ZOEVA SHOPLOG

Ja hoor, het ging weer kriebelen. Ik had weer wat spulletjes nodig van Zoeva. Alhoewel “nodig hebben” een groot woord is. Het enige wat ik echt nodig had was een brush cleanser. De rest is eigenlijk eerder overbodig. Toch ben ik óntzettend blij met de aankopen! Kijk je mee?

tn_DSC_1451Brush Cleanser | €8,50 voor 2oo ml
2013 maart-046Mineral Sheer Blush | €4,50 p.st.
Voor een uitgebreide review klik hier.
tn_DSC_1453 tn_DSC_1457 2013 maart-035
v.l.n.r. Peach Bouquet, Fiesta Forever, Afternoon Delights

Pure Glam Pigment | €3,80 p.st.
Voor een uitgebreide review klik hier.
tn_DSC_1452 2013 maart-045
v.l.n.r. Silhouette, Grey Expectations, Paper Beige

De Zoeva kwasten
Voor een uitgebreide review klik hier.

tn_DSC_1454 235 Contour Shader | €5,802013 maart-044De Contour Shader is schuin afgesneden. Gemaakt van Taklon (synthetisch) materiaal en ontzettend zacht. Bestemd voor het aanbrengen van oogschaduw. Vanwege zijn schuine vorm vind ik deze kwast ideaal. Dit is ook de reden dat ik deze Contour Shader al eerder heb besteld.

330 Lip Contour | €5,50
2013 maart-043Ziet er ontzettend chique uit. Ik zocht nog een lip penceel die ik kan meenemen voor onderweg. Bij felgekleurde lippenstift vind ik het mooier om het aan te brengen met een lip penceel.

238 Precise Shader | €5,80
2013 maart-042Ook deze kwast heb ik al in het bezit. Maar het werkt ontzettend fijn en precies. Ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw onder je ogen of het aanbrengen van highlighter in je ooghoeken. Nu heb ik een variant voor donkere kleuren oogschaduw en lichte kleuren.

142 Concealer Buffer | €6,80
2013 maart-041Oh my, ik zou willen dat ik meteen twee van deze Concealer Buffesr had gekocht! Dit is duidelijk één van mijn favorieten kwasten!
Deze kwast gemaakt van taklon haren werkt precies hetzelfde als je eigen vingertoppen. Ik breng hier graag concealer mee aan, maar ook primer (MAC paint pot). Als ik er meer van had zou ik het ook gebruiken voor het aanbrengen van oogschaduw. En ook deze kwast is ontzettend zacht!

229 Eye Finish | €5,80
2013 maart-040De beste eyeblender kwast die ik in mijn enorme kwastenset heb! Ik heb zo’n vier andere eyeblender kwasten, maar vaak vind ik deze net te groot. Deze kwast is wat minder groot. Ideaal voor als je wat kleinere oogleden hebt. Ook deze kwast is gemaakt van taklon haren en is natuurlijk erg zacht.

110 Face Shape | €8,20
2013 maart-039De taklon haren van deze kwast staan dicht op elkaar. Erg handig voor het contouren van je gezicht. Ik gebruik deze kwast ook graag voor het aanbrengen van crème blush.

Single Lashes nr. 11 | €3,80
tn_DSC_1455Deze losse wimperstukjes moet ik nog steeds een keer testen. De haren zien er natuurlijk uit. Zijn wel wat langer dan ik had gedacht.

Q: welk Zoeva product vind jij de beste aankoop?

34 reacties op “ZOEVA SHOPLOG

  1. Ik vind vooral de kwasten en blushes erg mooi!

  2. Zohee, dat is een bestelling! Hele mooie producten heb je gekocht. De kwasten van Zoeva ken ik nog niet, maar het ziet er goed uit. De blushes zijn ook prachtig!

  3. Mooie spulletjes heb je gekocht! Ik moet nog steeds de zoeva kwasten een keer weer bestellen en ik ben heel benieuwd naar de mineral sheer blush – schrijf je daar ook een review over?

  4. Oh my god, wat ben ik jaloers! :D
    Die blushes vind ik er het allermooist uit zien. Alhoewel ik zelf liever een compacte variant gebruik. Ik ben vast een drama met dat losse poeder!

  5. Wat een mooie aankopen!! Het begint hier nu ook te kriebelen! Ik ben wel benieuwd naar de wimperstukjes. Ik wil binnenkort ook eens experimenteren met falsies.

  6. Mooie producten! Ik heb nog nooit iets anders van Zoeva geprobeerd dan de kwasten.Ik wil binnenkort wat kwasten bijbestellen dus dan ga ik zeker de andere producten ook eens bekijken :)

  7. Mooie producten! Ik wou al de kwasten die jij net hebt gekocht ook aankopen, handig dat ik al weet dat ik zeker geen miskoop doe (ach, miskoop, dat bestaat toch niet bij ZOEVA)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s