HEMA SHOPLOG FEBRUARI 2013

De titel zegt genoeg: vandaag een filmpje van mijn aankopen bij de Hema. Het is (natuurlijk ;) ) allemaal make-up. Ben super blij met de aankopen!

Wat is jouw favoriete Hema make-up product?

24 reacties op “HEMA SHOPLOG FEBRUARI 2013

  1. Hij doet het niet :(

  2. Wat een leuke spulletjes allemaal, persoonlijk ben ik dol op de nagellakjes wat zijn die mooi en inderdaad niet duur. Ik heb geluk vandaag want bij mij deed het filmpje het wel, maar dat komt omdat het mijn lucky day is, ik ben nl. vandaag 65 geworden haha. Ga gewoon door met shoppen, want dat is toch leuk en zo horen wij ook nog eens het een en ander over make-up. Leuk hoor, groetjes Irene

  3. Ik ben laatst voor het eerst op de vernieuwde beautyafdeling van de Hema in Utrecht geweest.. HEB-BE-RIG. Maar ik koop alleen niet zo snel zomaar iets, want dan ga ik failliet, haha. Ben benieuwd naar je reviews. Oja, JE BENT EEN SHOPAHOLIC, STOP ER NOU EENS MEE, JEEEETJE :p. Nee, grappie. Waar ik wel benieuwd naar ben: gebruik jij werkelijk alle dingen die je koopt totdat ze op zijn? Of belandt er een hoop in de prullenbak?

    • Knap hoor dat je vervolgens niets koopt! Haha, ik kan zoiets dus écht niet.
      Alle make-up gebruik ik wel. De één wat vaker dan de ander. Sommige dingen gaan op (zoals mascara’s en foundations), maar sommige niet (oogschaduwpaletten en oogpotloodjes). Bijna alles wat ik te weinig gebruik geef ik aan m’n zusje, moeder en schoonzusje. Die maak ik dus regelmatig blij met een goedgevulde tas, hihi! Weggooien doe ik alleen als het echt oud en vies is :)

  4. Leuke aankoopjes! Ik ben dol op de lakjes van de HEMA :-). En er is niks mis mee hoor om een shopaholic te zijn hoor haha. Beter verslaafd aan shoppen, dan verslaafd aan alcohol :P

  5. Leuke producten! Ik koop eigenlijk niet zo vaak meer bij de HEMA (makeup enzo) Het cream oogpotlood ziet er mooi uit, ga je die ook reviewen op je blog?
    Ik ben ook een shopoholic, ik zou willen zeggen “minder kopen” maar dat zou uit mijn mond een beetje krom zijn! Hahaha!!! Ik kan heel moeilijk de Kruidvat uit lopen zonder een glossje of iets, echt heel erg! O_o Leuke video :)

  6. Ik gebruik nu al een hele lange tijd een wenkbrauwpoeder van de Hema. Ik vind die beter dan de high end wenkbrauwpoeders. De potloden heb ik nog niet gebruikt. Als je de tijd hebt om er een review over te schrijven zou ik dit wel tof vinden. :-)
    Ik vind dat ze wel leuke dingen hebben bij de Hema in vergelijking met vroeger. :-)

  7. Haha, je moet niet stoppen met kopen hoor! Kan ik je aankoopjes niet meer bekijken ;) Maar wat fijn dat de Hema met wat nieuwe producten komt, ik ben ook erg benieuwd naar die holografische nagellak. Heeft hij ook een naam of nummer? Ga ik morgen nl even bij de Hema kijken :).

  8. Leuk om even al je aankopen te mogen aanschouwen! Ik gebruik alleen de vaste poeder van de Hema, verder eigenlijk niets, maar ik weet niet waarom, ze hebben best fijne producten volgens mij.

  9. ben benieuwd wat je van de kwaliteit vind van de hema. zelf heb ik altijd zo iets van het zal wel niks zijn zo goedkoop. vooral doorgaan met shoppen natuurlijk

  10. ik ken de satijnen finish nog niet. Ben erg benieuwd.
    Hebben ze ook blush met satijnen finish? Of een ander merk misschien?
    Ik hou niet van al die glitters op mijn wang :P.
    Als shop alholic moet je het volgende denken. Niet heb ik het nodig? Maar geeft het een toevoeging aan mijn (kleding) stash? Want heel vaak heb ik al zo iets thuis liggen. En als het niet zo is, weet ik zeker dat ik het ga gebruiken.

  11. Pingback: HEMA TRUE MINERAL (BRONZING) POWDER REVIEW | BeautyFrique

  12. Heeeey je hebt leuke spullen gekocht bij de hema.
    Die prijzen he, die zijn zo goedkoop voor de kwaliteit van de producten! Ik ben daarom ook heel vaak in de hema te zien. Superleuk filmpje, en je make-up zit supermooi :).

    Xjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s