BUSINESS OUTFIT OF THE DAY

Het blijft lastig: een mooi jurkje vinden wat geschikt is om naar je werk te dragen. Niet te kort, niet te strak en niet te bloot. Maar naar aanloop van de zinderende zomer hitte vind ik luchtige jurken toch net wat fijner dan broeken. Ik heb een jurkje gevonden waar ik nu al verliefd op ben. En dat terwijl de zomer nog moet komen!

tn_DSC_0623Dit jurkje van Esprit vind ik lekker vrolijk voor in de zomer. Een welkome afwisseling tussen al het zwart wat in m’n kast hangt.
Het drukke patroon maakt accessoires eigenlijk overbodig. Handig voor als je haast hebt in de ochtend.  En ja, ik mocht de spiegel wel even afstoffen voor de foto.

tn_DSC_0635Dankzij het drukke patroon en de rimpeling bij de taille, valt het after-lunch buikje helemaal niet op.
tn_DSC_0637Deze waterval hals zorgt ervoor dat de hals mooi zichtbaar is, maar dat decolleté niet te zien is. Wel zo netjes voor op het werk.
2013 meiNiet goed te zien op de foto, maar de mouwen zijn een klein beetje transparant. Op deze manier zijn de armen toch bedekt, maar blijft het wel lekker luchtig geheel. Love it!

Q: Wat draag jij graag op warme dagen naar je werk?

34 reacties op “BUSINESS OUTFIT OF THE DAY

  1. Heel mooi kleedje en inderdaad perfect om mee te gaan werken! Het kleedje staat je beeldig!

  2. Super! Ik had dat jurkje ook al gezien op Sans-online en nog getwijfeld om het te bestellen, maar ik heb het dan toch niet gedaan. Nu ik het jurkje bij jou zie, krijg ik daar natuurlijk weer spijt van! :-)

  3. Wat een leuk jurkje, staat je erg goed! Op mijn werk moet ik wel een broek dragen ;) Heb helaas geen kantoorbaan waarbij ik netjes gekleed kan in een leuk jurkje. Dat komt later wel (hoop ik) haha.

    • Inderdaad! Wat doe je nu voor werk? Dit jurkje zou ik zelf nooit uitgekozen hebben (alhoewel ‘ie inderdaad heel geschikt is voor werk), maar hij staat jou wel echt super!

  4. Echt een mooi jurkje! En je hebt een goed figuur zeg!!
    In mijn PA – bank – tijd (1.5 jaar geleden) droeg ik ook altijd zo een stijl van jurken en ook pencilskirts met een leuke top/hemd.
    Nu kan het wat meer casual. :) Oef

  5. De zomer is nu net voorbij :( (ja ik zie je artikel nu pas) maar inderdaad is dit een geschikt jurkje voor naar het werk. Ik vind het ook altijd lastig om geschikte jurkjes te vinden. Dit jurkje zou je trouwens met een panty/legging+vestje ook nog prima in de herfst kunnen dragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s