TOO FACED NATURAL EYE PALETTE (NIEUWE VARIANT)

Het Too Faced Natural Eye palette is een bekende in beautyland. Maar ik mocht van mezelf het palette niet kopen. Ik heb al genoeg paletten met natuurlijke tinten (zoals de Urban Decay naked 1 en 2). Maar deze van Too Faced blééf maar in m’n hoofd. En dan bekeek ik YouTube filmpjes waar meiden de meest ge-wel-dige ooglooks creëren met dit palette.
Ach ja, je snapt het wel: het Natural Eye Palette is mine! Kijk mee naar de swatches en de vernieuwde verpakking.

tn_DSC_0981Wat er nieuw is: de verpakking. Op het eerste gezicht lijkt dit palette erg op de oude variant, maar de verpakking is nu wat platter. Dit komt doordat Too Faced nu geen lade heeft ingebouwd waarin een kwastje zit. Veel beter, deze afgeslankte variant!
tn_DSC_0982Daarnaast krijg je ook een tester voor de eyeprimer. Dit had wat mij betreft een mini kunnen zijn, zoals je vaker tegenkomt bij paletten.
tn_DSC_0984Zodra je het palette openklapt, zie je deze beauty’s van een oogschaduws. Too Faced heeft het ingedeeld in drie delen: een ooglook voor overdag, een klassieke ooglook en een fashion ooglook. Geen idee wat Too Faced met het laatste bedoelt.
tn_DSC_0983tn_DSC_0993Handig! Van iedere ooglook krijg je een kaartje. Hierop kun je lezen hoe je de ooglook kunt maken. Eerlijk gezegd heb ik er nog niet naar gekeken, maar daar komt binnenkort verandering in :).
tn_DSC_0987Foto  zonder flits:
tn_DSC_0986Foto met flits:
tn_DSC_0992Het verschil tussen de foto met en zonder flits is minimaal. Het meeste verschil zie je bij de kleuren Erotica en Cocoa Puff. Deze twee oogschaduw kleuren bevatten een kleine glitter, die pas met het flitslicht opvalt.

De swatches
2013 maart-036 2013 maart-037 2013 maart-038
En wat vind je van de kleuren? Prachtig toch?
De enige kleur waar ik echt geen fan van ben is Nude Beach. Deze kleur heeft een erg grove structuur met grove glitters en is ook niet zo heel goed gepigmenteerd. Ik heb veel last van fallout met deze kleur. Het is me nog niet gelukt om deze kleur zonder fall out aan te brengen.

Look met Too Faced Natural eye palette
tn_DSC_1553
Urban Decay Naked of Too Faced Natural eye palette?
Oeh, laat ik mezelf een lastige vraag stellen. Ik vind ieder palette zijn eigen pluspunten  en minpunten hebben. Voorop staat dat beide merken van goede kwaliteit zijn. Het is echt een luxe product!

Wat ik fijn vind aan het palette van Too Faced zijn de drie matte kleuren. Deze basis moet eigenlijk ieder palette hebben. Een matte lichte kleur ontbreekt bijvoorbeeld bij de Urban Decay Naked 1, net zoals een matte diepbruine kleur.
Bij de Naked 2 mis ik weer een mooie shimmer highlighter. Er zit wel een shimmer highlighter in het palette, maar daar ben ik niet zo fan van als de highlighters uit de Naked 1 en Silk Teddy uit het Too Faced palette.
Bij de Naked 1 mis ik wat meer koelere kleuren en de Naked 2 mist wat warme kleuren. Deze van Too Faced heeft weer een mooie combinatie van warme en koele kleuren.
De Urban Decay paletten bevatten twaalf kleuren en deze van Too Faced maar negen. Dus bij een Naked palette heb je toch meer keuze en kun je meer variëren.
Al met al vind ik het meest complete palette tóch deze van Too Faced. Ideaal voor op vakantie. Ik vind het alleen zó jammer van Nude Beach met zijn grove structuur en fallout.

Waar te koop?
Het Too Faced Natural Eye palette kun je onder andere kopen bij de Sephora. Je betaalt ongeveer €38,-. Maar ik zag het palette toevallig ook online bij Lenson.nl! Daar betaal je voor het palette €34,95. Ik bestel bij Lenson.nl vaak mijn lenzen en die komen netjes aan, dus wat dat betreft is deze webshop wel veilig!

Q: Ben jij meer een naturel ooglook type of speel je graag met kleur?

31 reacties op “TOO FACED NATURAL EYE PALETTE (NIEUWE VARIANT)

  1. Wat een prachtig palette! Soms heb je dat gewoon wel eens dat iets in je hoofd blijft hangen, goed dat je ém toch gewoon gekocht hebt want hij is prachtig. Je kunt hier alle kanten mee op en de kleuren zijn tijdloos. Inderdaad een praktisch formaat voor mee op vakantie.

  2. Ik ben echt verliefd op dit palette, en dat is ook wel bij de mijne te zien, ik heb al een flinke pan bij Heaven en Silk teddy begint ook te komen.

  3. Mooi palette. Ik vind de verpakking van Too faced alleen nooit zo mooi vergeleken bij Urban Decay. Jammer van die primer, van die samples gebruik ik eigenlijk nooit.

  4. ik hou van de naturelle oogmake-up, heel mooi pallette! en je hebt gelijk ivm matte kleuren, helemaal mee eens! en de verpakking is idd supermooi!

  5. Ik heb hem ook en ik gebruik hem vaker dan mijn Naked 2 palette! Ik vind Nude Beach juist prachtig! Gewoon goed aftikken als je een beetje ervan pakt. Wat ook helpt is om hem te mengen met Silk Teddy :-)

  6. Mooi palette! Vooral die met glitters is erg mooi. Nadeel vind ik de prijs, ik vind heel veel palettes mooi en als ze telkens zo duur zijn ben je al gauw wat euro’s kwijt

  7. Ja, ook wel een mooi palette! Alleen vind ik de verpakking zo kinderlijk. Ik vind het er echt heel goedkoop uitzien. Liever dan Urban Decay! Geweldig trouwens, die lavendelkleurige lijn onder je ogen!

  8. Ik heb toevallig dit palette een paar weken geleden ook gekocht! Ik ben nog bezig met het te reviewen, maar ik vind precies de zelfde kleur als jou ( nude beach ) het mooiste <3.

  9. Ik ben nu wel heel erg benieuwd. Heb paar maanden geleden naked 2 gekocht maar spreekt mij wonderbaarlijk niet helemaal aan… Het is TE natuurlijk , ik zie niet veel… Het korrelt in t doosje… Dus ga nu toch natural eye proberen… T zelfde al mooie nude lipgloss , ik lijk net ziek terwijl m’n zus t prachtig staat… Raar.. Haha

  10. Ik heb deze ook en ben helemaal verliefd! Gebruik hem niet héél vaak maar als ik hem uit de kast pak dan ben ik weer helemaal gelukkig!:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s