TOO FACED EXTREME LIP INJECTION EXTREME

tn_DSC_2369

Lip Plumper vind ik altijd erg interessant. Het idee dat lipgloss m’n lipper voller laat lijken spreekt me wel aan :).
Ik heb nu al een tijdje de Too Faced Extreme Lip Injection Extreme. Vandaag de review!

Wat belooft het product?
“Lip Injection Extreme is een lip plumping serum, dat lange termijn resultaten geeft op basis van wetenschappelijk bewezen en geavanceerde lip plumping technologieën.”

“Too Faced gebruikt een quadra-delivery systeem dat vitamine E, collagen-booster MaxiLip en Dehydrated Marine Sponge combineert om de bloedcirculatie  te bevorderen, vollheid geeft and re-hydrateert voor een langdurend effect. Bevat avocado en jojoba olie voor een gladde geplumpte mond.”

Volgens mij is Maxilip het bestanddeel dat zorgt voor vollere lippen. Voor de rest belooft het niet veel bijzonders, gewoon wat ik van een lip plumper verwacht: vollere lippen.

Ingrediënten
Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Mineral Oil (and) Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer (and) Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Ethylhexl Palmitate-Tribehenin-Sorbitan Isostearate-Palmitoyl Oligopeptide, Tocopheryl Acetate, Benzyl Nicotinate, Capsicum Frutescens Resin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Chondroitin Sulfate, Atelocollagen, Propylparaben, Flavor. May Contain: Mica, Red 33 Lake (CI 17200), Red 7 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492 ), Iron Oxides (CI 77499).

Eerste indruk
tn_DSC_2376
De lip plumper zit in een kleine verpakking. De verpakking is simpel. Niet erg spectaculair.
De verpakking is jammer genoeg niet zo praktisch, want ik krijg sowieso nooit de laatste restjes uit de verpakking. Een tube waarin je kunt knijpen zou beter zijn geweest.

tn_DSC_2379Het kwastje werkt prima. Een sponsapplicator zou misschien net iets handiger zijn.

tn_DSC_2373

De gloss zelf is transparant. In de verpakking lijk ik een subtiele parelmoerachtige glans te zien. Op m’n lippen is daar niets van te zien.

Hoe gebruik je de Lip Injection Extreme?
Breng de lip plumper royaal aan op droge lippen. Net zoals je ook normale lipgloss aanbrengt. Na een minuut kan je eventueel een lipstick of andere gloss overheen aanbrengen. Voor een lange termijn effect hoor je dit product naast overdag, ook elke ochtend en avond te gebruiken.

Hoe het ruikt en voelt
De lip plumper ruikt naar zoet snoep, met een pittige bite.

Je moet tegen het gevoel kunnen, want deze lip plumper prikt aardig. Ik kan het gevoel het beste omschrijven alsof je hete peper op je lippen smeert. Maar ik vind het persoonlijk niet vervelend aanvoelen. Ik vind het juist een prettig idee dat het product dus echt iets met m’n lippen doet. Maar doet de lip plumper iets met m’n lippen?

Het effect
Zonder Lip Injection Extreme:
tn_DSC_2365
Met Lip Injection Extreme na 1 minuut:
tn_DSC_2366
Met Lip Injection Extreme na 5 minuten:
tn_DSC_2368

Hmm, is zie eigenlijk geen verschil. Jammer!
In eerste instantie dacht ik wel iets te zien, maar volgens mij is dat meer het weerkaatsing van de gloss zelfs.

Op de lange termijn heb ik de plumper niet geprobeerd. Dus daar kan ik weinig over zeggen.

Het grappige is dat ik dacht dat deze lip plumper van Too Faced wél werkte. Maar na deze review weet ik dus pas dat dit niet werkt. Hoe dit komt? Door de prikkels voelen m’n lippen huge aan. Daardoor ga ik automatisch m’n lippen iets meer tuiten. Tsja, dan lijken je lippen al snel voller ;). Dat had Too faced wat mij betreft ook in de product omschrijving kunnen vermelden: “Neiging tot tuiten van lippen.”

De Lip Injection Extreme kun je kopen bij de Sephora voor ongeveer €22,-.

Heb jij ervaring met lip plumper? Of nog beter: ken jij een lip plumper die wel werkt :)?

16 reacties op “TOO FACED EXTREME LIP INJECTION EXTREME

  1. Hmm ik heb er wel eens ervaring mee gehad, maar van welk merk hij was weet ik niet meer. Ik vind het een beetje onzin, kan je er net zo goed een beetje op bijten zodat ze wat roder en voller worden! ;)

  2. Haha neiging tot tuiten van lippen ;) te grappig! Ik herken dat rare gevoel inderdaad! Deed toen ook automatisch mijn lippen wat uit elkaar omdat het heel raar voelt! Maar het product is geen blijvertje voor mij geweest! Gewoon leuk om eens te proberen… Kan me niet voorstellen dat mensen dit dagelijks gebruiken trouwens!….

  3. Ik heb járen geleden wel eens lip plumper geprobeerd, dat lag toen ergens in de uitverkoop. Precies hetzelfde tintelende gevoel wat je beschrijft gaf dat ook, maar voller maken? Ho maar! Haha… Je hebt trouwens al mooi volle lippen hoor :)

  4. Wat stom dat het toch niet werkt, bij dat tintelgevoel denk ik ook altijd dat mijn lippen een stuk groter lijken, maar toch is het niet zo haha!

  5. Ik heb een plumper van Lipfusion en die doet wel iets. Ok ik geef toe geen wonderen maar mijn lippen lijken iets voller als ik het gebruik, het duurt ongeveer 10 minuten voor het volledige effect.

  6. Het valt op zich nog wel mee, maar je lippen zijn wel wat roder. Sommige plumpers zijn echt enorm intens joh! Ik vind het wel een mooie lipgloss! Grappig dat je je lippen gaat tuiten dan. :p Ik ga daar eens opletten, volgens mij heb ik dat ook met dat spul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s