EINDRESULTAAT REVITALASH

Oh. Em. Gee. Ik kan m’n ogen niet geloven. Letterlijk wel te verstaan. Tien weken geleden begon ik met het testen van Revitalash, een middel voor langere en vollere wimpers. Ik begon met enige argwaan (en stiekem ook wat hoop) met het testen van Revitalash. Nu 10 weken later eindelijk het resultaat. Ik weet het, pas na twaalf weken krijg je het echte eindresultaat. Maar ik mĆ³est dit gewoon met jullie delen!

2013 maart1 2013 maart-073 2013 maart-074 2013 maart-075Revitalash werkt gewoon Ć©cht!! Het verschil tussen voor en na is overduidelijk. Vooral het vooraanzicht. Mijn wimpers zijn voller, langer en hebben meer krul. Ik ben echt positief verrast! Tip als je Revitalash zelf wilt gebruiken: houd vol, pas na 8 weken zie je een verschil.

Wil je meer weten over Revitalash? Hoe je Revitalash moet gebruiken of waar je het kunt kopen? In dit artikel heb ik alles uitgebreid beschreven!

Helaas is mijn sample zo goed als leeg. Ik twijfel nog of ik ā‚¬74,95 wil uitgeven voor 2 ml, waar je 2-3 maanden mee kunt doen. Het blijft een flinke smak geld, maar aan de ene kant ben ik nu elke dag ontzettend blij met mijn lange wimpers. Dames met korte wimpers snappen vast wat ik bedoel. Daarom mijn vraag:

Q: zou Ā jij, als je korte wimpers hebt, zoveel geld overhebben voor langere en volle wimpers?

 

59 reacties op “EINDRESULTAAT REVITALASH

 1. OMG idd!!..wat een geweldig spul..Nu ik die zie moet ik het wel hebben eigenlijk..Denk dat ik het gewoon een keer ga doen. En welk ingrediƫnt verricht deze wonderen?

 2. Wauw, wat een resultaat! Ik heb zelf geen korte wimpers, maar na het zien van dit resultaat staat hij toch op mijn wishlist!

 3. Wauw! Het werkt dus echt super! Ik ben stiekem blij dat ik het niet heb gebruikt, anders zouden ze tot aan m’n wenkbrauwen zitten nu, haha… Wel echt top! Jammer van de prijs alleen :)

 4. Whow, het verschil is echt duidelijk te zien! Echt super mooi! Het is wel ontzettend duur, maar blijkbaar werkt het wel. Wimperextensions zijn duurder en slechter, dus ik zou het er wel voor over hebben.

 5. Wat een prachtig resultaat! Dat is het geld zeker waard geweest.

  Mijn wimpers zijn niet heel kort ook niet erg lang maar ik heb blonde wimpers dus bij mij valt het dan pas op als ik mascara op doe en dat vind ik eigenlijk nu al prima.. Denk dat ik het voor mezelf niet zo’n succes vind!

 6. Wow dat ziet er echt goed uit! Ik zou echt niet weten of ik dat geld er voor neer zou tellen, misschien als ik me er echt aan zou ergeren of iets, dat ik het misschien wel zou doen. Maar het wel veel geld! Gelukkig hoef ik die keuze niet te maken.

 7. Waaw je ziet het verschil echt goed! Maar om eerlijk te zijn zou ik het er niet voor over hebben … Heb je eens naar de ingrediĆ«ntenlijst gekeken? Wat zit er allemaal in? Want ik ben nu castor olie voor langere en vollere wimpers aan het testen. Misschien werkt dat ook voor jou? En het is een pak goedkoper!

  • Werkte castorolie maar bij mij :) Castorolie heb ik ook getest, maar dat bleek helaas niet te werken (tot 5 weken getest). Ook kreeg ik van Castorolie ineens vaker last van ontstekingen bij m’n ogen, dus daarom ging ik er niet mee verder..

  • Budgetvarianten heb je ook gelukkig! Volgens mij ook van MAC die rond de ā‚¬30 kost. Maar of goedkopere varianten werken weet ik niet, Ik hoop van wel :)

 8. Oh jeetje dat geld voor 2 ml! Ik dacht ‘yes dat ga ik ook kopen’ tot ik de prijs zag.. maar wat een verschil! Ik heb niet echt korte wimpers, maar ook niet echt lange, maar ik denk dat ik zoveel geld er helaas niet voor over heb.

 9. Jeetje wat een groot verschil, ik geloofde nooit dat zoiets zou werken maar jij hebt het tegendeel bewezen :) Goede foto’s trouwens!

 10. Wow! Wat een verschil! Is dit blijvend of moet je herhaaldelijk revitalash blijven gebruiken ?? Als t blijvend is zou ik wel 2 ml aanschaffen

  • Je moet het dan wel blijven gebruiken, maar dan 2 Ć” 3 keer per week. dus ik denk dat je uiteindelijk wel 6 maanden kunt doen met 2 ml als je wimpers eenmaal lang zijn..

 11. Het resultaat is verbluffend! Erg mooi :-)
  Ik zou het er niet voor over hebben om zoveel geld neer te tellen voor zo’n wondermiddeltje (want dat is het echt, aan de foto’s te zien).
  Weet je wel niet hoeveel mooie make- up spulletjes ik daar van kan kopen ;-)

 12. Ik weet niet wat ik “verkeerd doe”, maar ik doe al langer dan een jaar met mijn eerste Revitalash. Daarmee vind ik het dus helemaal niet zo duur. Eerst dagelijks gebruikt en nu ongeveer 2x per week. Mijn wimpers waren al redelijk lang, maar bij mij ook een prima resultaat.

  • Als je een jaar met de Revitalash kan doen dan is dat juist mega fijn toch :)? Zeker als je dan gewoon nog resultaat blijft zien. Inderdaad is het dan helemaal niet duur.

 13. Wauw, wat mooi!
  Gelukkig heb ik enorme wimpers van mezelf, maar ik denk dat ik het wel zou kopen als ik korte wimpers zou hebben, het werkt dus blijkbaar echt!

 14. wauw wat mooi zeg, helaas wel erg duur! ikzelf heb het een aantal weken met wonderolie gedaan, en dat werkt ook supergoed! (& het is nog eens heel voordelig!) xoxo Axelle

 15. Ik zag duidelijk het verschil (in levende lijve) dacht eerst dat je kunst wimpers had.
  Ben benieuwd hoelang het resultaat blijft als je het een week/maand niet gebruikt.

 16. Wat een verschil! Ja, ik zal dit er denk ik toch voor over hebben, die 75 euro’s. Dit is Ć©cht een ideaal serum voor mij met kleine mini wimpertjes. Dat scheelt na mate ook weer geld met mascara’s!

 17. Hoi Vivian,

  Wat leuk dat je het geprobeerd hebt en nog beter: fijn dat het resultaat heeft gehad! Je wimpers zien er super uit!

 18. Pingback: HOW TO: OOGLOOK MET LOSSE PIGMENT | BeautyFrique

 19. Pingback: Beauty love : Revitalash (Review) | Powered by flowers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s