MIJN FAVORIETE YOUTUBE GOEROES

Op YouTube kan ik me uren vermaken. Ik vind het heerlijk om te kijken naar de make-up stashes van anderen, inspiratie op te doen voor looks en tutorials mijn eigen techniekjes te verfijnen. Maar op YouTube kan ik ook uren verspillen, want soms.. Soms denk ik aan de hand van het miniatuur (de afbeelding die je als eerste ziet) met een geweldig filmpje te maken te hebben. En dan valt het vervolgens ontzettend tegen. Maar er zijn een aantal YouTube goeroes die me nooit teleurstellen met hun filmpjes. Vandaag mijn favorieten die ik erg graag met je wil delen!

1. MakeupbyCamila2
Camila is Braziliaanse schone en maakt sinds kort Engelse filmpjes. En daar ben ik zoooo blij mee. Ik bekijk sowieso al haar filmpjes in het Portugees (MakeupbyCamila), maar in het Engels is natuurlijk veel fijner om naar te luisteren. Ik vind haar echt super mooi. Haha, ze is mijn girlcrush. Alles staat haar goed, maar ik vind haar make-up technieken ook gewoon erg inspirerend.

2. Dope2111
Deze dame is een echte artiest. Wat zij allemaal kan met make-up is ongelofelijk. Transformaties waar je “U” tegen zegt. Mijn favoriet zie je hieronder. Kijk en zie hoe zij transformeert tot het Victoria’s Secret model Adriana Lima.

3. MichellePhan
Michelle heeft een hele zachte prettige stem om naar te luisteren. Voor sommige misschien iets te soft, maar ik vind het heerlijk ontspannend. Michelle maakt hele diverse video’s. E√©n van m’n favorieten is de onderstaande video. Hierin kegt ze uit wat goede make-up is voor als je op de foto gaat.


4. MakeupByTiffanyD
De haartutorials van Tiffany vind ik altijd heel leuk om te zien. Ze heeft dan ook erg mooi haar! In het onderstaande filmpje legt ze uit hoe je de perfecte paardestaart maakt.

5. ChloeMorello
De Australische Chloe vind ik een ontzettend lieve en mooie meid. Haar filmpjes zijn afwisselend, maar haar make-up filmpjes vind ik het leukste om naar te kijken. Het onderstaande filmpje is heel handig, ook voor de dames die van een natuurlijke uitstraling houden.

Q: Wie zijn jouw YouTube goeroes?

47 reacties op “MIJN FAVORIETE YOUTUBE GOEROES

 1. Erg leuk om te zien, ik kijk vooral de nederlandse youtubers en ik vind macbarbie07 wel leuk :D

 2. Leuk! Ik kende ze allemaal nog niet. Ik heb wel een paar favoriete YT goeroes, SaterdayNightsAlrite, Beautybaby44 en MacBarbie07.

 3. Leuk! Ik was al op zoek naar een paar nieuwe youtube beautyguru’s.
  Ik volg Allthatglitters21, missglamorazzi, gossmakeupartist, FleurDeForce, AModelRecommends, Pixiwoo, MakupbytiffanyD, MakupbyCamilla2 en EmilyNoel83. Dat zijn ze ongeveer … allemaal heel getalenteerde en mooie meiden!

  • behalve gossmakupartist, da’s een man natuurlijk. √©√©n van mijn favorieten trouwens. Geeft √©√©rlijke commentaar en vrij korte, to the point filmpjes (max 10min).

 4. Tifanny en Michelle zijn ook mijn favorieten, de rest ken ik niet! Even kijkje nemen! Ik ben ook dol op Blair en Elle Fowler. Héél vermakelijk :)

 5. De eerste en laatste ken ik nog niet, ga ik zeker eens kijken! Zelf heb ik echt een mega lijst waar ik op geabboneerd ben haha

 6. MichellePhan en makeupbytiffanyD heb ik ook een tijdje gevolgd maar nu niet meer, chloemorello volg ik ook sinds ook. Dope 211 volg ik natuurlijk ook. De eerste kende ik nog niet :) mijn favorieten zijn shaanxo, pixioo’s , nikkietutorials en misschevious.

 7. Leuk om te zien ! Ik kende hier nog geen een van ! Maar ga ze zeker wat vaker bekijken ! Zelf kijk ik niet specifiek naar 1 iemand op youtube. Voer gewoon een make-up stijl in die ik wil zien hoe anderen die doen en dan kijk ik een stuk of wat verschillende filmpjes!:)

  Liefs Wendy

 8. Wauw ik vind MakeupbyCamila2 heel gaaf. Ik vroeg me af, als je een youtube account aanmaakt en je wilt je aboneren op zo iemand: moet je daar dan voor betalen??

 9. Leuk om te zien. Ik kijk elke dag uren beauty youtubers maar alleen tiffany die jij ook hebt.
  Welke ik oa volg;
  Allthatglitters21
  Beautyfrique ;)
  Missjessicaharlow
  Fleurdeforce
  Pixiwoo
  Laurenbeautyy
  Jaclynhill1
  Missjenfabulous
  Pinksofoxy (heeft een heel goed filmpje over wat je allemaal met kokosvet kan doen)
  beautygloss

  Ik heb er nog meer, vooral dan nl youtubers maar die volg jij denk ik ook allemaal.
  Deze zijn ook allemaal interessant om eens te bekijken.
  Vooral foundation filmpjes vind ik interessant omdat je dan pas ziet hoe anders iemand eruit ziet zonder makeup.

  X

 10. Make-Up by Tiffany vind ik ook een hele goeie yt guru, verder kijk ik ook graag naar julieg713 ,Ik ga jouw favorieten ook eens bekijken.

 11. Leuk om te zien! Alhoewel ik niet echt favorieten heb. BeatFaceHoney is wel een favorietje, maar dat heb ik ook met Gregory Gorgeous. De ene keer kan ik hem niet uitstaan en de andere keer wil ik hem meeten. :’) Call me crazah!

 12. Superleuk om te zien! Mijn persoonlijke favorieten zijn Macbarbie07 (vooral de bloopers zijn goed! :D) en MeghanRosette, hun filmpjes zijn écht heel leuk <3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s