VIPBOX MAART 2013

Boxen met beauty gerelateerde artikelen kom je steeds vaker tegen. Nu is er een redelijk nieuwe box in ons land: de VIPBox. Vandaag zie je de inhoud van de VIPBox van maart. Is het een topper of een flopper?

Hoe werkt de VIPBox?
Bij de VIPBox geef jij je op als member. Voor een bijdrage van €12,50 per box (inclusief verzendkosten) ontvang je vijf fullsize producten. Het eerste wat me al opviel in die zin is €12,50. Hé, dat is goedkoper vergeleken met bijvoorbeeld de Glossybox en Beautybox! Dat je daarnaast ook vijf fullsize producten ontvangt is al helemaal geweldig!
Voor de eerste VIPBox betaal je trouwens maar €5,-.

Op naar de inhoud!

De inhoud van de VIPBox van maart 2013
tn_DSC_1782
Zodra je de doos opent zie je bovenstaande producten. Het eerste wat me opvalt is dat de box minder leuk verpakt is vergeleken met de Glossybox en Beautybox. Maar uiteindelijk draait het toch om de inhoud. Anders zou je waarschijnlijk per maand ook meer dan €12,50 moeten betalen.

Leuke verrassing: ik tel meer dan vijf producten. In deze box zitten maar liefst zeven producten waarvan zes fullsize!
Laten we ze van dichterbij bekijken..

Mudd Mask | €1,61
tn_DSC_1783Gebruiksaanwijzing en ingrediĂ«nten Mudd Masktn_DSC_1785De enige mini in de box. Een masker in een box vind ik altijd fijn. Nu heb ik echter al een tijdje een bijna gave huid. Dat heeft wel tien jaar geduurd voordat ik van mijn pukkels af was. Ik ben dus erg voorzichtig met wat ik op m’n huid smeer. Toch ben ik erg benieuwd naar dit masker. Ik zal het zeker nog een keer testen. Als ik erg tevreden ben dan laat ik dit nog weten!

Rimmel VolumeFlash Scandaleyes waterproof mascara | €11,95
2013 maart-052Wat ben ik blij met deze mascara! Ik had nog een nieuwe waterproof mascara nodig. Het borsteltje is gemaakt van synthetisch haar en is groot. Niet iedereen vind het fijn om met een groot borsteltje te werken, maar is juist mijn favoriete type borsteltje.
2013 maart-053Deze mascara geeft lengte en volume aan m’n wimpers. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat! Met deze mascara is het onmogelijk om spinnenpoten te krijgen, dus dat is erg fijn. Ook klonters krijg je niet, m’n wimpers blijven er natuurlijk uitzien. Voor een dramatisch effect is deze mascara misschien wat minder geschikt.

Styli- Style Line & Seal 115 Twillight | €8,95
2013 maart-047
Dit waterproof oogpotlood wordt geleverd in een handig hoesje. Niet dat ik deze zal gebruiken voor het oogpotlood, maar eerder handig voor op vakantie om spulletjes in te stoppen.
De kleur vind ik adembenemend mooi. Ik ben blij dat ik geen zwart heb gekregen, want daar heb ik er genoeg van. Deze kleur kan ik het beste omschrijven als diep blauw paars. Als een sprookje.
Het potlood is zacht, maar niet extreem romig. Pigmentatie kan beter, maar is wel goed op te bouwen. Iets verderop in dit artikel zie je de swatch voorbij komen.
Het oogpotlood blijft gedurende de dag muurvast zitten!

Rimmel Cool Shine Lipstick 22 Fresh | €8,99
2013 maart-049Toen ik de dop van de lipstick verwijderde, was mijn eerste reactie “meh”. Dat kwam vooral door de grove glitters die je ook goed kunt zien op de foto. Ik houd echt niet van te grove glitters in lipproducten. Want zodra de kleur van de lipstick verdwi, blijf je zitten met glitters die vervolgens over je hele gezicht te vinden zijn. Tenminste, daar heb ik altijd last van.

Maar toen had ik de lipstick nog niet geprobeerd:
2013 maart-051Ik vind het kleurtje super natuurlijk staan, ondanks de frosty highshine finish. De lipstick geeft m’n lippen net die extra kleur. De lipstick is bovendien extreem hydraterend, dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Beter hydrateren dan mijn Rosebud Salve doet het niet, maar wel beter dan een Labello. De lipstick glijdt over je lippen heen zo zacht.
De glitters zijn op mijn lippen gelukkig minder zichtbaar dan zo in de verpakking.
Zonder te eten blijft de lipstick zo’n 4 uur zitten. Na een lunch moet je wel weer bijstiften. En inderdaad, na de maaltijd zitten er ook glitters op m’n kin helaas.
Ik zou deze lipstick in eerste instantie nooit zelf hebben gekocht, maar ben er toch erg blij mee!

Swatches Styli-Style Line & Seal en Rimmel Cool Shine Lipstick
2013 maart-050
Toelichting oogpotlood: links zie je de swatch in Ă©Ă©n beweging. De middelste en rechter zijn gemaakt in twee bewegingen. Zo zie je goed dat de pigmentatie goed is op te bouwen.

L’orĂ©al Resist & Shine Patel nr. 103 | €8,10
tn_DSC_1801Yay, ik ben blij met deze kleur! Deze nude kleur nagellak met roze ondertoon vind ik het mooist met twee lagen. Het dekt dan niet volledig, maar bij zo’n kleur vind ik dat juist mooi. Het witte randje van je nagels lijkt dankzij deze lak witter, alsof ik net een manicure heb gehad. Ik kan nog niets zeggen over hoe lang de lak blijft zitten, want ik draag het nu pas een dag. Maar een lak houdt het bij mij sowieso nooit zeven dagen uit (zoals op de verpakking staat). Mocht dit wel het geval zijn, dan laat ik het nog weten!

Handmade Soap | €3,75
tn_DSC_1805Ziet er mooi uit toch? Het enige wat ik kon vinden over dit product was de naam: handmade Soap. IngrediĂ«nten kon ik helaas nergens vinden. Wel zijn dit soort zepen meestal van glycerine gemaakt, wat de huid verzorgt. Zojuist waste ik m’n handen met deze zeep, maar verzorgend is het niet. M’n huid is niet droog, maar ik heb nu zo’n trekkerig gevoel. Zo’n gevoel heb ik trouwens altijd met zeep in vaste vorm. De geur is trouwens lekker fris, doet me denken aan de oceaan.

Bransus Eyelashes model 015 | €9,95
2013 maart-048
Leuk, nepwimpers! Ik draag ze niet dagelijks, maar voor een feestje draag ik ze graag. Deze nepwimpers zijn met de hand gemaakt en beschikbaar in verschillende vormen en maten.
De variant die in deze VIPBox zit is best opvallend. Ideaal voor het creëren van instant poppenogen.
Eerste indruk was niet heel spectaculair, gewoon nepwimpers. Maar ik heb een strookje gevoeld en bekeken. Wat me het eerste opviel is dat de haren erg zacht zijn. Niet zo stug als wat ik tegenkom bij vele andere merken. Dit maakt de een ooglook al een stuk natuurlijker (zoverre je met zulke enorme wimpers natuurlijk kunt lijken).

VipBox aanrader?
De VipBox overtreft andere boxen met gemak! Wát een goede inhoud! De VipBox is dus zeker geen flopper, maar wat mij betreft een topper.
De waarde van de VIPBox van deze maand is €53,30. Die €12,50 haal je er dus met gemak uit.
Nu ben ik erg benieuwd naar de inhoud van de komende maanden. Net zoals bij de andere boxen, verschilt de kwaliteit van de inhoud per maand. Wie weet was dit een topmaand? Ik kan daar nog niets over zeggen.

Ben je dol op een mooie verpakking? Dan is de VipBox minder geschikt voor je. Maar bedenk je wel dat je zelf betaalt voor die mooie verpakking ;). Wat ik wel mis is een kaartje met het overzicht van de producten, zodat je weet wat de het product kan en hoeveel het kost.

Benieuwd naar de VipBox? Klik dan hier voor meer informatie.

Q: wat vind jij van de inhoud, Topper of Flopper?

52 reacties op “VIPBOX MAART 2013

  1. Wat een leuke inhoud! (:

  2. Fijn dat je gewoon fullsize verpakkingen krijgt! Dat is toch handiger om te testen, want kleine verpakkingen zijn vaak te snel op. Verder ben ik verliefd op de kleur van dat oogpotlood! En de lipstick staat je ook echt heel goed, maar jammer van de glitters inderdaad. Daar ben ik ook niet zo van.

    • Op de site van VIP Box staat dat ze zich richten op de inhoud en niet de verpakking. Daarom kunnen ze 5+ fullsize producten sturen voor maar €12,50 per box. De verpakking gooi ik toch weg. Het gaat mij om de inhoud.

  3. wow, wat heb jij mooie lange wimpers van jezelf! valt me nu pas op… dit lijkt me wel een hele leuke box om te hebben! voor die prijs en dan ook nog fullsize producten!

    • Zie je! Ik dacht al iets te merken van het Revitalash wimperserum. Het is dus logisch dat het je niet eerder is opgevallen, omdat m’n wimpers dus daarvoor toch korter waren ;).
      Even voor de volledigheid: ik test Revitalash nu nog 3 weken en dan komt er een geupdated artikel online :)

      • Goede vraag! Ik zou dan toch contact opnemen met de klantenservice van de VIPBox want ik weet het antwoord niet..

    • Dank je wel :)! Volgens mij komt dit door het Revitalash wimperserum dat ik nu aan het testen ben. Ik heb namelijk normaal gesproken dus Ă©cht geen lage wimpers. Over drie weken komt er een artikel online.

  4. Wow! Deze spreekt mij ook meer aan dan de andere. Krijg je m volgende maand weer? Dan kan ik zien of hij nog zo leuk is en misschien neem ik hem dan ook !

    • Hi Lotte! Volgende maand komt er weer een review online. Dan kun je denk ik wat beter beoordelen wat je uiteindelijk van de inhoud vindt :)

      • Ik wacht ook nog even tot volgende maand! Vind het wel een erg leuke box moet ik zeggen :)

  5. De inhoud van deze box overtreft inderdaad de andere! Leuk al die fullsize producten, daar wordt een beautyliefhebber pas blij van :D

  6. Wauw, wat een goed gevulde box :-) En, dat de prijs ook nog eens iets lager ligt dan de andere boxen is helemaal top!
    Ik ben tegenwoordig geabonneerd op BeautyBox en sinds kort ook op Stylecase. Daarvoor had ik ook nog de Glossybox. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meer zo enthousiast ben over de boxen. De prijzen zijn in januari omhoog gegaan en ik vind dat er tegenwoordig niet meer zo goed naar je profiel wordt gekeken.

    • Had precies hetzelfde, daarom had ik ook de Glossybox en Beautybox opgezegd in januari. Ik ben erg benieuwd wat de inhoud van de VIPBox volgende maand is :)

  7. Ik had een uitgedroogde mascara in de box, even gemailt en na opsturen van mijne kreeg ik direct een nieuwe goeie! Goeie box EN goeie service dus!

  8. Dames dat is niet leuk als jullie denken! Ik heb deze box ontvangen en ik was echt teleurgesteld! Mascara was opgedroogd! De zeep had rare geur! Die stonk gewoon! Niets zat iets nieuws van bekende merken in mijn box om uit te proberen. Alleen maar overgebleven rest partijen die niet meer verkocht wordt in de winkel, omdat ze over datum, uitgedroogd of niet verkoopbare kleuren zijn. Jammer! Ik ga nooit meer gebruik van die stom box!

    • Hi Stefania, misschien een idee om de klantenservice te bellen als een product is uitgedroogd? Ik las dat iemand anders dit ook had gedaan en vervolgens een goede mascara kreeg.

  9. De verpakking van de vipbox is niet zo mooi, maar het voordeel van deze box is, dat ie door de brievenbus past, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.
    Ik weet eigenlijk ook niet meer wat ik met al die lege boxen moet doen, weggooien zijn ze te mooi voor, maar ze stapelen zich hier maar op.

  10. Vivian, wat een mooie review heb je gemaakt van de VIPBOX van maart. Prachtige foto’s met een duidelijke beschrijving en werking van de producten. Ik heb zelf ook de VIPBOX en ben er blij mee. De service van VIPBOX is ook prima, mijn mascara was nogal droog en had dit aangegeven, kreeg het verzoek de mascara terug te sturen. Heb inmiddels een nieuwe mascara ontvangen die prima is.
    Ben al benieuwd naar je volgende review van april.
    Heb je site verder nog niet bekeken, maar dat ga ik zeker doen ;-)

    • Op de facebook van VIPBOX staat je link, vandaar dat ik je site heb gevonden. Heb even rondgekeken en vind het heel erg leuk om je bevindingen te lezen en te bekijken, Heb me aangemeld, dus ga vaker gezellig bij je rondneuzen. Succes en ga zo door. Tot gauw. Groetjes Kelly

      • Wat leuk om te weten hoe je hier terecht bent gekomen! Super dat je vaker komt rondneuzen. Vind ik onwijs leuk! Liefs Vivian

  11. Wat een leuke box zag laatste een mailtje voorbijkomen en zat te twijfelen of ik hem moest nemen maar als ik dit zie is deze inderdaad beter dan alle andere boxen die ik tot nu toe heb gezien vooral door de prijs en fullsize verhouding.

    Liefs Wendy

  12. Ik ontving mijn eerste box en ben er erg blij mee. Inhoud was prima. Gedeeld met mijn dochter van 15 ( bijna 16). Ze heeft binnenkort galaavond van school en was super blij met de o.a. de wimpers. Ik de lipstick en nagellak en de rest voor haar. Dank jullie wel. Ben nu al benieuwd naar de tweede box.

    • Ja, dezelfde producten alleen andere kleuren (bijv oogpotlood en nagellak). De rimmel mascara heb je ook in een andere variant, maar je zal dus niet ineens een douchecel voor in de plaats ontvangen.. Liefs Vivian

  13. Volgens mij is deze box een stuk gevulder dan de Glossybox en de Beautybox.
    Het kan zijn dat ze dat doen om m te promoten in het begin, maar als ik een box neem ga ik denk ik voor deze!
    xx

  14. de Revitalash werkt echt bij je ik zie duidelijk verschil. ik heb een jaar lang de beautybox gehad maar heb hem laatst opgezegd omdat ik al die cremes en douche produkten meer dan zat was. ik ben eigenlijk alleen geinteresseerd in make up en deze box lijkt me wel wat

  15. Pingback: LOOK MET URBAN DECAY NAKED 2: HINT OF GOLD | BeautyFrique

  16. Pingback: VIPBOX APRIL 2013 | BeautyFrique

  17. Pingback: VIPBOX MEI 2013 | BeautyFrique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s