WHATS MY FACE WORTH TAG

Voor velen is dit een bekende tag, de “What’s my Face Worth?” tag. Bij deze tag laten mensen zien wat ze dagelijks aan make-up gebruiken en hoeveel dit bij elkaar kost. Soms val ik van me stoel van het hoge bedrag, soms vind ik het erg knap hoe budgetproof de look is. Ik vind het beiden heel leuk om te zien, maar ik durfde mezelf er nooit mee te confronteren. Nu werd het tijd om de waarheid onder ogen te zien!

Vandaag zie je dus hoeveel mijn gezicht waard is.
Nu moet ik wel toegeven dat ik tegenwoordig elke dag een andere look maak, dus de totale waarde van wat je nu ziet kan nogal wisselen. Wat je voorbij ziet komen in het filmpje geeft desondanks wel een goede indruk.

De producten die je voorbij ziet komen
- Rimmel BB Cream in Light en Medium/Dark
- Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer in Light Beige
- MUA makeup powder in shade 2
- Zoeva Mineral Sheer Blush in Hint of Rose
- MAC Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle
- Hema wenkbrauwpotlood in de kleur 11
- Catrice Eyebrowset
- MAC Paint pot in Bare Study
- Too Faced Natural Eye Palette
- Zoeva Soft Kohl Eye in Americano
- Hema eyeliner in de kleur 22 (bruin)
- Max Factor False Lash Effect in Black Waterproof
- Rimmel Apocalips in de kleur Stellar

Val jij nu van je stoel van dit bedrag? Of denk je eerder: kan wel erger?

31 reacties op “WHATS MY FACE WORTH TAG

  1. Wat een leuk filmpje! Dat Too Faced Natural Eye Palette is echt prachtig, wauw. Echt een ontzettend leuke tag!

  2. Ik vind het ook wel meevallen, en je doet ook zo ontzettend lang met die producten! Bijvoorbeeld die highlighter van MAC, volgens mij kan je daar jaren mee doen ook al gebruik je hem elke dag :)

  3. Ik vind het helemaal niet veel! Ik bedoel, met de meeste producten (zoals zo’n Macproduct van €28,-) doet je hartstikke lang en voor een goede spijkerbroek geef je toch ook €150,- uit? Ik denk dat ik pas echt in shock ben als ik op een rijtje zet hoeveel geld ik aan kleding/accessoires uitgeef en vooral: wat ik daarvan na een jaar al niet meer draag en weggegooid heb, hihi!

  4. Wauw, veel geld! Maar als ik bedenk dat ik de Naked 2-palet en de Mac-powder gebruik, dan zit ik ook al snel boven de € 100,- in totaal.. Foei, ons allemaal :D

  5. het valt nog wel mee toch? durf het zelf niet eens te doen!
    ik heb je trouwens genomineerd voor de versatile Blog Award :) als het je leuk lijkt om mee te doen neem dan een kijkje op mijn blog! liefs Cella

  6. Ik vind het wel mee vallen. Het is niet dat je de make-up allemaal in één keer hebt gekocht. Je moet eens voor de grap je gehele make-up stash optellen. Dan schrik je je een hoedje.

  7. ik gebruik veeeel minder producten op mijn gezicht, bijv geen foundation enz. maar kom nog steeds hoger dan jou uit… ik heb veel dagelijkse favorieten van mac een msf en een gezichtspoeder, paint pot en een oogpallette van urban decay + nog een prijzige mascara,… moet zeggen dat het dan wel aantikt!

  8. Heel leuk filmpje! Heb trouwens net een Too Faced palette gekocht, maar niet degene die op mijn wishlist stond haha! Ga even op je blog zoeken naar de battle!

  9. Leuk leuk leuk, die mua poeder lijkt wel heel licht voor je huid…
    Zal wel door t filmen zo lijken,

    Ik vindt t niet superveel, je gebruikt veel budgetmerken dus doe je het nog heel netjes.

    Kun je binnenkort een paar looks van het naked 2 palette opnemen… Heb dit palette snel bij sephora gehaald voordat ze weg zijn… Maar vindt het moeilijk te combineren.

    • Hi Lotte, ik houd het in m’n achterhoofd! Heb vandaag een een look gemaakt met de Naked 2 maar dan met foto’s.. Dus die komt sowieso binnenkort online! x

  10. Heel erg leuk dat je dit in de vorm van een video doet! Ik heb hem nog nooit zo in een video gezien, vind het wel veel leuker eigenlijk! Ik vind het eigenlijk nog wel meevallen als je rekening houdt met het feit dat je sommige producten wel 2 jaar lang bijvoorbeeld kan gebruiken! =)

  11. Zo, ka-ching! Ach ja, de meeste producten doe je ook ongelofelijk lang mee. Beautyproducten zijn veel duurzamer wat dat betreft dan bijvoorbeeld kleding en accesoires. Plus, je huidskleur verandert niet (op een beetje in de zomer na), dus die foundation en poeder kun je blijven gebruiken. Kun je van mijn jeansmaat niet zeggen ;)

  12. Heb dit ook eens gedaan toen ik net begonnen was met bloggen, toen kwam ik nog goedkoop uit, nu zal het waarschijnlijk wel al anders zijn :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s