NIEUW: EVE’S BEAUTYMELT

Een betaalbaar natuurlijk beautyproduct en ook nog eens multifunctioneel. Yes please! Inmiddels is er iets nieuws op de markt die dit allemaal waarmaakt: Eve’s Beautymelt.  Behalve een review ook het bijzondere verhaal over de dame die de Beautymelt ontwikkelde!
tn_DSC_0333

Wat is Eve’s Beautymelt?
Eve’s Beautymelt is een natuurlijk product, geschikt voor je huid en haar. De Beautymelts bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten: biologische kokosolie, amandelolie, glycerine, ricinusolie (wonderolie), Aloë Vera en vitamine E. De Beautymelts kun je verkrijgen in verschillende geuren met allemaal dezelfde multifunctionele werking.
tn_DSC_0334Mijn mening over Eve’s Beautymelt
Ik testte drie weken lang Eve’s Beautymelt. Ik gebruikte het voor alles wat meer hydratatie nodig heeft (haar en huid).

Substantie
Wat ik ten eerste prettig vind is de substantie. Het voelt heel zacht aan, zachter dan bijvoorbeeld kokosvet. Het is heel verslavend om met je vinger in het potje te blijven roeren (een lepel is natuurlijk hygiënischer).
Zodra je een dotje aanbrengt op de huid, smelt de substantie meteen door je lichaamstemperatuur. Op de onderstaande foto kun je dit goed zien. Na twintig seconde (!) smolt Eve’s Beautymelt vanzelf. Dit vind ik echt een pluspunt!
tn_DSC_0337

Gevoel op de huid
Het gevoel op de huid is toch even wennen. Op het begin merk ik dat m’n huid een klein beetje plakkerig of stroef aanvoelt. Dat is weg wanneer het is ingetrokken, wat ongeveer 5 minuten duurt. Dit maakt Eve’s Beautymelt wat mij betreft vooral geschikt voor ’s avonds als kuurtje voor de huid. Voor overdag, waar ik toch iets meer haast heb, gebruik ik liever creme’s die sneller intrekken.

Waarvoor gebruik ik het graag?
Eve’s Beautymelt vind ik als eerste ontzettend fijn als haarmasker. Ik breng het aan op m’n droge haar. Laat het een kwartier intrekken en was vervolgens mijn haar zoals ik altijd doe. Het resultaat: glanzend en ontzettend zacht haar.

Daarnaast gebruik ik het graag als nagelriemverzorging. M’n nagelriemen zien er meteen verzorgd uit na gebruik van Eve’s Beautymelt.

Ook voor kloofjes op de hielen werkt het erg goed. Smeer drie avonden achter elkaar Eve’s Beautymelt op de hielen en je kloofjes zijn zo goed als verdwenen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de ernst van de kloofjes.

Als laatste gebruik ik het erg graag om ’s avonds voor het slapen gaan om m’n benen te hydrateren. Het stroeve gevoel als het nog in moet trekken is minder prettig. Maar daarvoor krijg ik wél zachte benen terug die serieus 24 uur lang gehydrateerd blijven. Dat is zowat een wonder te noemen met mijn super droge benen in koude periodes.

tn_DSC_0335Waarvoor gebruik ik het minder graag?
Het enige waarvoor ik Eve’s Beautymelt minder graag voor gebruik is als handcrème. Ik wil graag dat een handcrème nel intrekt en dat doet Eve’s Beautymelt niet. Daarnaast vind ik het heel lichtelijk plakkerige/stroeve gevoel op het begin ook niet fijn voor m’n handen.

Dat was dus mijn review over Eve’s Beautymelt. Maar wie heeft dit fijne product ontwikkeld? Het verhaal achter Eve’s Beautymelt vond ik zo interessant, dat ik dit graag met jullie wil delen!

De dame achter BeautyMelt

eva vallkx
“Ik ben Eva Valckx 27 jaar en verslaafd aan beauty! Vier jaar geleden kreeg ik na een ongeluk spierdystrofie en reuma. Ineens zat ik thuis….van politieagente naar reumapatientje. Wat baalde ik, ik dacht echt dat mijn leven over was. Ik moest twee jaar revalideren en zou daarna nooit meer kunnen werken volgens de artsen. 

Vechten!
Na twee jaar heel hard vechten tijdens de revalidatie ben ik inderdaad arbeidsongeschikt verklaard en heb ik nog enkele maanden vol zelfmedelijden thuis gezeten. Na een paar maanden tegen de muren op te zijn gevlogen besloot ik dat dit niet de rest van mijn leven zou zijn. Voordat ik ooit in die rolstoel kom wilde ik nog iets van mijn  leven maken. Ik wilde werken, weer meetellen in de maatschappij en laten zien dat je als vrouw met reuma niet thuis hoeft te zitten. Ik zou ervoor gaan vechten!
 
Minder pijn door superfoods
Tijdens mijn revalidatie periode ben ik gaan onderzoeken wat voeding kan betekenen voor mensen met reuma. Hoe kun je bijvoorbeeld de pijn verminderen door het nuttigen van superfoods. Ik ontdekte een geheel nieuw eetpatroon wat mij erg heeft geholpen in de strijd tegen de reuma. Ja, ik heb nog steeds dagelijks pijn, maar lang niet zoveel meer als voorheen. 

Gezond eten, maar toch chemische stoffen op de huid
Ik besefte me op een gegeven moment dat ik nu wel heel gezond at, maar eigenlijk wel allerlei chemische stoffen op mijn huid smeerde. Ik ging onderzoeken of dat anders kon en kwam uit bij natuurlijke producten. Op dat moment was mijn budget echter heel laag omdat ik natuurlijk geen salaris meer ontving nadat ik arbeidsongeschikt was verklaard en ik besloot om uit te gaan zoeken of het mogelijk was om zelf 100 % natuurlijke crèmes  haarmasker, bodybutter etc. te gaan maken. Na maanden van testen, nieuwe ingrediënten toevoegen, familie en vrienden lastig vallen om mijn crème uit te proberen is uiteindelijk Eve’s Beautymelt ontstaan.

Honderd euro per maand weggeven tot honderd procent ervoor gaan!
In eerste instantie was Eve’s Beautymelt puur voor mezelf en mijn omgeving. Verkopen van Eve’s Beautymelt? Dat kwam helemaal niet in me op. Totdat er steeds meer vraag kwam vanuit mijn omgeving en ik plots voor een paar honderd euro per maand aan Beautymelts weggaf. Op een middag viel me ineens in dat dit mijn kans was. Ik wilde weer meetellen in de maatschappij, een eigen bedrijfje starten en dat kon natuurlijk met Eve’s Beautymelt. Langzaam ben ik gaan onderzoeken hoe het allemaal werkt, een eigen bedrijfje en heb ik besloten er voor de volle 100% voor te gaan!”

tn_DSC_0332Waar te koop?
Eve’s Beautymelt  kun je online kopen op www.evesbeautymelt.nl. Eén keer per maand staat Eva op de biologische markt in Eindhoven. Een potje van 75 ml kost €16,95 en een pot van 135 ml kost €21,95. Voor een proefpotje van 10 ml betaal je €5,-. De prijzen zijn inclusief verzendkosten. Een bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd in een milieuvriendelijke verpakking.

TIP: klik op één van de producten uit de webshop en krijg een overzicht van alle toepassingen (zoals haarmasker, scheerolie, serum, gezichtsmasker).

23 reacties op “NIEUW: EVE’S BEAUTYMELT

 1. Interessant product!

 2. De producten lijken me heel fijn. Ik ben zelf ook een grote liefhebster van natuurlijke cosmetica/verzorgingsproducten. mooi verhaal zit er ook achter het merk. Ik zou het alleen om die reden gewoon al eens willen proberen.

 3. Klinkt heel goed! En wat een mooi verhaal. Ik ben best benieuwd, misschien bestel ik komende week wel een potje :) Kijken of het wonderen voor mijn haar kan doen!

 4. Oh, dit klinkt goed! Kokosvet schijnt ook erg goed te zijn voor bijvoorbeeld droog haar, maar daarvan schijnen je leidingen te kunnen gaan verstoppen. Weet jij hoe het zit met dit product?

 5. Heb een tip voor als je het product te vet vind op je huid;
  Strijk je gezicht er mee in, wacht even en haal dan de overtollige melt met een wattenschijfje van je gezicht. (schrik niet als je dan ziet wat voor rotzooi je verder op je gezicht had)
  Het is dan dus eigenlijk een cleaner/creme in 1, 2x strijken is niet nodig, goed makkelijk en snel. ;)
  Enne, Eva, nog veel succes verder met je goede product.
  (voel me nog steeds vereerd je te mogen hebben helpen met het ontwerpen van je logo)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s