi vind, ben ik nu helemaal fan van de onderstaande vijf kleuren. Met de nadruk op nu, want over twee maanden kan ik net zo goed vijf andere favorieten hebben.

1. China Glaze Glam
2013 maart-013Dit is mijn eerste nagellak waar ik echt jacht op maakte. Ik kwam deze lak tegen op Pinterest. Ik móest en zou deze hebben. Maar de naam, die kon ik nergens vinden.Via de BeautyFrique Facebookpagina vroeg ik aan de likers wie de naam van dit nagellakje wist. En ja hoor, de suggesties kwamen binnen. Nogmaals, duizendmaal dank!!
Heel leuk: toen ik dit lakje droeg gaf een MAC make-upartist mij een compliment. Haha, m’n dag kon niet meer stuk.
a2ffbf5926236f583eb0819f07be7d8aBron: Pinterest

2. Essie Ballet Slippers
2013 maart-012Heel stiekem houd ik het meest van naturelle nagels. Zodra ik mijn nagels met Essie Ballet Slippers lak blijf ik maar staren naar m’n nagels. Het lijkt net alsof ik langs een nagelsalon ben gegaan. De witte randen van m’n nagels lijken witter en de rest krijgt een heel mooi zachtroze tintje. Ik ben er ontzettend dol op!
2625c773c278d23abdf7853fade378d8Bron: Pinterest

fotoMijn nagels met Essie Ballet Slippers. En strategisch geplaatste sterretjes om de velletjes te verdoezelen ;).

3. Hema Topcoat Glitter nr. 23
2013 maart-011Deze lak vind ik ontzettend mooi over een nude kleur of roze nagellak. Het leuke is dat de nagellak grove zilveren glitters bevat én fijne gouden glitters. Daardoor is het goed te combineren met heel veel kleuren.

4. Hema Topcoat Glitter nr. 26
2013 maart-014Nog een mooie topcoat van de Hema. Deze glitter topcoat bevat hele kleine holografische glitters. In zon-, kaars- en halogeenlicht geeft het echt een wauw-effect. In normaal daglicht zonder zon (wat helaas vaak voorkomt), is dit lakje iets minder spectaculair. Bij drie dikkere lagen is deze lak volledig dekkend. Is ook erg mooi!

5. Catrice Ultimate EONaturals – Makes me Smile
2013 maart-010Deze lak kocht ik voor de kerst en sindsdien kan ik er gewoon niet vanaf blijven. Dekt al goed na één laag en blijft goed zitten.

Zoals je ziet ben ik op dit moment gek op glitternagellak. Van mijn vijf favorieten zijn er maar liefst vier met glitters. Grappig, een half jaar geleden moest ik niets hebben van glitternagellak. Over een tijdje maak ik weer een overzicht van mijn vijf favoriete kleurtjes. Ik ben zelf ook erg benieuwd of er één uit deze lijst dan terug te zien is!

Q: Welke kleur nagellak draag jij nu?

39 reacties op “MIJN 5 FAVORIETE NAGELLAKJES

  1. Wauw echt super mooie lakjes!

  2. Wat een prachtige lakjes! China Glaze Glam is mijn favoriet! Maar de Hema Topcoat Glitter ziet er ook erg tof uit! Ik draag momenteel geen nagellak!

  3. De eerste zag ik inderdaad op jou Facebook, echt super mooi. Is dat gemakkelijk te verwijderen? En de Essie lijkt hard op mijn Fiji, dus vind ik natuurlijk ook geweldig :-)

    • Verwijderen gaat wel wat lastiger. Maar als ik een wattenschijfje met nagellakremover een minuut op m’n nagel leg gaat het al wat beter..

  4. Wat een mooie *bling bling* nagellakjes :-) Behalve die van Essie, maar die vind ik ook heel mooi! :-) Glitter nagellak draag ik niet meer zo vaak…Ik vind het een crime om deze van je nagels te krijgen :-(

  5. Jaaa, die eerste ben ik ook vaak tegengekomen op tumblr enzo. Prachtig! En die van Essie is ook wel gaaf naturel. Krijg je die sterretjes er ook bij offehh.. ? :p

  6. wow die van china glaze, prachtig!
    ik draag nu welcome to rosywood van Catrice met op mijn ringvingernagel een over the top glittercoat met mac losse roze glitters

  7. Glam is echt gorgeous! Ik draag nu gewoon helemaal niks op mijn nagels.. erg kaal dus voor mijn doen. Ik ben van plan straks “I’m not really a waitress” van OPI op te doen dat is een mooie metallic wijnrode kleur, echt zo’n klassiek rood lakje.

  8. Wauw die eerste is gaaaaf!! Ik ben ook echt fan van nagellak. Van Pupa hebben ze van die bolletjes voor op je nagels, ook ontzettend leuk!

  9. Mooie lakjes! Die van China Glaze is wel echt heel leuk. Die van Essie vind ik ook mooi, hou zelf ook van naturel nagels. Ik was net nog bij de Hema en zag de glitterlakjes staan, maar had ze toch niet meegenomen.. heb nu wel een beetje spijt. Die gouden is eigenlijk toch wel heel erg mooi.

  10. De Hema toppers zijn geweldig, maar de China Glaze Glam slaat alles hoor! Hihi, altijd leuk als mensen je complimenteren op je nagellak op make-up. :) Vandaag kreeg ik nog te horen dat ik een mooie gele lak op had. Ik moet eerlijk toegeven dat hij ook gorgeous is voor een gele nagellak!

  11. Die eerste is echt heel erg gaaf! Ik heb zelf een glitter lakje van Kiko waar ik heel erg gek op ben, wilde hem voor je opzoeken maar ze hebben hem helaas al niet meer in het assortiment. Denk dat je die erg leuk had gevonden!

  12. Wow!! Supermooi die van China Glaze! Ik hou van glitters! Welk lakje chipt er niet na 2 dg? Daar heb ik zon hekel aan..3x lakken per week

  13. Essie Ballet Slippers heb ik ook! Ben ook helemaal dol op deze lak. Blijft ook ontzettend goed zitten.

    Ben beniewd naar de glitter topcoats van de Hema; had je daar niet ook eens een artikel over geschreven? (Missch link erbij zetten
    -ivm swatches bekijken- of “past” dat niet in dit artikel..?)

  14. Ik heb een super mooi nagellakje waarvan ik denk dat jij het ook een heel mooie vindt! OPI Bubble Bath, ik heb nu al besloten dat mocht ik ooit trouwen, dit is het lakje! Super verzorgd :)

  15. Ohja, ik kan alleen maar een reactie achterlaten als ik inlog met deze naam, anders had ik wel gewoon Rosa gezet. Misschien een beetje gek zo..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s