MAC FAST RESPONSE EYE CREAM REVIEW

mac fast response eyecream-001Herken je dat? Dat je soms iets niet uit je hoofd krijgt. Of het nou gaat om een mooie broek, een leuke jongen, een leren jasje of een restaurantje waar je al heel lang wilt eten. Ik heb dat best vaak. En meestal los ik het op om in actie te komen. Het resultaat: ik ben sinds enige tijd de eigenaar van de MAC Fast Response Eye Cream. Hoe deze in mijn hoofd kwam? Dat was na de MAC Techniques workshop. Vandaag een review!

Een shotje¬†cafe√Įne
De MAC make-up artiesten noemen de Fast Response Eye Cream een shotje¬†cafe√Įne¬† ¬†De oogcr√®me¬†geeft je een instant frisse oogopslag doordat de¬†cafe√Įne¬†zwellingen vermindert.
tn_DSC_1071Wat doet de Fast Response Eye cream volgens MAC?
“De uiterst krachtige cr√®me met cafe√Įne die onmiddellijk resultaat geeft. Ontzwelt, laat donkere kringen verdwijnen, verstevigt, kalmeert en verzacht de huid rond de ogen. Speciale optische ingredi√ęnten toveren lijnen weg.”

Ik kocht deze crème om zwellingen te verminderen. Ik heb al geen grote oogleden, maar na een avondje iets teveel wijntjes of te weinig slaap zijn mijn oogleden nagenoeg onzichtbaar. Ik lijk daardoor erg vermoeid en dat wil ik liever voorkomen.

Ingredi√ęnten
tn_DSC_1067Het hoofdbestanddeel is een silicoon. Dit verklaart dus waarom de huid rondom de ogen zijdezacht aanvoelt na het aanbrengen.

Werkt de Fast response Eye cream?
mac fast response eyecream
Hierboven zie je een voor en na foto.

Zwellingen

Verwacht geen botox effect. Het enige wat deze oogcrème doet bij mij is zwellingen door bijvoorbeeld vochtophoping te verminderen. Iets wat je eigenlijk ook met een koud oogcompres of plakjes komkommer kunt bereiken. Maar daar ben je wel meer tijd aan kwijt in de ochtend natuurlijk.
Misschien denk je dat er niets veranderd is maar kijk maar goed. M’n bewegend ooglid is nu wat groter. Het scheelt niet veel, maar er is zeker verschil. De puffiness vermindert de Fast Response Eye Cream dus wel! En elke halve¬†millimeter¬†maakt rondom je ogen echt verschil. Soms word ik weleens gestoken door een mug op m’n ooglid. Voor me gevoel ben ik dan echt ineens een ander mens, omdat m’n oog dan zo anders is. Herken je dat?

Zachtere huid
Daarnaast is de huid rondom m’n ogen inderdaad voelbaar zachter. Maar dit komt zoals ik al eerder noemde door de siliconen.

Kringen en lijntjes

Ik heb haast geen donkere kringen rondom de ogen. Ook lijntjes vallen gelukkig mee. Ik zie wat dat betreft geen verschil bij de voor en na foto, maar ik ben dan niet de juiste testpersoon hiervoor.

Ik gebruik de Fast Response Eye Cream graag alleen in noodgevallen. Of het een placebo effect is of niet (alleen al omdat ik er zoveel voor heb betaald), ik oog na gebruik ineens stukken frisser!

Prijs
De Fast Response Eye Cream kost ‚ā¨32,- voor 15 ml. Best veel geld, maar je kunt hier makkelijk 1,5 jaar mee doen. De oogcr√®me¬†kun je kopen bij de MAC counters in bijvoorbeeld de Bijenkorf en de Douglas.

19 reacties op “MAC FAST RESPONSE EYE CREAM REVIEW

  1. Ik kan me voorstellen dat dit een goede oplossing is voor mensen met flinke wallen. Gelukkig heb ik hier zelf geen last van. Je ziet er idd frisser uit!

  2. Ik gebruik heel graag oogcreme, voelt zo prettig op die dunne huid! Deze klinkt trouwens ook erg goed, wel prijzig al zal je er zeker heel lang mee doen

  3. Je ziet inderdaad wel wat verschil! Fijne review :) Ik herken je verhaal van de mug helemaal, heb ik ook eens gehad. Voelde me echt totaal niet mezelf haha

  4. Ik zie nauwelijks verschil, maar het is wel waar wat je zegt; dat elke mm verschil maakt. En soms is het ook al genoeg om zelf het idee te hebben er wakkerder uit te zien om dat ook uit te stralen!

  5. hmm, ik zie ook niet echt een denderend verschil, misschien moet je hem over tien jaar en met rimpeltjes nog een keer reviewen hahah+’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s