Over mij

Wie ben ik? Ik ben Vivian, 25 jaar en woon samen met mijn vriend en twee hondjes in hartje Rotterdam. Maar dat is natuurlijk niet waarom ik blog. Ik heb namelijk een énorme passie voor beauty. En deze passie wil ik ook énorm graag met je delen.

Daarom
Waarom zou ik over beauty bloggen? Ik ben zeker niet de eerste die over beauty blogt. Heel simpel: ik vind het leuk en word er gelukkig van om mijn ervaringen met je te delen. En ik hoop dat die passie ook bij jou overkomt. Daarom dus. En daarom is sinds oktober 2012 de geboorte van mijn persoonlijke beauty en lifestyle blog BeautyFrique een feit!

Al doende leert men..
Ik ben geen make-up artist, heb geen cosmeticaopleidingen gevolgd. Wel heb ik vanwege mijn interesse in beauty ontzettend veel YouTube tutorials gevolgd. YouTube is mijn leerschool. En heb ik een aantal visagie workshops gevolgd. Ook houd ik natuurlijk andere blogs bij om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op beauty gebied. Op een gegeven moment hoop ik dat mensen (jij misschien?) mijn blog als naslagwerk gebruiken. *droom, droom, droom * Hóe geweldig zal dat zijn!

Shop-a-holic?
En leuke bijkomstigheid van het schrijven van een beautyblog: kopen, kopen en nog eens kopen. Ik koop make-up, huidverzorging producten en haarverzorging producten. Om mijn mening te kunnen geven, moet ik natuurlijk wel testen. En net zoals veel meiden ben ik op zoek naar mijn holy grails op het gebied van beauty.
Voor mijn vriend betekent dat: een appartement dat alleen maar voller en voller raakt. Lades die moeilijk sluiten. Een berging die begint uit te puilen. En handige maar foeilelijke stapelbare plastic bakken waarin ik mijn ruimtegebrek mee kan compenseren. Shop-a-holic? Nee hoor, ik houd gewoon de economie draaiende ;).

Ik hoop dat je wat kan opsteken van mijn blog. Misschien bespaar ik jou wel een aantal miskopen. Of vind je dankzij mijn blog jouw holy grails op beauty gebied. Dan is mijn missie geslaagd.

Ik wens je veel leesplezier!

Liefs,
Vivian

Update: BeautyFrique is nu 1,5 maand in de lucht. En oh, wat is het heerlijk om over beauty en lifestyle te schrijven. Een leuke en geweldige onverwachte bijkomstigheid: familie, vrienden en collega’s vragen me nu regelmatig om tips. Of vertellen me dat ze sommige tips opvolgen en er veel aan hebben. Ik ben helemaal in m’n nopjes :)!

6 reacties op “Over mij

  1. Liefie, je kent me! Heb nu pas voor het eerst de tijd gehad je blog te bezoeken! Wst ziet het er fantastisch uit, wow wow wow!!! Ik ga je gelijk volgen (voor het eerst in mijn leven dat ik een blog volg, maar het is echt super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s