HEMA CREAM SHADER CHALLENGE: SNEL, GOEDKOOP & MAKKELIJK

Ondertussen heb ik het al vaker genoemd: opmaken is echt m’n zen-moment. Wat voor de één mediteren rust geeft, doet opmaken dat bij mij. Ik neem dus ook rustig de tijd voor m’n make-up. Héééérlijk! Maar soms heb ik geen tijd. Ik zoek dus ook vaak naar snelle oplossingen die me een frisse uitstraling geven. Ik ging de uitdaging aan. Ik wilde een snelle, makkelijke en budget vriendelijke ooglook maken. Het fijne van dit alles: kwasten heb je niet nodig!

Edit: Na de look kwam ik erachter dat de Hema cream shader helaas snel gaat creasen (in de arcadeboog ophopen). Ik heb daar normaal gesproken niet snel last van, omdat ik droge tot normale oogleden heb. Dat creasen vind ik dus wel een nadeel. Als highlighter onder de wenkbrauwen is het wel ontzettend mooi en blijft het de hele dag op z’n plaats zitten.

Gebruikte producten
- Zoeva eyeprimer matte
- Hema Cream Shader nr. 20
- Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum
- Bourjois FAN-tastic Volume Mascara

14 reacties op “HEMA CREAM SHADER CHALLENGE: SNEL, GOEDKOOP & MAKKELIJK

  1. Jammer dat hij gaat creasen, anders leek hij mij best fijn!

  2. Het ziet er zo gemakkelijk uit! Maar denk dat ik er toch een zootje van zou maken ;) Ik ben echt geen grote held met make up. Leuk filmpje :)

  3. Leuk filmpje! Jammer van het creasen. Opmaken een zen-moment? Oh, dat lijkt me heerlijk! Ik moet me ‘s morgens zo ontzettend haasten om op tijd op mijn werk te zijn, dat het bij mij juist het tegenovergestelde is: stressen ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s