VIPBOX MEI 2013

Yay, de Vipbox van mei werd eergisteren bezorgd! Ik kan je nu al vertellen dat ik erg enthousiast ben over de inhoud. Ik weet het, zo’n “ontknoping” moet je natuurlijk als laatste bewaren. Maar ben gewoon erg blij. Kijk je mee naar de inhoud van deze maand?

NCLA LOS Angeles | Tennis Anyone? | €16,95
Het schijnt de sensatie uit Los Angeles te zijn. Zelfs Beyoncé is gespot met dit merk. Nu loop ik niet warm van dit soort uitspraken, want  het gaat me vooral om de kwaliteit. Tóch is m’n nieuwsgierigheid naar een hoger niveau getild.
tn_DSC_0648 NCLA Los Angeles test niet op dieren. Bovendien is de nagellak vrij van de Big 3:
- Formaldehyde: daarvan komt die scherpe geur van nagellak vandaan en is onder andere slecht voor de luchtwegen.
- DBP (dibutylftalaat): een weekmaker waar bij verbranding giftige stoffen vrijkomen. Schijnt ook giftig te zijn voor de foetus.
- Toluene: verdunner die bij langdurige blootstelling geheugenproblemen kan veroorzaken, duizeligheid en flauwvallen.
Oef, fijn dat deze stoffen niet in de nagellak zitten. Een andere stof die ook niet in de nagellak zit is Kamfer. Kamfer is net als DBP een weekmaker die de lak soepel houdt. Bij blootstelling aan een grote hoeveelheid kan onder andere irritatie en duizeligheid optreden.

Ik wist dit helemaal niet. Zeker als je vaak je nagels lakt is het dus handig om te weten wat het gevaar is van deze stoffen. Maar wat vind ik van de kwaliteit?
tn_DSC_0685Deze pastelgele kleur met de toepasselijke naam “Tennis Anyone?” vind ik een hele mooie kleur voor in de zomer. Echt zo’n kleur waar je vrolijk van wordt.
De lak is redelijk dun wta betreft substantie en dekt daarom pas na twee lagen. Op de bovenstaande foto draag ik twee lagen. De eerste laag lakt redelijk streperig, maar gelukkig is dit na de tweede laag niet te zien.
Helaas kan ik je niet vertellen hoe lang de lak blijft zitten, want de kleur is niet zo geschikt voor naar m’n werk en moest er dus vanaf.

Wat erg fijn is: de nagellak ruikt niet zo sterk. Je kunt dus gerust op de bank naast je vriendje je nagels lakken, zonder boze blikken te krijgen ;).

Saffron Kajal Eyeliner | €14,95
tn_DSC_0657
Dit soort potloden heb ik al vaker gezien, maar nog nooit gekocht. Erg leuk om zo’n kayal potlood in m’n box tegen te komen!

De verpakking ziet er misschien mooi uit op de foto, in het echt vind ik de verpakking wat goedkoop ogen. Het zilveren plastic gedeelte is bijvoorbeeld bij mij gebarsten. Ook kan ik het potlood heen en weer bewegen. Dat is niet erg handig bij het precies aanbrengen van een lijntje.
2013 mei-001Na de eerste swatch (rechts, de kronkel) zie je dat de kleur niet meteen intens zwart is. Maar na twee lagen is de kleur meteen intenser. Veegvast is dit potlood niet, maar dat is vaker bij dit soort kajal potloden. Het is een ideaal product om een smokey eye te maken, want je kunt het heel mooi smudgen voor een smokey effect!

Golden Rose Palette | €12,-
tn_DSC_0660Golden Rose, waar kende ik die naam ook alweer van? Ah, dat is van de betaalbare nagellakjes met speciale effecten! Leuk om eens iets anders van Golden Rose tegen te komen, namelijk een oogschaduw palette met vijf kleuren. Wit, roze en blauw kenmerken dit palette.
tn_DSC_0661Voor €12,- had ik wel meer verwacht van de verpakking. Het voelt allemaal als een goedkoop plastic geheel aan (wat het natuurlijk ook is). Catrice en Essence oogschaduw hebben een veel mooiere verpakking voor een betere prijs.
Wel handig dat er een sponsapplicator bij zit. Ik zie liever een sponsapplicator in zo’n palette dan een klein kwastje van slechte kwaliteit.
tn_DSC_0663De bovenstaande foto is gemaakt met flits. De kleuren bevatten allemaal een kleine subtiele shimmer. De meest rechter blauwe kleur vind ik er trouwens prachtig uitzien!
tn_DSC_0664Op de bovenstaande foto zie je alle kleuren op een rijtje. Onderaan de foto gebruikte ik Bare Study van MAC als basis. De kleuren zijn dat meteen wat intenser, vooral de drie lichte kleuren.
De drie linker kleuren lijken erg veel op elkaar. Zonde, Golden Rose kon beter andere kleuren in het palette plaatsen.
Mijn favoriet is de donkerblauwe kleur. Zo’n navy kleur past goed bij bruine ogen. Bij blauwe ogen past die andere lichtere blauwe kleur erg goed.

Golden Rose test trouwens niet op dieren.
tn_DSC_0684 tn_DSC_0673Op de bovenstaande foto’s de ooglook die ik maakte met het Golden Rose palette en de Saffron kajal eyeliner. Als basis gebruikte ik de MAC paint pot Bare Study. Voor de onderkant van m’n ogen gebruikte ik de Saffron kajal eyeliner en vervaagde ik dit met de donkerblauwe kleur uit het Golden Rose palette. Als highlighter onder de weknbrauwen gebruikte ik de witte oogschaduw.

Anatomicals | No Old Bags Allowed Eye gel | €3,95
tn_DSC_0654
Yay, deze eye gel van Anatomicals wilde ik altijd al eens proberen! Originele teksten, kleurrijke verpakkingen, vriendelijke prijzen en dierproefvrij. Aanatomicals springt altijd in het oog. En nu bijna letterlijk wel te verstaan, met deze No Old Bags Allowed eye gel.
tn_DSC_0655Ha, de tekst!
tn_DSC_0656Deze eye gel breng je al deppend aan onder je ogen. Het gevoel is werkelijk heerlijk verfrissend. Ik heb gelukkig nooit last van zwellingen onder m’n ogen. Of de eye gel dus echt tegen zwellingen helpt kan ik je niet vertellen. Maar na een slechte nacht slapen, is deze eye gel een welkome verfrissing in de ochtend.

Anatomicals | Puffy the eye bag Slayer Revitalising eye mask | €3,95
tn_DSC_0650Is het Buffy the Vampire Slayer? Nee, het is Puffy de Eye Bag Slayer. Haha, die naam vind ik echt ge-wel-dig.
tn_DSC_0653Een toepasselijke en redelijk abnormale tekst op de achterkant. Erg origineel!
Dit product kan je koelen in de koelkast of verwarmen door het 10 minuten in heet water te leggen. Vooral het verkoelende idee spreekt me aan. Zwellingen veroorzaakt door vochtophoping, zijn na zo’n masker meestal helemaal verdwenen. Handig om op een zondagochtend te gebruiken na een iets te gezellige zaterdagavond.

BH-Clip | €3,99
tn_DSC_0649Een goed idee dat de VIPBox een BH-clip bevat, met de naderende zomer in het vooruitzicht. BH bandjes die onder je tanktop zichtbaar blijven, laat je verdwijnen door de bandjes op je rug bij elkaar te bevestigen met deze clip.
Vergeet trouwens niet om je BH bandjes te verlengen, anders zit je BH erg strak. Ik spreek uit een benauwde ervaring ;).

Waardecheque Ariane Inden
tn_DSC_0645
Een leuk extraatje is de waardecheque van Ariane Inden. Hiermee krijg je een gezichtbehandeling en make-up make-over ter waarde van €95,- voor €50. Bovendien krijg je ook een cadeau ter waarde van €35,- na afloop van de beauty behandeling.

Wat vind ik van de VIPBox van mei?
De VIPBox blijft me elke maand verrassen. Zo ook deze maand weer. Ik vind het leuk dat er deze maand ook wat bekendere merken in de VIPBox zaten. En ontzettend handig dat er deze maand ook een kaartje met prijzen en uitleg bij zit.

Deze maand zitten er zes fullsize producten in de VIPBox met een totale waarde van  €55,79. Met daarnaast ook nog een waardecheque ter waarde van €80,-. Dat vind ik die maandelijkse €12,50 zeker weten waard!

Dit vind je denk ik ook leuk:
VIPBox april 2013
VipBox maart 2013

31 reacties op “VIPBOX MEI 2013

  1. Wat een leuke inhoud (:

  2. n.a.v. een artikel van jou over de vorige VIPboxen, heb ik hem ook besteld en heb deze ontvangen. Ik ben er erg blij mee!!

  3. Leuke ooglook heb je gemaakt met de Golden Rose palette! En wat zijn je wimpers lang! Ik neem aan dat Revitalash heeft gewerkt? ;) Liefs, Esra

  4. Ik houd niet echt van geel, maar dit is wel een bijzondere mooie kleur! En ik vind de teksten op de Anatomicals funny.

  5. Wat een mooie box! Leuke inhoud.
    Ik vind het pastelkleurige lakje erg leuk :D
    Ook handig die BH clip.
    Ik vind de teksten van Anatomicals zo leuk

  6. Leuke box! Er zijn zoveel boxen in omloop dat ik niet kan kiezen . Jij hebt er laatst ook 2 gehad. De beautybox en de ….box ? En nu deze, welke vind je tot nu toe t fijnste? Al eens de waaat box geprobeerd? Ik ben er wel nieuwsgierig naar!

    En ik lees wat over je werk?!! Vertel! Je hebt een baan??! Vandaar dat t wat rustiger is op je blog.

    X

  7. Leuke spulletjes hoor! Ik blijf graag bij mijn Glossybox maar een tweede box zie ik wel zitten. Misschien maar eens een beetje onderzoek doen:)!

  8. Wauw, ik moet zeggen dat ik deze box er erg goed vind uitzien. Ik heb me nog op geen enkele box geabonneerd want ik ben er nog steeds niet over uit welke mij het leukst lijkt..

  9. “Ik spreek uit benauwde ervaring” haha! Handig de clip, ik loop altijd met strapless bh’s te kloten, maar met bandjes is toch comfortabeler. Verder mooie ooglook! Vind je wimpers nu alleen wel een beetje eng lang?

  10. Pingback: VIPBOX JUNI 2013 | BeautyFrique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s