LOOK MET SLEEK ACID PALETTE – RAINBOW EYELINER

2013 januari-031Even geleden plaatste ik een review over het Sleek Acid palette. Dit palette springt eruit vanwege de óntzettend felle kleuren. Natuurlijk kan een ooglook met dit palette niet ontbreken.
Maar het is niet zomaar een ooglook. Ik wilde dit keer iets anders doen: een rainbow eyeliner!

Kijk je mee hoe ik deze look maakte?

De eyeliner springt je echt tegemoet! Ondanks dat ik vooral een bruin-tinten-oogschaduw-meisje ben, ga ik deze look zeker een keer maken voor een avond stappen. En het fijne: het is helemaal niet zo moeilijk :).

Zou jij deze ooglook dragen?

About these ads

24 reacties op “LOOK MET SLEEK ACID PALETTE – RAINBOW EYELINER

  1. Mooi, echt prachtig! Dit is voor de komende zomer wel echt iets wat ik wil uitproberen. Ik ben ook vooral iemand die wat rustige kleuren draagt, maar ik ga steeds meer uit mijn comfort zone en dat bevalt me goed :). Fijne zondag!

  2. Erg leuk filmpje, met goede uitleg! Op het begin valt het inderdaad niet zo heel erg op, maar daarna wel! En wat is het apart zeg, maar zo pretty. <3 Ik ga dit een keer proberen! Denk niet dat het me gaat lukken hoor haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s