HEMA SHOPLOG MAART 2013

Tijdens het HEMA persevent, waar de nieuwste collecties dameskleding en make-up werd getoond, mocht ik er flink op los shoppen. In de video laat ik mijn nieuwe aanwinsten zien. Aanwinsten waar ik zeker de lente vrolijk in kan luiden!

Q: wat is jouw favoriete HEMA product?

47 reacties op “HEMA SHOPLOG MAART 2013

  1. Staat altijd mooi grijs met geel!

  2. Leuke spulletjes. Ik had niet verwacht dat ze in Hema zo’n leuke kleding zouden hebben. Juwelen koop ik er zelf wel vaak.

  3. Leuke items heb je geshopt! Het viel me laatst ook al op dat Hema meer kleding verkoopt. Wat ik dan weer jammer vind is dat ze geen paskamers hebben geplaatst. Ik pas altijd graag voordat ik iets koop en bij Hema hebben ze standaard geen paskamers.. Je sieraden vind ik erg leuk, zijn ook echt iets voor mij.

  4. Leuke spulletjes allemaal! Ik vind dat de Hema het echt heel goed doet de laatste tijd, maar idd de prijzen zijn soms best aan de pittige kant. Daar moet ik een beetje aan wennen denk ik. De ketting die je liet zien heb ik ook, maar dan van de winter collectie (andere kleur) super leuk :)

  5. Leuke spulletjes! Vooral dat oranje shirtje en die ketting. Die ketting die je om hebt is trouwen ook prachtig :-). HEMA heeft de laatste tijd leuke dingetjes! Ik heb je trouwens gezien hoor gister op tv, je deed het heel erg goed! Interessant onderwerp ook. Ik ben ook bijna afgestudeerd, hoop dat ik snel een baan kan vinden.

  6. Wat heb je de kleur van je t-shirt prachtig gematcht met je oogschaduw erg mooi! Leuke dingen gekocht bij de hema, ik koop er eigenlijk altijd basics als t-shirts en hemdjes. Blijft stuk langer goed dan van de H&M! De oorbellen zijn erg mooi.

  7. Hele mooie spullen maar ik koop het liever een stuk goedkoper bij de Primark. Ik vind het wel leuk om te zien dat je helemaal straalt in het filmpje, je bent er echt blij mee :D

  8. Wat heeft de Hema leuke nieuwe spulletjes zeg! Ik hou echt van die winkel :). Vraagje: de ketting en de armbandjes die je in het filmpje zelf draagt, waar heb je die gekocht? Ik vind ze nl super!

  9. Errug gave ketting zeg! Ik vind de beautyafdeling echt geweldig nu, supermooie uitstraling en alle producten zijn zo mooi en simpel gestyled! De kleding en accessoires sla ik meestal over, maar heb wel altijd het idee dat ik daardoor “iets mis” ;). Vanmiddag ga ik even de stad in, dus wie weet maak ik een extra rondje!

  10. Leuke spullen heb je gekocht !! Ik vind het neon kleurige shirtje echt heel mooi!! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten en kleding bij de Hema !! Ga snel een kijkje nemen !!

  11. Erg leuk tasje,heb er vaak naar gekeken,maar nog niet gekocht :( Maar dat heeft meer als reden dat ik al zoveeeel heb. Hema is Top trouwens!!

  12. Die ketting die je hebt gekocht bij de Hema wat voor kleur zijn die steentjes precies,is het een beetje een peach kleur? ben vandaag bij de Hema geweest en zag de ketting tehangen maar de steentjes waren een peach kleur,klopt dit? want op je video lijken ze feller van kleur,net neon achtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s