SHOPLOG MISSLIPGLOSS SHOP

Vorige week plaatste ik een bestelling bij de Misslipgloss webshop. Aanleiding was de winactie waarbij ik een Sleek I-Divine palette naar keuze verlootte. De winnares gaf aan dat ze uiteindelijk het Ultra Mattes Darks V2 wilde hebben. Natuurlijk kon ik het niet laten om zelf ook een aantal items te bestellen. Kijk mee naar mijn aankopen!
tn_DSC_1493tn_DSC_1496tn_DSC_1494Orly Bonder Basecoat – €12,95
2013 maart-027Hierboven zie je de ingrediënten van de Orly Bonder. Deze base coat breng je aan voordat je nagellak aanbrengt. M’n nagels voelen werkelijk stroever aan, inderdaad net een rubber laagje wat op je nagels ligt. Heel fijn: m’n nagellak blijft zo’n twee langer zitten!

INM Out The Door topcoat – €5,95
2013 maart-026Bij een topcoat vind ik het belangrijk dat het snel droogt. En dat is precies wat deze topcoat. Na een basecoat en één of twee lagen nagellak is mijn geduld een beetje op. Ik wil weer wat met m’n handen doen. En ik kan je zeggen: snel drogen doet deze topcoat  inderdaad. Na één minuut is het al droog. Ongelofelijk! Dit is echt een aanrader, al helemaal voor die prijs!

Smith’s Rosebud Salve in Tube – €10,95
2013 maart-024De Rosebud Salve is al tijden mijn favoriet wat betreft lipverzorging. Oh nee wacht: het is dé favoriet. Op m’n nachtkastje staat altijd het tinnetje. Voor onderweg vind ik het minder praktisch om met m’n vingers in een potje te zitten. Toen ik deze tube tegenkwam twijfelde ik geen moment. De substantie is gelukkig hetzelfde. Vanwege de dikke substantie komt het dus wel lastig uit de tube. Liever lastig uit de tube te krijgen dat dan dat ze knoeien met de formule om het wel beter uit de tube te krijgen, toch?

Sleek True Colour Lipstick Barely There – €5,95
2013 maart-023Eén van m’n vele koopverslavingen is de zoektocht naar een perfecte nudekleur lipstick. Ik heb ‘em al gevonden hoor (MAC Sheen Supreme Bare Again), maar voor €19,- zoek ik liever nog een goedkoper alternatief. Ik weet  niet wat ik van deze bovenstaande nude kleur vind. Ik vind de kleur wel mooi, maar ik maak geen vreugdedansje dat ik nu een goedkoper alternatief heb. Voor mij was nét een tintje donkerder beter geweest, vind je niet? Ik kan me voorstellen dat voor dames met een lichtere huid deze kleur wel een perfecte nude kleur is!

Sleek I-Divine Ultra Matte Darks V2 – €8,95
Dit palette is bestemd voor de winnares van de Sleek winactie. Deze laat ik dus dicht zitten. Maar ik heb dit palette zelf ook in m’n stash. Een uitgebreide review over dit palette vind je hier.

Sleek Glossed Packs a Punch – €4,99
Ik ben een koraalkleur en perzikkleur fan. Toen ik deze lipgloss zag (met SPF 15!) belandde het vanwege de mooie kleur al snel in m’n digitale winkelmand. Maar deze lipgloss geef ik weg aan een vriendin van mij… denk ik.. Arghhh, ik laat het voorlopog nog dicht zitten. Benieuwd naar de swatch? Kijk dan hier.

Veilig bestellen via de Misslipgloss webshop?
Ja, je kunt met een gerust hart shoppen bij deze webshop. Bestellingen komen snel aan. Voor 20.00 uur besteld betekent de volgende werkdag in huis. Boven de €25,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Je kunt betalen met Ideal, Paypal en creditcard.

Let wel op dat als een product niet meteen leverbaar is, je de rest van je bestelling ook niet meteen ontvangt. De winnares van het Sleek palette wilde eerst het Au Natural palette, maar de levertijd was onbekend. Volgende dag ontving ik van de klantenservice een e-mail, waarin ze me op de hoogte stelde van de onbekende levertijd. Ik kon wachten, m’n geld terugkrijgen (geen optie voor mij in dit geval) of een ander product kiezen. Wat een service!

Q: Bestel jij vaak online make-up?

35 reacties op “SHOPLOG MISSLIPGLOSS SHOP

  1. Wat een leuke shoplog! De topcoat ziet eruit als iets wat ik ook kan gebruiken (ik haat het ook ontzettend als ze lang moeten drogen) en ik vind de lippenstift je prachtig staan. Ik denk niet dat hij een tintje donkerder had gehoeven, zo is perfect. Ikzelf bestel wel regelmatig make-up online omdat de Belgische make-up markt gewoon niet zo’n uitgebreid aanbod heeft. Heel veel van mijn favoriete merken verkopen ze hier gewoon niet, echt zonde!

  2. Oeh leuke dingetjes geshopt! ik vind je lipstick heel mooi! ik hou wel van die lichte kleurtjes, afwisselend met knalkleuren :)

  3. Die Orly Bonder kende ik nog niet! Lijkt me erg fijn! Ik bestel af en toe wel wat make-up online, al is dat niet zo goed voor m’n beurs :o

  4. Leuke koopjes. Ik had INM the door in Amerika gekocht vorig jaar maar ben ‘m laatste kwijtgeraakt :( Beste topcoat die er is vind ik! Bonder wil ik ook nog een keer bestellen, lijkt mij een fijn product :)

  5. Leuke spullen heb je gekocht.
    Op de een of andere manier vind ik nude kleuren op mijn lippen nooit mooi staan heb al tig kleuren geprobeerd m ar het lijkt toch altijd een beetje flets.

  6. Leuke spulletjes heb je besteld! Ik vind de Sleek lipstick je juist geweldig mooi staan :). Over die topcoat van INM ben ik zelf helaas niet te spreken. Hij viel me zo tegen. Met die topcoat blijft mijn nagellak juist minder lang zitten..raar hè? Misschien ligt het aan mijn nagels ofzo, haha! Die zijn er niet geschikt voor..

  7. Wat een super leuke spullen heb je gekocht. Ik ben fan van Sleek! En die sneldrogende topcoat lijkt me ook wel wat . Ik heb 0 geduld als het om nagels drogen gaat dat is ook deels de reden waarom ik tegenwoordig alleen nog maar Shellac draag. Leuk artikel weer :)

    Liefs Wendy

  8. Wauw gurl, je bent goed geslaagd bij de webshop van Misslipgloss! Zelf heb ik de Bonder van Orly ook, amazing is die hé?! Nooit verwacht dat je nagellak echt zo ontzettend lang bleef zitten. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s