HEMA BEKENT KLEUR

Gisteren vond er in het centrum van Amsterdam een originele modestunt van de HEMA plaats. Deze stunt stond in het teken van de nieuwe voorjaarsmode campagne, waarbij de nadruk op kleur lag. Ik was aanwezig. Benieuwd naar deze stunt en mijn eerste persevent?

Eerste persevent
Het was erg spannend, dit was mijn eerste persevent. Ik had dus géén idee wat ik kon verwachten. Hoe zijn de medebloggers in het echt? Zien ze hetzelfde eruit zoals ik ze zie op hun blog? Zijn ze aardig? Maar ook: wat voor een spannends gaat de HEMA onthullen?
Deze vragen overheersten mijn gedachten blijkbaar. Ik had mijn spiegelreflexcamera meegenomen en de batterij opgeladen. En toen was ik vergeten mijn geheugenkaartje in de camera te stoppen. Laat ik het houden op een beginnersfoutje.
De foto’s die je voorbij ziet komen zijn dus helaas met mijn Iphone genomen.

tn_IMG_2926Bij aankomst ontving de HEMA iedereen goed en gezond. Met fruitsapjes en vers fruit maak je me altijd blij.
tn_IMG_2927Daarna tijd om te luisteren naar een perspresentatie. Erg interessant om te horen welke richting de HEMA in wilt slaan wat betreft damesmode!
tn_IMG_2933Ook de nieuwste beauty collectie kon natuurlijk niet ontbreken. Pastel maar ook felle kleuren springen (letterlijk) in het oog.
tn_IMG_2935Daarna mochten de aanwezigen (waaronder ik dus) shoppen bij de HEMA. Dit was echt ontzettend leuk om te doen! De shoplog volgt snel.
tn_IMG_2943Oké, hierboven alvast een voorproefje.
tn_IMG_2936Make-up artiesten waren aanwezig om uitleg te geven over de producten en make-up tips te geven.
tn_IMG_2937Zie die mooie felle kleuren! Erg gedurfd, maar je kunt hier zeker mooie looks mee maken. Natuurlijk zal je reviews over de nieuwe collectie voorbij zien komen op BeautyFrique.
tn_IMG_2940De make-up artiest bracht bij Evy van We Love Fashion de Hema BB Cream aan. Wat een lieve en leuke meid is Evy!

De modestunt/show
tn_IMG_2948En toen begon de modeshow. Vijftien modellen showden voorbijgangers de nieuwste voorjaarsmode van de HEMA. Wat begon met een modeshow in het HEMA filiaal op de Nieuwendijk, ging over in een catwalk met rode loper naar de Kalvertoren. Midden door de drukke winkelstraten en over de Dam werd de rode loper telkens voor hun voeten uitgerold en erna weer opgerold. Ontzettend gaaf idee! Het betrok ook veel bekijks.
tn_IMG_2953tn_IMG_2956 tn_IMG_2955 tn_IMG_2954tn_IMG_2957Deze broek met print vind ik erg mooi! Ik ga dus zeker nog de Hema bezoeken voor deze broek.

Voor een goede indruk van de modeshow:

Ha, bij 0:59 kom ik even in beeld!

Na afloop
Na de modeshow werden de genodigden ontvangen in de HEMA stand-alone beautyshop. Ik had nog nooit eerder deze winkel bezocht. Wauw, wat een mooie winkel.
tn_IMG_2959Hierboven zie je een foto van een display met allerlei kleuren nagellak. Ik denk maar aan één ding: ik wil dit thuis ook!
tn_IMG_2960Make-up, make-up, make-up. Ik maakte trouwens al eens eerder foto’s van de Hema beautyshop in Rotterdam.
tn_IMG_2961Borrelen met medebloggers!
tn_IMG_2962En nog een foto samen met Evy.

Basics en panty’s?
De HEMAheeft mij gisteren verrast wat betreft de nieuwe collectie dameskleding. Bij de HEMA denk ik snel aan goede basics en fijne panty’s, maar HEMA bekent kleur (en meer). De nieuwe collectie biedt namelijk vele leuke items om de lente goed en kleurrijk van start te gaan.

Binnenkort volgt natuurlijk nog de shoplog en een review over de nieuwe make-up collectie!

37 reacties op “HEMA BEKENT KLEUR

  1. Hoi Vivian,
    Wat ontzettend leuk, je eerste persevent! Ook erg tof dat t van de Hema is! Je hebt het heel leuk beschreven; leest prettig. Ik heb totaal geen “last” ervan gehad dat de foto’s met de iPhone zijn gemaakt! Ziet er goed uit! Haha; je zult nooit meer je geheugenkaartje vergeten na dit vooral denk ik he :)
    Ik ben iig fan van je :) Liefs!

  2. Ziet eruit als een geslaagd persevent! Je foto’s zien er goed uit hoor, al kan ik me voorstellen dat je flink baalde dat je je spiegelreflex niet kon gebruiken. Ik ben benieuwd naar je reviews!

  3. Ziet er erg leuk uit! Heb ook geen last van de Iphone foto’s hoor :) Ben benieuwd naar je reviews, dit artikel zorgt er in ieder geval voor dat ik snel even bij de hema ga kijken wat ze voor nieuwe beauty producten hebben! Vrolijke kleurtjes allemaal.

  4. Wat gaaf je eerste persevent. Zo’n nagellak display is echt geweldig. En wat heb je een leuke sjaal om! Ben benieuwd naar je shoplog!

  5. ZIet eruit als een geweldige dag! Helaas kon ik er niet bij zijn maar ik zie wel dat ik wat gemist heb. Hema & make-up & Fashion gaat echt de goede kant op!

  6. gefeliciteerd met je eerste persevent, en wat heb je het leuk geschreven. Ik heb geen last van de foto’s, maar snap wel dat je het zelf heel vervelend vindt.

  7. Super leuk je eerste persevent! Ik vind de Hema make-up altijd al heel fijn (vooral de mascara) maar ben nu wel benieuwd naar de nieuwe make-upjes!

  8. Leuk dat je naar het persevenement mocht komen! Volgens mij heb je een hele geslaagde dag gehad :). Ik ben benieuwd naar de inhoud van het tasje!

  9. Leuk leuk leuk! Ben benieuwd wat je volgende persevent is. Ik zou zeggen,,, iets in Londen ?! Hihi
    Leuk gedaan, en wat hierboven ook al stond, je schrijft het zo op dat het zo lekker leest!

  10. Hi! Ik kwam per ongeluk op je site, dat kwam goed uit! Want ik wilde nog even zeggen dat ik je zo’n leuke meid vond, maar wist even niet meer wie je was. Nu wel weer! :) Leuk je gezien te hebben en misschien tot ziens.

    • Hé Lotte! Wat mega fijn dat je een berichtje achter laat. Ik wist namelijk ook niet meer precies wie je was en vond t achteraf zo jammer dat ik niet nog naar je blog vroeg. Ik vind je echt een topmeid en hopelijk tot het volgende event :)! Liefs Viv

  11. Leuk je eerste persevent! Ziet er heel gezellig uit. Ik vond de Hema altijd een saaie winkel, maar de laatste paar jaren zijn ze echt goed vooruit gegaan en nu nog steeds.

  12. Hahahah bij de 3e ‘beautyshop’ foto maakten we een foto van elkaar ;-) leuk je ontmoet te hebben meis! volgende keer kunnen we hopelijk wat langer praten haha!

  13. Pingback: HEMA SHOPLOG #2 | BeautyFrique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s