WISHLIST MAART 2013

Beautysets_25390_13627797361. Urban Decay 24/4 glide-on eye pencil Yey0 | €17,- p.stuk
2. Collection 2000 Lasting Perfection concealer Medium | +/- €5,-
3. MAC Fluidline Blacktrack | €19,50
4. Too Faced The Return of Sexy oogschaduwpalette | €44,-

Beautysets_25393_13627804415. Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue | €17,-
6. Inglot Freedom Systeem (samenstellen eigen palette) | prijs afhankelijk van soort palette
7. Diorskin Nude BB Creme | €38,50
8. Clinique Chubby Stick | €19,-

Q: Wat staat er op jouw wishlist?

35 reacties op “WISHLIST MAART 2013

  1. Leuke wishlist! Ik heb echt nog NIKS van Mac, dus dat wordt een musthave voor de komende tijd! En die toofaced paletten vind ik ook erg mooi!

  2. ik wil al heel lang de Collection 2000 Lasting Perfection concealer maar weet niet waar ik die kan bestellen online, weet jij het misschien?

    • Nee, helaas weet ik dat ook niet. Wel via Ebay maar daar betaal je belachelijke prijzen terwijl ze in Londen 1 pond kosten..

  3. Leuke wishlist! :-) de too faced palette is een zeer mooie palette (heb ik ook niet).
    En de UD eyepencils zijn echt super! Daar heb ik er wel een heel deel van. En ze blijven bij mijn top 3 make up producten! :-)

  4. Oh dat palette van inglot! lekker zelf kleuren kiezen.. ik denk dat ik dan gek ga worden! ben benieuwd welke tinten je zou kiezen!

  5. Mooie Wishlist! Ik ben ook erg benieuwd naar de Chubby Stick! Ook staan de nieuwe kleur lakjes van Chanel op m’n Wishlist. Die zijn ook zooooo leuk!

  6. Op dit moment staat er eigenlijk niets op mijn beauty wishlist. Ik moet eerst wat producten van mezelf opmaken! Al zou ik het Naked Basics palette wel erg graag willen hebben…

    • Hihi, een slim plan om eerst wat dingen op te maken. Volgens mij moet ik 200 jaar worden voordat alles op is. Best onnodig eigenlijk ;)

  7. OMG hoe kan je nou zoveel make-up wensen als je al ZOVEEL HEBT als jij, hahahaha. Zo lekker typisch weer dit ;). Dat Inglot Freedom systeem lijkt me echt heel leuk ook, om samen te stellen (en dan ook te hebben, natuurlijk). Is dat zwarte goedje van Mac een gel liner? Ik zoek ook nog een goeie en vind deze nog niet eens zo schreeuwend duur.

  8. Mooie wishlist! Mijn wishlist is nogal eindeloos en de bodem van mijn portemonnee is vrij goed zichtbaar, dus ik heb me de laatste tijd niet teveel bezig gehouden met wat ik zou willen kopen…

    • Heel goed idee ja :). Soms is het ook beter om te focussen op wat je hebt ipv wat je nog wilt.. (zeg ik mezelf met een wijzende vinger toe ;) )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s