L’ORÉAL INFALLIBLE LIPSTICK REVIEW + SWATCHES

“Wéér een nieuwe lipstick die heel de dag houdt? Ik geloof er niets van!”. Dat was mijn eerste gedachte over de L’oréal Infallible lipstick. Mijn eerste en enige ervaring met langhoudende lipsticks was met de Max Factor Lipfinity. Deze eerste ervaring was verschrikkelijk! Ja, de lipstick bleef lang zitten. Maar vraag niet hoe. M’n velletjes op m’n lippen werden geaccentueerd, de lipstick bladerde snel af en werd hard. Totaal afgeknapt keek ik sindsdien niet meer om naar langhoudende lipstick.
De Infallible lipstick van L’oréal moet dus van héle goede huize komen, wil ik fan worden van langhoudende lipstick. Lees verder voor de review en resultaten!

Infallible Lipstick volgens L’oréal Paris
“Drink je favoriete cocktail, kus je geliefde, eet in de nieuwste hotspot… Wat je ook doet, je lipstick zal je in elk geval niet in de steek laten! Het kleureffect blijft de hele dag stralend en intens zonder te vervagen. Verleidelijk, dat is de key eigenschap voor alle lipstickkleuren die dit jaar het modebeeld gaan domineren. Van de catwalk tot aan fashionshoots, waar je ook kijkt is het duidelijk dat lippen de nieuwe trendsetters zijn. De kleur op de lippen reflecteert ook de perfectie waar vrouwen met een drukbezet leven naar streven: een lipstick moet de hele dag perfect blijven zitten, ongeacht haar bezigheden. Sterker nog: de kleur wordt één met de huid, zodat je er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat mee kunt ‘leven’. Infallible staat voor 24 uur perfectie, 7 dagen per week, voor de vrouw van nu.Vanaf nu kan iedereen plezier hebben van een langhoudende lipstick met een revolutionaire formule op basis van hyaluronzuur gel, sterke pigmenten en een fixerende balsem die de kleur extra laat stralen.”

Een heel leuk verhaal, maar klopt dit ook wel? Gelukkig kreeg ik van Online make-up de kans om de L’Oréal Infallible lipstick te testen. De kleuren die in dit artikel terugkomen zijn Corail Constant en Lasting Mauve.
LOréal-Paris-Infallible-Lipstick-collectieDe L’oréal Infallible lipstick is beschikbaar is zestien kleuren. Op de foto’s zie je er vijftien staan. De ontbrekende kleur is Lasting Mauve, die je hieronder voorbij ziet komen!

De verpakking

tn_DSC_1603tn_DSC_1605De verpakking ziet er prima uit. Aan de ene kant vind je de lipstick in vloeibare vorm en aan de andere kant vind je de lipbalsem die voor hydratatie zorgt.
Handig (en ook een must) is dat de kant van de lipgloss transparant is, zodat je makkelijk de kleur kunt zien.

tn_DSC_1626De lipstick in vloeibare vorm breng je aan met een sponsapplicator. Dit vind ik persoonlijk de meest fijne soort applicator. Het werkt iets preciezer dan een kwastje. En bij zo’n langhoudende lipstick is het belangrijk om niet buiten de liplijn te gaan, want anders loop je heel de dag rond met raar gevormde lippen ;).

Zoals je op de foto ziet maakt de applicator een kleine hoek. Dit werkt eigenlijk best makkelijk. Pluspuntje voor de applicator!
tn_DSC_1608tn_DSC_1609De lipbalsem kun je naar boven draaien en weer terug. Op de bovenstaande foto zie je de lengte van de lipbalsem als het volledig is uitgedraaid. Ik denk dat de lipbalsem véél eerder op zal zijn dan de lipstick. De lipbalsem gebruik je namelijk gedurende de dag en de lipstick maar één keer per dag. Gelukkig kun je elke lipbalsem gebruiken die je wilt. Deze gebruik ik dus alleen als ik onderweg ben.

De swatches van de L ‘oréal Infallible lipstick
Corail Constant
2013 maart-032 tn_DSC_1639 2013 maart-020

Lasting Mauve
2013 maart-021
tn_DSC_15982013 maart-031

Wat is mijn mening over de Infallible lipstick?
Houdbaarheid
Yay, deze lipstick blijft écht lang zitten! Ik kan werkelijk niet geloven dat na 16 uur het resultaat nog zo goed is. Corail constant bleef er gedurende de dag wel beter opzitten dan Lasting Mauve. Misschien komt dit omdat ik op de dag dat ik Lasting Mauve droeg ‘s avonds een olieachtige soep had gegeten. Ach ja, in die 16 uur moest de lipstick ook flink wat doorstaan: 3 maaltijden, minimaal 2 liter thee drinken, snoepen en wat gekus. En ik kan ook gewoon m’n hondjes kusjes geven op hun kopje, zonder dat ze meteen onder de lipstick zitten. Jaja, voor mij een pluspunt.
De lipstick gaat wel in de lijntjes van je lippen trekken. Zolang je maar blijft hydrateren met een lipbalsem valt dit gelukkig niet zo op.

Na die 16 uur kon ik de lipstick verwijderen met waterproof make-up remover en flink geboen. Even snel wisselen van kleur gedurende de dag is dus wat lastiger. Met pure alcohol gaat verwijderen wat makkelijker, maar m’n lippen gingen daar ontzettend van prikken. Geen aanrader dus om de lipstick met pure alcohol te verwijderen!

Afgeven
tn_DSC_1602Op de bovenstaande foto zie je de afdruk op een theemok, 15 minuten na aanbrengen. Zoals je ziet geeft de lipstick echt minimaal af. Een cocktail drinken, kussen met je geliefde.. Het kan! Alles wat L’oréal beweert over deze lipstick klopt dus gewoon. Mijn vriend is om deze reden dol op de lipstick, want nu zit hij tenminste niet onder na een kusje.

Gevoel op de lippen
Voordat de lipstick opdroogt voelt het wat plakkerig aan. Maar na een minuut is de lipstick droog en kun je een lipbalsem aanbrengen, die van de Infallible of een lipbalsem van jezelf. Ik heb een lipbalsem echt nodig, want anders voelen m’n lippen een beetje droog en trekkerig aan. Niet heel vervelend, maar ook niet prettig. Met lipbalsem voelt de lipstick gewoon prima aan. Het droge en trekkerige gevoel is dan gelukkig helemaal weg.

Pigmentatie
Helaas kon ik niet alle kleuren testen, maar Corail Constant en Lasting Mauve zijn goed gepigmenteerd. De kleur zoals je die ziet in de verpakking, zo ziet de lipstick er ook uit op m’n lippen.

Geur
De lipstick en lipbalsem ruiken naar een zoetere variant van Purol. Nu ben ik dol op de geur van Purol, dus ik vind dit een pluspunt! De geur blijft even hangen, maar vervliegt op een gegeven moment.

Kleurkeuze
De keuze aan kleuren is groot! Maar liefst 16 kleuren. Aan de ene kant mis ik misschien wat knalkleuren, zoals je die wel bij de Rimmel Apocalips tegenkomt.

Waar te koop?
De lipstick kun je kopen bij drogisterijen, warenhuizen, parfumerieën en online bij onder andere OnlineMakeup. De lipstick kost €15,49.

Pluspunten
+ blijft héél de dag zitten
+ veel kleurkeuze
+ geeft niet af
+ de geur

Minpunten
- het gevoel op de lippen zonder lipbalsem
- trekt in de lijntjes van je lippen (erg zichtbaar zonder lipbalsem)
- prijs: €15,49 is redelijk veel voor een drogisterij merk

Yay, ik weet nu welke lipstick ik zal dragen op m’n trouwdag: de L’oréal Infallible! Het is ideaal dat de lipstick niet afgeeft en echt de hele dag blijft zitten. De “eerste” kus kan nu letterlijk vlekkeloos verlopen!

Nieuwe visie op langhoudende lipstick?
Nu verkondigde ik niet zo heel lang geleden dat de Rimmel Apocalips mijn holy grail is. Maar nu ik de Infallible lipsticks heb getest, begin ik wat te twijfelen aan mijn uitspraak. Een groot nadeel van de Apocalips (afgeven), heeft de Infallible dus helemaal geen last van. Het enige nadeel is voor mezelf is dat de lipstick in de lijntjes trekt.  Als L’oréal nu nog wat knalkleuren in het assortiment stopt, dan ben ik om! Deze lipstick heeft zoals je al merkt mijn visie op langhoudende lipsticks  totaal veranderd :).

30 reacties op “L’ORÉAL INFALLIBLE LIPSTICK REVIEW + SWATCHES

 1. Ik vind ze erg mooi uitzien, ook na 16 uur!

 2. Dat klinkt positief! Ik zag ze al liggen bij de drogist maar durfde er nog geen exemplaar van mee te nemen. Ik heb een zelfde ervaring met Lipfinity als jij en was ook wat sceptisch… Volgende keer neem ik er een mee!

 3. De laatste kleur vind ik het mooiste! Bijna 16 euro is ook wel veel voor een drogisterijmerk. Toch lijken ze me wel heel fijn! Fijne review!

 4. De roze is prachtig! echt een hele mooie oudroze kleur! leuk dat je die op je trouwdag gaat dragen! ik zat er laatst ook al aan te denken wat je dan moet doen, je wil wel kleur, maar geen hubby met roze lippen:P

 5. Een erg fijn uitgebreid en eerlijk artikel :-) Top dat ‘ie zo lang blijft zitten. Dat ‘ie de lippen ietwat uitdroogt, zie je vaker bij deze producten. Ach, we kunnen niet alles hebben ;-)

 6. Vooral de tweede kleur vind ik mooi!

  Doe je mee met mijn winactie? Je kunt een waardebon van €10,- winnen bij GlamCosmetics. Verdere info staat op mijn blog.

 7. wut !?
  GEEN afdruk op die mok ?
  oke dan wil ik hem ook hebben,nu meteen !
  maar inderdaad voor een drogisterij merk is 15 euro wel een beetje prijzig :(
  maar hij blijft heel mooi en goed :)
  xoxo

 8. Oh my god, ik moet eerlijk toegeven dat ik het haast niet kan geloven zo goed! YAAY! Hier houd ik nou van! Het zit er ook perfect op, netjes met de glow, zonder glow is het weer eens wat anders + niet afgeven? Op zich is hij het geld wel waard!

 9. Goede review! Heel fijn met die foto’s na 16 uur erbij. En wow, ze blijven gewoon écht zitten? Heel netjes, ik ga binnenkort eens snuffelen naar een leuk kleurtje :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s