WISHLIST WEBSTASH

Beautysets_-_Armbandje_quote_tekst_smal_27528_1363946428

Ken jij de webshop Webstash al? Ik snuffelde onlangs bij deze webshop en kwam een paar leuke artikelen tegen. Ondertussen heb ik een aardige wishlist:
1. Ring Strik Bowknot Brons | €6,95
2. Zwarte tas met studs | €35,35
3. Nailart kwastenset | €9,95
4. Striping tape nail arts | €1,95 per rol
5. Armband met quote | €3,95

Mijn favorieten zijn toch wel nummers 2, 4 en 5. Die zwarte tas vind ik echt ontzettend mooi. Wat wel jammer is, is dat je op internet niet goed kunt inschatten hoe de tas er in het echt uitziet. Een nepleren tas kan er hartstikke mooi uitzien, maar dat vind ik heel erg afhangen van het gebruikte materiaal en de afwerking.

Ik zocht ook al heel lang (al eeuwen voor mijn gevoel) naar de striping tape. Je kunt er zulke mooie effecten mee maken op je nagels! Vooral met goud en zilver kun je goed combineren. Een paar inspiratie foto’s:
243898136041283282_xEDjhlvC_c_large tumblr_lzutecibgE1qa5285o1_500_largeAlhoewel het assortiment van Webstash nog niet de grootte heeft á la Zalando, vind ik de artikelen wel origineel!
En nog leuker:

    Bij iedere bestelling die je bij Webstash plaatst krijg je een persoonlijk briefje en zelfs een klein cadeautje bij je bestelling mee!
    De verzendkosten zijn slechts €3,50 en bij een bestelling boven de €30 zijn de verzendkosten gratis.
    Betaalmogelijkheden via Ideal of Paypal.

Q: Kende jij de webshop Webstash al?

32 reacties op “WISHLIST WEBSTASH

  1. Wat een leuke wishlist! Ik heb er laatst ook op gekeken ja, super leuke site!

  2. Ik kende de website nog niet, maar ik ga nu eventjes kijken, want ze verkopen er wel leuke dingetjes. Ik ben ook erg benieuwd naar de striping tape en zo een armbandje met een quote vind ik ook erg leuk. De verzendkosten vallen ook erg mee!

  3. Kende deze shop nog niet, ga meteen een kijkje nemen. Ik vind die nailart op de laatste foto trouwens echt heel leuk gedaan.

  4. Ik heb wat voor je op gezocht waar je de tas iets beter kan bekijken. http://www.ebay.com/itm/Korean-Fashion-Womens-Rivet-Studded-HOBO-Tote-Medium-Handbag-Shoulder-Bag-Tote-/170985410962?pt=US_CSA_WH_Handbags&var=&hash=item27cf865192 als je deze link kopieer kom je op ebay en daar staan wat foto’s ook van de binnenkant. Hoop je hiermee wat geholpen tehebben! Heb hem zelf namelijk tijdje terug via ebay besteld en nog geen 14euro kwijt!

  5. Ik wist eerst niet wat striping tape was, dus ik heb het even gegoogled. Maar het ziet er echt tof uit! Misschien ga ik het ook maar eens proberen. ;)

  6. Die armband met quote heb ik ook alleen komt die van mij via modemusthaves.nl en een stuk duurder terwijl het gewoon dezelfde is ik heb voor de mijne 15,95 betaald.

  7. Ik kende de webshop nog niet, maar wat hebben ze leuke dingen! Ik vind de tas ook erg mooi, en de armbandjes zien er ook leuk uit :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s