GET READY WITH RITUALS + REVIEW

2013 april-006Zen, boeddha, relaxen. Dat is het eerste wat me te binnen schiet als ik aan Rituals denk. In de drukke periode waar ik me nu bevind met solliciteren, kan ik een zen moment goed gebruiken. Dat is ook precies de reden dat ik in de look van vandaag maar liefst vier Rituals make-up producten verwerk. Met daarbij ook een korte review van deze make-up producten!

Rituals Perfection Volume Mascara

  • prijs: €15,50;
  • bevat natuurlijke mineralen;
  • verrijkt met een mix van verpulverde edelstenen;
  • milde formule zonder parfum en zonder parabenen.

tn_DSC_0215 tn_DSC_0216 tn_DSC_02182013 april-0042013 april-005Op de bovenstaande na foto’s zie je het resultaat na één laag mascara, zonder gebruik van wimperkrultang.

Pluspunten
+ binnen één beweging lengte én volume;
+ prettige mascaraborstel om mee te werken;
+ zachte, flexibele wimpers.

Minpunten
- niet waterproof;
- neiging tot spinnenpoten en klonteren.

Rituals Nagellak rebel Rose

  • Prijs: €10,-
  • verkrijgbaar in 13 kleuren

tn_DSC_0226 tn_DSC_0228

Pluspunten
+ dekt binnen twee lagen;
+ mooie glans;
+ brengt makkelijk aan;
+ voor mij dé perfecte roze koraalkleur.

Minpunten
- blijft net zo lang zitten als budget varianten;
- Catrice look-a-like, maar dan 2,5x zo duur.

Rituals Super Shine Lip Gloss

  • prijs: €13,50;
  • bevat robijn. De eeuwenoude edelsteen robijn staat voor wilskracht. Op de lippen bevordert robijn de bloedcirculatie voor gezonde volle lippen;
  • milde formule: natuurlijke edelstenen – pure mineralen – geen parfum – geen parabenen – dermatologisch getest.

tn_DSC_0222 tn_DSC_0223 2013 april-003Pluspunten
+ sponsapplicator voor makkelijk en precies aanbrengen;
+ plakt niet, maar blijft toch 2 uur zitten;
+ voor een natuurlijke look.

Minpunten
- de glitters, ik houd daar nooit zo van;
- prijzig voor een simpele lip gloss met glitters.

Rituals Natural Bronzing Powder

  • prijs: €20,50;
  • verrijkt met de eeuwenoude edelsteen Amethist voor innerlijke rust en creativiteit, ontspant de huid en maakt deze soepel en glad;
  • milde formule: natuurlijke edelstenen- geen talk – geen parabenen – geen parfum.

tn_DSC_0206 tn_DSC_0205 tn_DSC_0204 tn_DSC_02112013 april-001Oeps, pas later zag ik dat ik de bronzing powder iets te dik had aangebracht boven mijn slapen.

Pluspunten
+ prachtige verpakking. Echt pure luxe!
+ spiegel aan de binnenkant;
+ zijdezachte bronzing powder voor een heel natuurlijk effect;
+ geeft een subtiele gezonde gloed en een stralende huid.

Minpunten
- weinig kleurkeuze;
- prijzig

Eindresultaat
2013 april-002
Op de bovenstaande foto draag ik de mascara, bronzing powder, lip gloss en nagellak van de Rituals. Voor de rest heb ik toch nog mijn wimpers gekruld (hoort normaal gesproken natuurlijk voordat je begint met mascara) en nog eyeliner, blush en highlighter toegevoegd.

Tsja, die rechter foto. Ik wilde eerst dromerig de camera inkijken met m’n hand die m’n hoofd ondersteunt. Hoe kon ik anders de nagellak op de foto zetten? Maar het werd geen succes. Dan maar een iets minder dromerige variant.

Mijn favoriet: de bronzing powder! Het oogt heel natuurlijk, ook voor de dames met een lichtere huid. M’n huid krijgt een gezonde glow en ik lijk meteen een stukje bruiner. Alsof ik een week op vakantie ben geweest.

Q: wat is het eerste woord wat je te binnen schiet als je aan Rituals denkt?

38 reacties op “GET READY WITH RITUALS + REVIEW

  1. Hmm spijig dat die mascara niet waterproof is.. hij ziet er zo goed uit!!

  2. Ik heb zelf een aantal nagellakjes en glosjes van Rituals. Vind ze heel fijn in gebruik! En ben nu extra benieuwd naar deze bronzer :)

  3. De producten zijn echt mooi. Ik vind de lipgloss erg mooi bij je, ook met glitters haha. Nog nooit make-up gehad van rituals, dacht dat dat niet fijn zou zijn. Je laat m’n koopkriebels opborrelen nu hoor!

  4. Ik vind Rituals echt zo een merk waar je niet zo veel producten van koopt, maar af en toe eens iets om jezelf te trakteren:)

  5. Mooie producten! Bij mij schiet het woord zen ook als eerste binnen als ik aan Rituals denk. Vind de bronzing powder echt heel erg mooi.

  6. Mooie reviews!
    Jammer dat de mascara al snel spinnenpoten effect geeft. De bronzer en het lakje zijn wel echt mooi!
    Haha, die laatste foto. :)

  7. Mooie producten! Ik heb trouwens dezelfde nagellak. De bronzer wil ik ook graag hebben. Ik vind de lipsticks en lippgloss erg geweldig van Rituals, heb er een aantal, ze ruiken lekker, goed gepigmenteerd etc. Verder is de make up van Rituals ´natuurlijker´ daarom betaal ik liever wat meer voor goede producten voor mijn gezicht.

  8. Het ziet er allemaal prima uit! Van de mascara ben ik zelf geen fan maar bij jou ziet hij er mooi uit! Die nagellak is to die for, maar inderdaad, Catrice heeft hem vast ook wel! Beter nog, ik heb vast een look-a-like in mijn beautykast;)! Leuk artikel!

    • Dank je wel! Is wel voornamelijk dankzij Revitalash hoor (ik heb daar pas een artikel overgeschreven, met de voor en na foto’s.. als je het interessant vindt)

  9. Het eerste woord dat me te binnen schiet als ik aan Rituals denk? Infinity handcrème!! En dat het tijd wordt dat ik deze weer eens haal ;-) haha. Mooie producten, maar sommige zijn inderdaad aan de prijzige kant omdat ze niet heel speciaal zijn en er goede vergelijkbare Catrice producten zijn. Toch oogt Rituals altijd zo lekker luxe. Ik vind de nagellak helemaal geweldig en de mascara..wow! Je wimpers lijken haast wel fake.. wat een top effect.. ik neem de spinnenpoten dan wel voor lief hihi.

    • Die handcreme kende ik nog niet. Aanrader zo te lezen? Het is inderdaad dat luxe gevoel wat alles meteen wat specialer maakt :).

  10. zen! echt, rituals is voor mij zen! ruikt zo heerlijk, ben er zo verzot op! De make-up ken ik niet zo goed. lakje is heel mooi kleur, mooie foto’s heb je gemaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s