MEEST EN MINST FAVORIETE PRODUCTEN UIT GLOSSYBOX EN BEAUTYBOX

tn_DSC_0029
Ondertussen ben ik vier Glossyboxen en drie Beautyboxen rijker. Nu heb ik beide abonnementen opgezegd. Ik deed dit omdat het verrassingselement telkens minder was. Ik werd elke maand weer wat kritischer, net zoals mijn verwachtingen elke maand hoger werden. En hoge verwachtingen zijn moeilijk te overtreffen.
In deze post geef ik een opsomming van de producten die ik opvallend fijn vond. Maar natuurlijk ook de producten die ik totaal niet fijn vond.

Bij elke box zaten ook genoeg producten die gewoon leuk en goed zijn, maar deze noem ik niet in deze post. De producten die ik hieronder noem zijn dus producten die ik opnieuw zou kopen of die ik linea recta de prullenbak in wilde gooien.

Voor een uitgebreid fotoverslag van de box, met daarbij de prijzen, kun je op de link klikken van de desbetreffende box.
tn_DSC_0883
Glossybox oktober 2012
Ginerva - Green Tea Exfoliating Marvel Gel
Deze exfoliating gel is geschikt voor dagelijks gebruik. Ik gebruikte hiervoor nooit exfoliating gel, maar nu wil ik niets anders meer. Het is zachter dan een gezichtsscrub en haalt de dode huidcellen weg. Deze exfoliating gel laat me gezicht onwijs zacht voelen. Ik ga van deze exfoliator zeker een fullsize kopen!

Schwarzkopf Professional – Osis+ Refresh Dust
Dit is de fijnste droogschampoo die ik tot nog toe heb gebruikt. Het resultaat is langdurig, ik krijg meteen veel volume in mijn haar en de geur is heerlijk. Deze ga ik ook zeker weten opnieuw kopen!

Niet fijn
Elf – Wimperkruller
Deze wimperkruller vond ik persoonlijk een drama. M’n oogleden kwamen tussen de wimperkruller. Ik kreeg het bovendien telkens voor elkaar om m’n wang ertussen te krijgen. Ik kreeg dus niet eens de kans om mijn wimpers te krullen. Nee, deze pijn-bezorgende wimperkruller is voor mij een echte no go!

tn_DSC_1335

Glossybox november 2012
Sabon – Handcrème
De handcrème van Sabon vind ik heerlijk! Maar wel oneerlijk heerlijk. De geur (patchoulli, lavendel, vanille) is namelijk waar ik dol op ben. En dat is de reden dat ik de handcrème noem in dit artikel. Deze handcrème was mijn eerste kennismaking met Sabon, sindsdien wil ik alles van die geurlijn. De handcrème verzorgt redelijk, maar ik ken handcrème’s die mijn extreem droge winterhanden beter voeden.

Zoeva – Pure Glam Pigments
Ik. Ben. Verliefd. Na deze eerste kennismaking met de oogschaduw pigmenten van Zoeva, kreeg ik het niet meer uit mijn hoofd. Dit had extreem zorgwekkende consequenties: ik ben nu de gelukkige eigenaar van maar liefst dertien kleuren! Hoe bedoel je extreem.
Deze pigmenten swatch ik zo nu en dan een kleur op m’n hand, puur voor de lol. Dan kijk ik ernaar, zucht ik gelukkig en kijk ik nog een keer naar de swatch. En al helemaal fijn is dat de pigmenten maar €3,80 per potje kosten.

Niet fijn:
Fashion make-up – Eyeliner
Ik houd van waterproof make-up. Deze eyeliner van Fashion Make-up is dat niet. Dat is natuurlijk geen probleem, ik heb wel meerdere niet waterproof eyeliners. Maar ik vond dat deze eyeliner echt hĂ©Ă©l weinig vocht aan kon. Een mistbui, of laat staan een regenbui, bezorgt je gegarandeerd uitgelopen eyeliner. Iemand anders met deze eyeliner ook zo’n last van?

Biotherm – Aquasource Nuit
Dankzij deze nachtcrème denk ik nu te weten hoe het voelt om een vette huid te hebben. En dat is niet fijn. Ik heb een droge huid (ook niet ideaal), maar de Aquasource Nuit liet een vettig laagje achter. De nachtcrème trok dus helemaal niet goed in m’n naar-voeding-snakkende-huid. Bah, het voelde gewoon vies aan.
tn_DSC_1670

Glossybox december 2012
Glossybox by Kryolan – Blusher Glossy Pink
Deze matte blush van Kyrolan is goed gepigmenteerd, goed op te bouwen in de intensiteit van de kleur, blijft goed zitten en voel hĂ©Ă©l zacht aan. Wat zoek je nog meer in een blush? Ik had alleen liever een peachy kleur ontvangen, want dat vind ik net iets beter matchen bij m’n olijfkleurige huid. Dat is de reden dat ik de blush niet zo vaak gebruik, maar fijn is de blush zĂ©ker weten!

Cosline Concealer
Deze concealer van Cosline dekt goed, maar geeft geen pancake effect onder de ogen. De stickconcealer is zacht en brengt makkelijk aan. Blijft ook de hele dag goed zitten (zelfs na een intensieve sportsessie). Gelukkig had ik precies de juiste kleur ontvangen, dus daardoor ben ik er extra blij mee!

tn_DSC_0060

Glossybox januari 2013
Model Co – Lip Dou Lipstick & Ultra Shine Gloss
Deze naar aardbei ruikende lipstick & gloss duo vind ik erg mooi! De kleur was voor mij een schot in de roos. Daarnaast blijft de lipstick goed zitten, zelfs met gloss. Deze lipstick draag ik nu zo’n vier keer in de week. Helaas kost het dit duo €30,-. Opnieuw kopen zal ik vanwege de prijs niet doen, dus ik zal er erg zuinig op zijn. Dus dat wordt Ă©Ă©n keer per week dragen helaas ;).

Niet fijn:
Anatomicals – The Showering Inferno Hot Fiery Body Cleanser
Waarschijnlijk zullen de meningen over deze douchegel verdeeld zijn, maar deze douchegel is gewoon niet wat ik persoonlijk in een douchegel zoek. Het schuimt niet lekker, de douchegel is nagenoeg geurloos (ik houd juist van een lekkere geur) en m’n huid blijft droog na het douchen.

tn_DSC_0939

Beautybox oktober 2012
Pupa – Vamp! Mascara
Alhoewel ik ik eerst gematigd positief reageerde op de mascara, ben ik nu wel om. De mascara geeft lengte Ă©n volume!
Het grootste kritiekpunt was (wederom) dat de mascara niet waterproof is. Maar ik heb nu een fijne combinatie ontdekt. Ik breng een laagje False Lash Effect (waterproof) van Max Factor aan voor volume, dan de Vamp!mascara voor volume Ă©n lengte, en dan weer de False Lash Effect. Hierdoor omhul ik de mascara met een waterproof mascara en dat werkt goed!

Beautybox november 2012
Deze editie werd door Beautybox geannuleerd

tn_DSC_1767

Beautybox december 2012
Revitalsh – Wimperserum
Ik ben de Revitalash nog aan het testen om te kijken of m’n wimpers inderdaad langer en voller worden. Toch was ik ontzettend blij, want de Revitlash wilde ik toevallig al eens testen.

Make-up Studio – Eye Definer
Een goed zwarte eyeliner die heel, heel, heel goed blijft zitten. Geeft veel pigment af en is zacht. Ook leuk is de puntenslijper die verwerkt is in de achterkant van de eyeliner.

2013 januari-053

Beautybox januari 2013
TEEEZ – Eve’s Ready To Wear Lipstick
Wauwww, deze lipstick in de kleur Rebelious Red van Teeez is samen met de lipstick van ModelCo mijn favoriet. De lipstick voedt goed, ideaal voor de dames met droge lippen. Daarnaast blijft de lipstick lang zitten. Bij sommige rode lipsticks loop ik echt voor gek op straat, als ik alleen nog een rode rand om m’n lippen heb. Haha, gelukkig heb ik daar geen last van bij deze lipstick van Teeez.

De bonus: Beautybox kaars
Ik vond dit een super schattige kaarsje.  De verpakking is echt m’n smaak en ook de geur is heerlijk. De geur is een mengelmoes van chocolade en vanille. Fijn  is dat de geur niet te overheersend is, maar juist subtiel. Ik krijg soms hoofdpijn van geurkaarsen, maar met deze kaars heb ik daar geen last van.

Aanrader voor een leuke box?
Als ik het zo bij elkaar zie, dan is het best een opsomming van fijne producten. Ik weet niet hoelang ik nog box-loos blijf als ik weer naar het overzicht kijk ;). Er zijn natuurlijk nog vele andere soorten boxen, zoals Truly Yours en RTL Stylecase. Misschien moet ik Ă©Ă©n van deze boxen proberen.

Welke box zou jij me aanraden?

23 reacties op “MEEST EN MINST FAVORIETE PRODUCTEN UIT GLOSSYBOX EN BEAUTYBOX

  1. Heel handig gedaan en heel fijn om te lezen!

    • Ja, ik was inderdaad van plan een keuze te maken. Maar de inhoud wisselt per maand per box, dus was lastig om een keus te maken. Ik ga denk ik de truly yours en RTL stylecase proberen :)

  2. Wat leuk dat je ook daadwerkelijk zoveel producten hebt getest! Ik wil me in de toekomst ook graag abboneren op een box, dus mocht je een andere box overwegen, let us know why (dan kan ik dat meenemen in m’n beslissing welke het moet worden ;)). Ik ken zoveel soorten producten nog niet (of nou ja, ik kĂ©n ze wel, maar heb er geen ervaring mee) dat het voor mij echt een uitkomst zou zijn!

  3. wauw duidelijk en goed artikel!
    Ik vind de dingen die jij minder vond ook niet zo fijn.
    Die nuit nachtcreme liet bij mij ook iets vettige achter :(

  4. Ik doe soms ook wel eens onterecht moeilijk over de inhoud van de beautybox maar als ik zie hoeveel fijne producten erin zitten… En de mini shampoo enzo gaan altijd mee op reis., supermakkelijk en leuk! :)

  5. Leuk zo’n overzicht! Ik heb het alleen nog steeds niet voor over om er mijn geld aan uit te geven en ik ben super benieuwd naar de zoeva pigments, dat ben ik al heel lang, maar nu ben ik echt heel benieuwd dat ik er binnenkort ook een paar ga kopen! (:

    • Binnenkort komt er een review met swatches online met swatches van 13 kleuren.. Wanneer wil je de pigmenten bestellen? Dan kan ik daar rekening mee houden met het publiceren van het artikel :)

  6. Heel leuk en orgineel artikel! :) Zo zie je maar weer dat er toch best veel slechte producten tussen zitten. Maar gelukkig is de meerderheid fijn! Zelf krijg ik nooit een box. Er zitten voor mij veel producten tussen die ik toch niet gebruik.

  7. De beautybox en glossybox spraken mij ook niet zo aan. Daarom heb ik zelf sinds januari gekozen voor de Truly Yours! Die vond ik echt leuk, maar ik weet natuurlijk niet of dat zo blijft. En ooh..wat staat die rode lipstick je toch prachtig!

    • Dat is ook een goed idee! Weer jij of je de box ook achteraf kunt bestellen? Dan kan ik namelijk eerst reviews lezen op andere blogs en dan besluiten of het de moeite waard is :).

  8. Heel leuk om zowel de favoriete als de minst favoriete producten te zien! Ik heb zelf helaas geen aanraders als het om de boxen gaat, want ik heb er zelf (nog) nooit 1 gehad.

  9. Ik heb net mijn eerste beautybox gehad, ik vond het best tegen vallen. Ik zag zelfs dat er iets in zat dat je voor 69 cent bij de action kon halen, best wel belachelijk eigenlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s