VIPBOX APRIL 2013

Vorige maand zag je al wellicht de review over de VIPBox van maart voorbij komen. Ik was ontzettend enthousiast over de inhoud en kon niet wachten tot de volgende maand. Deze week is de VIPbox in de brievenbus beland. Benieuwd naar de inhoud van deze maand?
tn_DSC_0415Hierboven zie je inhoud van de VIPBox van april. De verpakking is minder luxe, maar je betaalt dan ook maar €12,50 inclusief verzendkosten. Hiervoor krijg je vijf fullsize producten. Na openen werd ik ontzettend nieuwsgierig, want er zitten merken in waar ik nog nooit eerder van heb gehoord. En bovendien tel ik al zes producten!

Eveline Cosmetics Liquid Precision eyeliner 2000 Waterproof Czarny | €4,95
tn_DSC_0426
Eerste indruk van deze eyeliner is normaal. De verpakking vind ik niet extreem mooi, maar ook niet lelijk. Neigt misschien wat eerder naar de goedkope uitstraling.
tn_DSC_0428De eyeliner heeft een vilten punt. Je moet er van houden. Ik vind het prettig werken zo’n vilten punt, zeker met het maken van een winged eyeliner. De stevigheid van de vilten punt maakt dit net wat makkelijker.tn_DSC_0430De eyeliner droogt mat op. De kleur is echt intens zwart en goed gepigmenteerd. Zo zwart kom ik zelden tegen. De eyeliner schijnt waterproof te zijn. Smudgeproof is het zeker, maar als ik met een nat doekje over de lijnen heenga vervaagt de eyeliner wel. tn_DSC_0390Hierboven op de foto zie je de eyeliner aangebracht op m’n oog. Prachtig zwart!

Scrubhandschoen | €1,-
tn_DSC_0422Handig zo’n scrubhandschoen! Ideaal om dode huidcellen te verwijderen van m’n lichaam. Voor m’n gezicht vind ik zo’n handschoen dan net iets te grof. Voordeel voor in de zomer: je huid wordt veel egaler bruin na een goede scrubbeurt. Bovendien voelt de huid lekker zacht aan.

Eye Roll-On | €8,95
tn_DSC_0419Deze Eye Roll-on bevat caffeïne en vitamine B5. Caffeïne bestrijdt donkere kringen onder de ogen (en ook zwellingen). Vitamine B5 voedt de huidcellen. De Eye Roll-on is dus bedoeld om vermoeide ogen tegen te gaan.
tn_DSC_0420Door middel van een balletje breng je het product onder de ogen aan.
tn_DSC_0421De ingrediënten van de Eye Roll-on. Ik kan wel zeggen dat caffeïne laag in de lijst staat en dat dit product dus weinig caffeïne bevat, maar wie weet is dat ook de bedoeling voor een goede werking.
2013 april-013Natuurlijk heb ik de Eye Roll-on getest. Je rolt met de het product onder de ogen en laat het even opdrogen. Ik moet zeggen dat het heerlijk verfrissend aanvoelt. Maar of ik nou verschil zie onder m’n ogen? Dat dan weer niet. Ik heb (gelukkig) nu niet zoveel last van wallen, dus een goede testpersoon ben ik niet.
Wat me wel opvalt is dat de swatch op m’n hand opvallend veel licht weerkaatste gedurende de dag. Ik kan me voorstellen dat hierdoor wallen minder opvallen.

Burberry Body Eau de Parfum | 4,5 ml | €7,50
2013 april-015Je hebt parfum miniaturen en je hebt parfum miniaturen. Dit is niet zo’n tester, maar echt een luxe miniatuur. Als je van deze geur houdt, dan is deze miniatuur ontzettend handig (en mooi!) om mee te nemen in je tas.
Ik vind de geur lekker, maar ik ren ook niet direct naar de winkel om een fullsize parfum van te halen. Het is een warme geur die mij vooral lekker lijkt in de herfst en winter.
Parfum is natuurlijk erg persoonlijk. Daarom een korte omschrijving, die ik op de website van de Douglas vond:

“Het parfum opent met noten van verse groene absint, elegante perzik en geraffineerde fresia. Het bloemenboeket van natuurlijk rozenabsolu en iris mengt op milde wijze met de subtiele warme noten van sandelhout die gezamenlijk het hart van het parfum vormen. Houtachtig cashmeran, romige vanille, sensueel amber en muskus dienen als basis voor dit unieke en verleidelijke parfum.”

Pincet
tn_DSC_0423 tn_DSC_0425
Een leuk pincet met zebraprint, maar kan niet tippen aan de Tweezerman of mijn geliefde pincet van Anastacia. Dit komt vooral doordat het uiteinde niet scherp genoeg is. Het pincet trekt wel haartjes eruit, maar de allerkleinste wenkbrauwhaartjes zijn wat lastiger te pakken.

Unity Cosmetics Concealer 940 | €10,25
tn_DSC_0431
Nóg een fullsize product. Het gaat om een hypo-allergene minerale concealer in potloodvorm. Ik vind een potloodvorm altijd erg prettig werken. De concealer is daarnaast parfumvrij en parabeenvrij.
2013 april-014
De dekking van deze concealer is zeer goed. Op de rechter foto zie je hoe goed de concealer dekt over de zwarte eyeliner. Je kunt je dus wel voorstellen hoe goed de concealer vlekjes en donkere kringen laat verdwijnen.
2013 april-011 2013 april-012Op de bovenstaande foto’s heb ik alleen nog maar concealer aangebracht. De concealer is romig en glijdt makkelijk over de huid. Gaat bovendien niet in de huidplooien zitten. Dat laatste verbaasde me, want bij een romige concealer heb ik juist vaak last dat het in de lijntjes trekt. Bij deze dus geen last van creasen. Ik ben ontzettend blij met deze concealer!
tn_DSC_0413Op de bovenstaande foto heb ik ook de rest van m’n make-up aangebracht. De concealer, eyeliner en Eye Roll-on heb ik natuurlijk ook gebruikt bij deze look.

De concealer, scrubhandschoen en eyeliner zijn mijn favorieten van deze maand! De Eye Roll-on ga ik nog vaker testen en het pincet valt tegen wat betreft werking.

Wat vind ik van de VIPBox van april?
Ook deze maand ben ik erg tevreden over de inhoud. De VipBox bevat veel originele producten, ideaal om nieuwe merken te ontdekken! Ook dat deze maand vijf fullsize producten in de VIPBox zitten én nog een parfum miniatuur vind ik een pluspunt. Zeker in combinatie met de prijs van €12,50.

Overigens krijg je bij de VIPBox geen kaartje met een overzicht van de producten (zoals bijvoorbeeld de Glossybox). Bij de VIPBox krijg je dit overzicht online via je persoonlijke account. Tijdens het schrijven van de review stonden de prijzen van de producten nog niet online, maar via Google kom je ver ;). De prijzen zijn dus een schattig.

Ik ben weer erg benieuwd naar de inhoud van volgende maand!

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

33 reacties op “VIPBOX APRIL 2013

  1. Wat een leuke inhoud (: Wat kan jij trouwens prachtige wings zette!

  2. Leuke review !! Het lijkt mij een beetje en nadeel dat je niet weet watber in de box zit zodat je sommige producten misschien al in je stash hebt of dat je er niet tevreden over bent. Dat houdt mij een beetje tegen om me op en box e abboneren.

    • Het blijft inderdaad een gokje :) Maar meestal vind ik het gokje wel waard. De andere dingen zijn leuk om weg te geven vind ik altijd.

  3. Wat een leuke box! Sinds ik al mijn box-abonnementen heb opgezegd, heb ik er niet veel aandacht meer aan besteed, maar deze ziet er wel leuk uit :) en jeminee wat heb jij lange wimpers <3

  4. Pingback: VIPBOX MEI 2013 | BeautyFrique

  5. Pingback: VIPBOX JUNI 2013 | BeautyFrique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s