MAC PAINT POT – BARE STUDY

Even geleden kwam er een review van de MAC Paint Pot in Soft Ochre online. Soft Oche is een matte oogschaduwbasis. Een glanzende Paint Pot kon niet ontbreken, want ik ben zó tevreden over de Paint Pots! Vandaag de swatches van van Bare Study.

tn_DSC_1051tn_DSC_1049tn_DSC_1055tn_DSC_1057Swatches
DSC_1060
Aan de linkerkant ziet de en shimmer oogschaduw en rechts een matte oogschaduw. Je ziet meteen dat de kleur van de oogschaduw verandert. Een matte oogschaduw krijgt een lichte shimmer en wordt ook wat lichter van kleur. De shimmer oogschaduw wordt wat intenser.
Natuurlijk heeft MAC ook meerdere kleuren in het assortiment, bijvoorbeeld donkere kleuren. Ik heb nu twee lichte kleuren die ik als basis gebruik, maar ik weet ook dat ik deze het meest gebruik.

DSC_1063Na echt héél hard boenen krijg je het bovenstaande resultaat. Ongelofelijk hoe goed de oogschaduw blijft zitten!

Waar te koop?
Voor een MAC Paint pot betaal je €19,-. Best een hoop geld, maar vanwege de goede kwaliteit vind ik dit product de prijs waard. MAC producten kun je online bestellen, onder andere via hun officiële website. Natuurlijk kun je ook de MAC counter bezoeken in sommige Bijenkorfs en in de Douglas.

TIP: bewaar de Paint Pot ondersteboven om uitdrogen te voorkomen.

Q: wat is jouw favoriete oogschaduwbasis?

27 reacties op “MAC PAINT POT – BARE STUDY

  1. Deze heb ik ook, fijn product!

  2. ik heb de zwarte als basis van een smokey, en dan heb ik ook de painterly, mat huidskleur, als basis voor alles en soms ook beetje als camouflage op de ogen (als er adertjes zichbaar zijn) SUPERPRODUCT!

  3. Ik ben gek op de paint pots! Ik heb er zojuist 2 besteld, maar ik wil bare study ook wel heel graag hebben na jouw review te hebben gelezen:)!

  4. dit is echt mijn favo-favo-favorieten product! ik kan niet zonder! Ik gebruik hem dagelijks als oogschaduwbasis

  5. Pingback: VIPBOX MEI 2013 | BeautyFrique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s