DIORSHOW MAXIMIZER LASH PLUMPING SERUM

tn_DSC_1038

Mensen die mijn blog vaker lezen, weten dat ik al tijden op zoek ben naar een wondermiddel voor mijn wimpers. Ik ben nu bezig met het testen van Revitalash, maar ik wil NU resultaat. Na het lezen van veel positieve reviews, leegde ik mijn portemonnee op de Sephora toonbank voor een Diorshow Maximizer Plumping Serum √° ‚ā¨31,95. Tevens mijn eerste Dior aankoop, dus dat maakte de aankoop extra speciaal. Lees verder voor de review en de resultaten!

De beweringen over de mascara
Zoals terug te lezen op de website van Ici Paris XL:
“Deze unieke mascara basis is een geniaal Backstage-product dat het sublimerend effect van een mascara combineert met een verzorgende werking. Het is de eerste serumbasis van Dior die alle wimpers¬†onmiddellijk en iedere dag opnieuw voller maakt.

  • De unieke formule vormt een omhullend laagje dat de wimpers onmiddellijk voller maakt. De wimpers zijn mooi gekruld, vol en lang. Ze zijn dan ook perfect voorbereid om de mascara te laten schitteren en langer te doen houden.
  • Bewezen effect: zichtbaar langere en tot tweemaal vollere wimpers.
  • Iedere dag opnieuw worden de wimpers gerevitaliseerd door de sublimerende formule met het exclusieve Lash Maximizer-complexTM en het hyaluronzuur.
  • Ze worden op natuurlijke wijze langer, compacter en sterker.

Gebruiksadvies: voor een extra spectaculair make-upresultaat wordt Diorshow Maximizer gebruikt als voorbereidende serumbasis van de mascara en/of als intensief verzorgend nachtmasker voor de wimpers.”

Voor het lange termijn effect doe ik het niet. Ik wil een meteen resultaat zien. Ik gebruik de Diorshow Maximizer daarom alleen als mascara basis en niet ‘s nachts.

Eerste indruk
tn_DSC_1039Eén en al luxe, dat is het eerste dat bij me te binnen schiet. Gedeeltelijk door de hoge prijs, gedeeltelijk door het merk, maar ook een groot gedeelte vanwege de chique verpakking.

Diorshow Maximizer zit zoals je kunt zien in een zilveren shiny verpakking met daarop informatie over hoe je de Maximizer kunt gebruiken. Op de verpakking staat dat je de Diorshow Maximizer elke dag onder je mascara moet gebruiken en voordat je gaat slapen voor het lange termijn resultaat.
tn_DSC_1040tn_DSC_1043De huls is wit en volledig bedrukt met het Dior logo. Daarnaast vind je op de dop de initialen van Christian Dior terug.  Prachtig!
tn_DSC_1045tn_DSC_1046Het borsteltje is van plastic en daar is prima mee te werken. Ik houd van dit soort type borsteltjes om mascara(basis) mee aan te brengen. Nadeel vind ik wel dat er veel product aan het uiteinde blijft zitten. Dit kun je ook goed zien op de bovenstaande foto.

tn_DSC_1042 Het resultaat van de Diorshow Maximizer
Op de onderstaande foto’s zie je drie soorten aanblikken: voor, onder en boven. Van elk aanblik is:
- de bovenste foto van mijn “naakte” wimpers;
- de middelste foto van mijn wimpers met één laag Pupa Vamp! volume mascara;
- en de onderste foto van mijn wimpers met één laag Diorshow Maximizer en met één laag Pupa Vamp! volume mascara.
Normaal gesproken gebruik ik ook een wimperkrultang, maar op deze foto’s niet.

Voor:
2013 maart-028

Boven:2013 maart-030Onder:
2013 maart-029Mijn mening over de Diorshow Maximizer
Het resultaat
De mascara geeft inderdaad v√©√©l volume en v√©√©l lengte. Nadat ik de foto’s bekeek was ik zelfs nog meer onder de indruk dan toen ik gewoon in de spiegel keek. Wauw, zulke lange wimpers heb ik nog nooit gehad!

Nadeel is dat je ontzettend moet oppassen voor het spinnenpoten effect. Je wimpers kleven namelijk heel snel aan elkaar. Nu heb ik daar geen problemen mee. Als je spinnenpoten absoluut wilt vermijden, dan is de Diorshow Maximizer misschien niet de perfecte mascara basis voor jou.

De witte kleur
De mascara basis is wit van kleur. Na aanbrengen droogt de Diorshow Maximizer al snel op en verdwijnt de witte kleur. En dat is fijn, want dan hoef je tenminste niet een hele dikke laag mascara aan te brengen.
Waarom ze dit soort producten niet gewoon zwart maken weet ik niet. Een gokje: zodat je ook verplicht bent om een mascara erbij te kopen en dus extra geld uitgeeft? Ik weet het niet, maar dat kan natuurlijk een goede reden zijn.

Aanbrengen
Voordat ik deze review schreef, testte ik de Maximizer twee weken lang. Ik gebruikte verschillende technieken in combinatie met verschillende mascara’s. De ene keer liet ik de Maximizer drogen, de andere keer bracht ik daarna meteen een laag mascara aan. Het aparte hieraan is dat per mascara verschilt wat nou het beste werkt. Houd daar dus rekening mee als je ook de Maximizer aanschaft. Ik was best teleurgesteld na de eerste keer gebruik, maar het was een kwestie van uitproberen.

Voor wimpers zonder krul?
Ik ben zo iemand die m’n wimpers zo steil omhoog wil laten staan als maar kan. Het oogt niet natuurlijk zo’n 90 graden knik in m’n wimpers, maar ik vind dit gewoon beter bij me staan. Ik mis van mezelf namelijk wimperlengte en een natuurlijke krul. Mijn wimperkrultang en ik zijn daarom beste vrinden.
Ik zoek daarom altijd naar een mascara(basis) die niet m’n wimpers verzwaren. Helaas verzwaart de Diorshow Maximizer m’n wimpers wel. Ze gaan niet hangen, maar de bijna 90 graden hoek is eerder 45 graden. Heb je van jezelf al een krul in je wimpers? Nou meid, dan zou ik niet verder zoeken naar een goede mascara basis ;).

Ik ben dus onder de indruk van het resultaat, maar ik vind het serieus jammer dat m’n wimper niet meer zo recht overeind staan. Als de Diorshow Maximizer op is, merk ik vanzelf wel of ik het ga missen. Voorlopig zeg ik: ik koop het niet meer opnieuw.
Edit: de review stond al een maand klaar. Ondertussen kan ik zeggen dat ik fan ben! Het volume is spectaculair. In combinatie met mijn nieuwe Shu Uemure wimperkrultang gaan m’n wimpers sky high en blijven ze ook zo. Dus ja, ik koop deze z√©ker opnieuw!

Kopen als:
- je op zoek bent naar een mascara basis die volume geeft;
- en je op zoek bent naar een mascara basis die lengte geeft.

Niet kopen als:
- je ‚ā¨31,95 voor een mascara basis teveel geld vindt;
- je niet wilt dat je wimpers gaan hangen na het krullen;
- je spinnenpoten wilt voorkomen.

Q: Gebruik jij weleens een mascara basis? Zo ja, van welk merk?

13 reacties op “DIORSHOW MAXIMIZER LASH PLUMPING SERUM

  1. Ik heb m ook, en ik bereik het beste resultaat door een laag Maximizer aan te brengen en meteen daarna Max factor False Lash effect mascara op te doen. Dus de Maximizer niet laten drogen. Eerst het ene oog helemaal afmaken, daarna pas aan het andere oog beginnen. Eerst het ene oog helemaal afmaken, daarna pas aan het andere oog beginnen. Werkt perfect voor mij en blijft de hele dag netjes zitten! ‚̧

  2. Goh, ik vind mascara aandoen al een hele karwei, Het klinkt mooi in theorie, maar ik zou die stap vaak overslaan en dan is 30‚ā¨ best veel. Ik vind het wel een wauw effect! Je ziet op de foto’s echt een verschil. Ik ben na je review over de lash serum ook begonnen en zie ook daar een groot verschil!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s