SHOPLOG SANS-ONLINE

Sans online aankopenNog even en de lente staat voor de deur! Eindelijk! Tijd om mijn kast te updaten met wat leuke lente items. Bij de webshop Sans-Online kocht ik een aantal héle mooie artikelen. Kijk mee voor de shoplog!

Vila T-shirts | Lucina Top | €21,95
tn_DSC_1699 tn_DSC_1700
Met dit t-shirt/topje van Vila ben ik het meest blij! Valt lekker ruim en is heel makkelijk te combineren. Ook leuk met een dunne tailleriem of in combinatie met een kokerrok met hoge taille.

Pieces | Cinna Must Necklace | €7,95 (sale)
tn_DSC_1701 tn_DSC_1703Wat een prachtige statement ketting! Ook erg fijn: het stinkt niet zo enorm naar ijzer. Misschien komt dat nog, maar vooralsnog nergens last van. Deze ketting past niet zo goed met de top. Liever combineer ik dit met een simpele top met ronde hals.

Only | Bounce WVN Scarf | €16,95
tn_DSC_1706 tn_DSC_1707Ik ben dól op de kleurcombinatie van deze sjaal. Het is ook echt een mij-sjaal. Kan je met ontzettend veel outfits combineren. Of geeft een simpele outfit net een extra touch.

Pieces | Totally Royal Party bag | €29,95
tn_DSC_1709 tn_DSC_1710
Dit schattige tasje van echt leer is met van alles te combineren vanwege de kleur. Ik zat te twijfelen of ik de mintgroene variant zou nemen, maar ik weet zeker dat ik deze lichte camelkleur veel vaker zal dragen.

Waar te koop?
De bovenstaande artikelen vind je hier bij Sans-Online. Behalve accessoires vind je er ook dameskleding en herenkleding. Vanaf €25,- bezorgt Sans-online gratis binnen Nederland. Betalen kan met Ideal, creditcard of Paypal.

Als je voor 16.00 uur bestelt, ontvang je de artikelen de volgende dag! Ik ontving al deze bestellingen gewoon in de brievenbus, dus thuisblijven voor een pakket is niet nodig. Tenzij je natuurlijk een grotere bestelling plaatst.

Ik vind Sans-Online een fijne webshop met een uitgebreid assortiment. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen om de aankomende lente in te luiden! En waarvan ik nog blijer werd is dat een gedeelte van mijn aankopen gesponsord werd door Sans-Online :)!

Q: wat koop jij nooit online?

39 reacties op “SHOPLOG SANS-ONLINE

  1. Staat je super! (:

  2. Ik vind Sans-online een leuke webshop. Vooral je shirt vind ik heel leuk. Je derde foto vind ik heel mooi. Die lippenstiftkleur staat je goed.

  3. Schitterende aankopen heb je gedaan! Het tasje is echt leuk joh, zelf heb ik hem in het bordeaux, pas op zich nog wel wat in voor het kleine formaat. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s