HOW TO: NAGEL KAVIAAR

Nagel kaviaar, ik zie het steeds vaker voorbijkomen. Nagel kaviaar doet me denken aan de discodip op zo’n kinderijsje. Haha, ik eet nog best regelmatig een ijsje met discodip, lekker crunchy :) Maar dat even off topic, terug naar de nagel kaviaar!

In het filmpje hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe je nagel kaviaar aanbrengt. Het is echt heel makkelijk!
Ik heb bewust gekozen om Ă©Ă©n nagel te doen, want dat vind ik persoonlijk mooier. Een hele hand vol met 3D nagels is voor mij net iets teveel van het goede.


(Haha, pas later hoorde ik het gesnurk van m’n hond op de achtergrond..)

Mijn nagels en nagelriemen.. The horror ;). Ik ben al niet zo trots op m’n handen, maar zo op beeld word ik extra geconfronteerd met m’n nagelbijtende zenuwtrek. Ik heb mezelf beloofd om dit snel te verbeteren :)!

Na de film..
… kon ik heel makkelijk de balletjes (of kaviaar ;) ) weer terug stoppen in de verpakking. Je haalt de dop er vanaf, draait de dop om en hups: giet het zo weer terug bij de rest van de balletjes.

The day after
Tot mijn grote verbazing, zat de nagel kaviaar na een dag nog steeds he-le-maal op m’n nagel. Ik was die dag vrij en heb toen boodschappen gedaan, een paar kleine afwasjes, aardappels geschilt en hachee gemaakt (yummie!). Wat ik lastig vond, was om er niet aan te pulken. 3D nagels is toch iets nieuws, dus automatisch moest ik er constant aan voelen, haha! Maar daarmee moet je jezelf dus (vanzelfsprekend) mee inhouden.
Een avondje stappen overleeft het zeker. Vergeet dan in ieder geval niet de top coat.

En wat inspiratie

Heb jij wel eens nagel kaviaar geprobeerd?

10 reacties op “HOW TO: NAGEL KAVIAAR

  1. Leuk effect! Ik heb het zelf nog niet geprobeerd (ben weer aan het nagelbijten *sad face*)… Mooie reden om het weer te laten groeien :-)

    • Hi Shir! Zeker een goede reden om je nagels te laten groeien.. Maar pfff, wel een uitdaging om niet nagels te bijten :S.. Ik hoop dat het je lukt om er vanaf te komen :)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s