UPDATE WEEK 6 – REVITALASH: LANGERE EN VOLLERE WIMPERS?

tn_DSC_1767
Na een teleurstellend resultaat van de wonderolie voor lange en volle wimpers, ben ik weer aan een nieuw wimperwonder hoofdstuk begonnen: Revitalash. Helaas iets minder vriendelijk voor de portemonnee,  maar wie weet krijg ik eindelijk bambi wimpers! Ik ga nu twaalf weken lang Revitalash testen, om de twee weken vind je een update op BeautyFrique.

Wat is Revitalash?
Revitalash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts. Dit deed hij voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. De chemotherapie had haar wimpers beschadigd. Haar wimpers waren daardoor breekbaar, dun en minder vol. In samenwerking een groep cosmetische wetenschappers ontwikkelde de arts een product waardoor de wimpers van zijn vrouw daadwerkelijk langer, voller en minder breekbaar werden. Niet veel later deelde hij dit product met de wereld onder de naam Revitalash.revitalash Hoe te gebruiken?

  • Breng het wimperserum dagelijks aan voor het slapen gaan, bij de aanzet van de wimpers.
  • Gebruik Revitalash niet vaker dan één keer per dag maar wel iedere dag.
  • Gebruik het minstens 12 weken voor een optimaal resultaat.

Na twaalf weken is onderhoud voldoende en gebruik je Revitalash nog drie tot vier keer per week om het effect te behouden.

Het resultaat na twaalf weken dus zichtbaar moeten zijn. Zie maar op de onderstaande foto’s. Wauw, wat een verschil. Ik wil dat ook! Wel vervelend als je het testpersoon moest zijn, toch vreemd om met twee verschillende lengtes van je wimpers rond te lopen.

revitalash 2

Bron: http://www.euro-essentials.com

De nadelen
Op internet kom je soms enge verhalen over RevitaLash tegen. Door Revitalash zou je kan oogkleur kunnen veranderen of je wimpers uitvallen. Gelukkig is de formule van RevitaLash veranderd en zou nu veilig zijn. Dit was ook de reden dat ik het nu aan durf om Revitalash te testen.

Week 0
Onderstaand de foto’s van m’n wimpers voor aanvang van gebruik. Dit waren de laatste foto’s na gebruik van de wonderolie, wat toch geen effect had op mijn wimpers.
tn_DSC_2667tn_DSC_2684 tn_DSC_2680 tn_DSC_2675
Week 2
Qua lengte nog geen verschil te zien, maar dat verwachtte ik ook niet. Wat me wel opviel is dat mijn wimpers nu al steviger aanvoelen. Dit belooft hopelijk (!) veel goeds.
tn_DSC_0295tn_DSC_0288tn_DSC_0286tn_DSC_0293
Week 4
tn_DSC_0911 tn_DSC_0907 tn_DSC_0904 tn_DSC_0902
Op de foto’s is, na vier weken gebruik, nog geen verschil te zien. Maar tóch merk ik zelf al wat verschil. M’n wimpers voelen sterker aan. Dit merkte ik overigens al na twee weken gebruik.
Ook merk ik dat met mascara m’n wimpers er iets langer uitzien. Niet drastisch, maar wel een klein beetje. Zonder mascara is er blijkbaar geen verschil.

Week 6
tn_DSC_1294 tn_DSC_1303tn_DSC_1296tn_DSC_1307Na zes weken gebruik kan ik hetzelfde zeggen als twee weken geleden. Ik merk nog niets qua lengte en volume op de foto’s. Maar ondanks dat lijken m’n wimpers wel dikker en langer te zijn met mascara vergeleken met voor gebruik met Revitalash. Ook zit er in m’n binnenste ooghoek ineens een lange wimper. Komt dit door de Revitalash? Ik kan hier nog moeilijk over oordelen.
Wat ik nu beschrijf is natuurlijk niet het effect waar ik nou heel blij van word. Ik wil bij m’n naakte wimpers een mega wow-effect gaan zien. Dan ben ik tevreden!
Pfoe, ik moet zeggen dat ik nu wel een beetje mijn geduld begin te verliezen. Ik ben in ieder geval wel al op de helft :).

Over twee weken komt er weer een update online!

Waar te koop
Revitalash is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Voor 2 ml betaal je € 74,95, voldoende voor 2-3 maanden. Voor 3,5 ml betaal je  €104,95. Dit is voldoende voor 4-6 maanden gebruik. Je kunt Revitalash online kopen en bij verschillende parfumerieën, schoonheidsalons en kapsalons.

Hm, wat jammer. Ik heb maar 1 ml Revitalash. Dit betekent dus dat mijn serum binnen een maand op is, voordat ik überhaupt het resultaat kan zien. Daarom mijn vraag/ smeekbede:

Wie heeft er een ongeopende Revitalash en wil dit tegen een vriendelijk prijsje aan mij geven?

Ik hoop écht dat iemand mij kan helpen aan een Revitalash te komen (bijvoorbeeld uit de Beautybox van december?).

51 reacties op “UPDATE WEEK 6 – REVITALASH: LANGERE EN VOLLERE WIMPERS?

  1. Oeh, inderdaad best prijzig. Maar volgens die foto mag het resultaat er zijn. We zijn erg benieuwd!

  2. Ik ben erg benieuwd of het werkt! Die ene foto belooft al téveel haha. Jammer dat je maar 1 ml hebt! :( En ja, voor de prijs zou ik het ook niet gaan kopen! Wat is het duur zeg!

  3. Goh, moest ik hier nu zien dag het werkelijk werkt, vind ik persoonlijk het zijn prijs wel waard. Ik heb echt *** wimpers, dus ik zou het zeker de moeite vinden. Ik ben benieuwd! Ik wou dat ik een tester had!

    • Gelukkig heb ik nu iemand gevonden die nog een Revitalash had. Dus als het goed is kan ik nu wel de 12 weken testen :).
      Als het werkt, dan vind ik dit enorme bedrag denk ik ook waard. Wil zooo graag lange en volle wimpers…

  4. Poeh, wat een geld joh! Ik heb de beautybox niet, dus ik kan je niet aan een nieuw flesje helpen. Ik hoop dat er iemand is die zijn potje nog aan je wil geven, want ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden of het werkt! Heb jij trouwens iets van een lijntje boven je oog getatoeëerd ofzo? Het viel me bij je andere wimperfoto’s ook al op dat je daar altijd een lijntje hebt, terwijl je volgens mij geen make-up draagt.

    • Ja, klopt! Heb ik al minimaal 5 jaar geleden laten zetten en blijft maar zitten. Normaal gesproken blijft het 2 tot 5 jaar zitten dus ik denk dat het op een gegeven moment weer zal vervagen.. Het is wel erg handig trouwens :).

  5. Ik kan je ook niet aan een tester helpen, sorry! Haleluja wat een prijs, trouwens. Dan koop ik toch liever nepwimpers, denk ik (niet dat ik die mooi kan aanbrengen, maar dat terzijde :p). Hoop dat het werkt zoals op de foto, want wauw, dat is wel awesome!

  6. .. niet te geloven joh! Ik vind het echt geweldig. Je ziet wel al resultaat.. ja ik heb echt minuten zitten vergelijken. xD Het mag duur zijn, maar volgens mij gaat het zeker zijn vruchten afwerpen! Hopelijk vind je een nieuwe lashgroeimiddel. :)

  7. leuk artikel!
    Ik had hem van een tijdje geleden in mijn glossybox.
    Met zo’n klein potje kun je aardig lang doen.
    Ik vond wel dat je verschil kan zien.
    Maar heb van mezelf ook al lange volle wimpers dus zou het geld er niet voor over hebben. Maar voor mensen met korte wimpers zou dit wel een uitkomst kunne zijn.

    Liefs Wendy

  8. Als het niet zo duur was, zou ik het wel willen testen.
    Maar ja, mocht het niets zijn dan is er wel meer dan 100 euro weggespoeld :(
    Ben wel benieuwd wat het wordt

  9. Ik heb hem in een van de boxen ontvangen en sinds ik hem heb gebruik ik hem elke avond en ik meot zeggen dat ik wel degelijk verschil merk!!!

  10. Wauw wat een resultaat!!! Geweldig! Ik heb hem zelf ook en ben hem gaan testen, ik ben heel benieuwd naar hoe mijn wimpers er straks uitzien :)

  11. Goh, ik ben wel benieuwd of uiteindelijk je wimper langer gaan worden! Wel fijn dat ze al sterker zijn :). Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster award! Je kunt er meer over lezen op mijn blog http://beautydagboek.com/2013/02/16/liebster-award/#more-1425.

  12. Dat ziet er veelbelovend uit. Net als Beautydagboek heb ik je ook genomineerd voor de Liebster Award! Meer info vind je op mijn blog.

  13. Heb het 1 dag geprobeerd! En ik kreeg vuurrode en pijnlijke oogleden van.. Niet lekker wakker worden.. En ze zeiden dat het 100 procent veilig zou zijn :s

  14. Ben benieuwd naar de update, op foto’s zie je het inderdaad niet zo heel erg, maar ik geloof best dat je wimpers er wat sterker van zijn geworden! Dan vallen ze ook minder snel uit :)

  15. Dat plaatje ziet er echt wauw uit met het eindresultaat, het belooft veel goeds. Helaas is het best duur, en sorry, ik heb geen 1 ml flesje, anders had ik hem wel aan je verkocht ! (:

  16. Het resultaat is wel present! Ik vind de prijs wel heel duur! Dat houdt me tegen! Als de prijs een tikkeltje goedkoper was had ik hem wel aangeschaft! Ik heb namelijk ook korte wimpertjes!
    With lots of Love,
    Hanna

  17. Ja, ik had ook sneller resultaat verwacht omdat het een rib uit je lijf is. :’) Ergens zie je wel dat ze wat voller zijn, maar nog enkele weken te gaan!

  18. Ik heb hem ook, maar nog niet geprobeerd. Wil hem wel graag proberen, maar weet niet zo goed of ik het wel vol kan houden..

    • Volhouden is best lastig ja! Het is dat ik het nu ook fotografeer en op m’n blog plaats, anders had ik het nu na 6 weken denk ik al wel opgegeven ;) Liefs!

  19. Pingback: EINDRESULTAAT REVITALASH | BeautyFrique

  20. Pingback: DIORSHOW MAXIMIZER LASH PLUMPING SERUM | BeautyFrique

  21. Ik gebruik al twee jaar careprost oogdruppels, ZEER duur uiteindelijk. Maar het werkt echt :), dat is het enige dat werkt en bewezen is. Het is gewoon eigenlijk nog niet goedgekeurd om het als wimpermiddel te gebruiken, ook al zit er wat bimatoprost in revitalash geloof ik. Ik gebruik het puur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s