NARS ALBATROSS OVERRATED?

Je kent het wel, make-up producten die door alles en iedereen gehyped worden. Producten die je overal tegenkomt op YouTube filmpjes, waar je vele reviews over leest op blogs. De NARS Albatross highlighter is ook zo’n gehyped product. Maar vind ik deze hype terecht of is deze highlighter toch wat overrated?

kim albatrossDe reden dat ik zwichtte voor de NARS Albatross was het bovenstaande plaatje van Kim Kardashian. Op die foto draagt ze (volgens velen waarschijnlijk) de highlighter en ik vind het zó ontzettend mooi staan!

tn_DSC_0198De verpakking ziet er strak uit. Het doosje is gemaakt van zwart rubberachtig materiaal, met daarop NARS gedrukt.
tn_DSC_0200Zodra je het doosje opent, zie je het spiegeltje binnenin. Ik vind dit altijd een pluspunt.
tn_DSC_0203De verhouding van de highlighter ten opzichte  van mijn hand.
tn_DSC_0199De ingrediënten van de NARS Albatross highlighter.
tn_DSC_0208Foto gemaakt met flitser. De highlighter lijkt op deze foto bijna wit. Nog niet echt spectaculair.
tn_DSC_0212“Dit gaat ‘em niet worden”, was mijn eerste gedachte toen ik het resultaat op m’n vingers zag.

2013 aprilDe highlighter van dichtbij. Op de highlighter van mij zaten kleine “bolletjes”. Deze gingen na het eerste gebruik gelukkig weg. Ik zie dit soort “bolletjes” vaak terugkomen bij blushes van budgetmerken. Maar NARS is alles behalve goedkoop. Geen idee wat deze bolletjes zijn. Misschien een ophoping van talk?

nars albatrossOp de bovenstaande foto heb zie je de voor en na foto. Zie je het verschil? Ik draag hier de highlighter op m’n jukbeenderen en en onder mijn wenkbrauwen.
Ik moet zeggen dat het resultaat op de foto minder goed overkomt. In werkelijkheid is de gouden glow echt prachtig! Ik houd totaal niet van grove glitters in highlighters. De glitters in deze highlighter zijn echter zo miniscuul, dat je daar niets van terug ziet. Alsof je huid uit zichzelf zelf zo’n prachtige gouden gloed produceert ;).

De eerste indruk was dus niet zo goed, maar eenmaal aangebracht ben ik serieus onder de indruk. Logisch dat deze NARS Albatross highlighter een hype is!

Pluspunten
+ miniscule glitters die niet zichtbaar zijn
+ ontzettend mooie glow
+ verpakking: strak en met spiegel

Minpunten
- prijs: rond de €26,-
- verkrijgbaarheid: niet in Nederlandse winkels te koop

Waar kun je de de NARS Albatross kopen?
Ik kocht de NARS Albatross bij HQhair.com. Je betaalt 21,50 pond. Ik stuitte toevallig op een kortingscode, waardoor ik uiteindelijk maar 18,75 pond betaalde, omgerekend €21,57! Echt een koopje wat betreft NARS producten.
Je kunt bij HQHair.com betalen met PayPal en creditcard. Bovendien is er een gratis internationale verzending! Yay! Ik had mijn pakketje binnen een week in huis en kreeg ook nog eens als goodie een scheermesje van Wilkinson cadeau.

TIP: je bespaart veel geld door de valuta op de website op de Britse pond te laten staan. Als je het wel omzet naar euro’s rekenen ze veel meer dan wat PayPal of je creditcardmaatschappij zal doen! Dit geldt trouwens ook voor websites als Asos.com.

47 reacties op “NARS ALBATROSS OVERRATED?

  1. Je hoort zoveel goeds over deze highlighter (: Hij is echt pretty <3!

  2. Hele mooie highlighter! Wat een geluk dat je hem hebt weten te bemachtigen met een kortingscode, dan valt de prijs eigenlijk nog wel mee.

  3. Leuke achtergrond! Je truitje vd Hema! Leuk bedacht.
    Lijkt de glow op die van soft en gentle v Mac? M’n zus heeft die en vind hem toch wat te bronze….

  4. Wauw! Deze staat zeker nog op mijn beauty wishlist. En bedankt voor de tip van de valuta op ponden laten staan, ik verander het altijd naar euro’s!

  5. Mooi! maar ik heb het het geld nu niet voor over.. dus ik blijf voorlopig bij mijn etos highlighter die ook erg mooi is!

  6. dit is echt mijn meest favo highlighter ever! love it, die gloed is echt ongeëvenaard. Wel gek van de bolletjes, dat had ik niet.

  7. Wauw, hij is echt super mooi! Ik wil deze ook al lang eens proberen, jammer dat je op HQhair niet gewoon via overschrijvingen kan betalen. :(

  8. Oh wauw, dit is echt super mooi! Hij is echt prachtig… Je ziet er echt heel anders uit met die highlighter op, prachtig. *schrijft op wishlist*. HEBBEN!!

  9. Oh my god, als ik hem in mij bezit zou hebben, zou ik binnen een week al dikke pan hebben geraakt. xD Hij is echt supermooi, vooral de glow.. uch! LIEFDE!

  10. Die tip van je is echt hartstikke handig, ik heb me dat nooit gerealiseerd! Ik vind dit product echt ontzettend mooi en wil hem dan ook graag hebben! Ik dacht altijd dat hij véél duurder was maar dit vind ik nog best betaalbaar voor zo’n high-end merk! Ik ga is even wat online shoppen denk ik…

  11. Goh, wat een mooi effect! De voor en na foto vind ik wel degelijk een groot verschil. Op de na foto lijkt het alsof je huid enorm straalt.
    Thnx trouwens voor de tip van de valuta. Goed om te weten als ik weer eens iets wil bestellen uit het buitenland

  12. Fijn dat je er toch blij mee bent, anders was het misschien zonde van je geld. Ik vind het op de foto al mooi bij je staan. Deze staat hoog op mijn wishlist. Moet je als je de valuta in ponden laat staan geen extra geld betalen aan je bank, omdat zij moeten omrekenen zegmaar? Dat was vroeger wel zo.

    • Ze vragen inderdaad geld nog steeds geld daarvoor. Maar ik heb al erg vaak gehad dat ik dan alsnog goedkoper uitkom. De website zelf hanteert dan denk ik zelf nog hogere wisselkoersen..

  13. Super bedankt voor deze review! Ik zag precies dezelfde foto van Kim K. en begon gelijk te twijfelen. normaal draag ik ook nooit highlighters, dus is het voor mij extra moeilijk om te kiezen. Maar het eindresultaat is prachtig, ook fijn dat er niet van die grove shimmers inzitten

    • Die code was een weekend discount, die is helaas niet meer geldig. En ik weet het sowieso niet meer welke dat was. Maar ik zie vaker bij hqhair kortingscodes voorbijkomen in de nieuwsbrief. Misschien idee om daar dan op te abonneren? Liefs

      • Dank voor je snelle reactie! Jammergenoeg zie ik de NARS Albatross highlighter ook niet meer te koop op de site van HQhair….Het is een supermooie highlighter en staat jou ook erg goed! Verder wil ik je nog een compliment geven over je duidelijke uitleg over een onderwerp zoals bijvoorbeeld deze highlighter en je leuke overzichtelijke website. Ga zo door!

      • Wat jammer dat ie is uitverkocht. Dank je wel voor het compliment! Vind ik erg fijn om te horen :)

    • Dat denk ik dus niet omdat NARS een exclusief Amerikaans merk is…..wordt niet in Nederland verkocht….Skins Cosmetics is er wel mee bezig, wat ik dus van de medewerkster had begrepen wat erg moeilijk is, om het merk naar NL te halen en in hun winkels te verkopen.

  14. Wauw, die gouden glans is inderdaad prachtig! En ik snap wat je met die bolletjes bedoeld. Ik heb in mijn sleek blush ook van die korreltjes zitten. Maar dat heeft gelukkig geen invloed op de werking/kleur van het product. :)

  15. Mooie highlighter! En bedankt voor de valuta tip ;-)

    Ik sta op het punt Albatross te bestellen op HQhair..maar nu staat er bij de omschrijving: Please Note: We cannot ship Nars outside of the UK !!

    Was dat tijdens jouw bestelling ook en wordt het toch verzonden ook al zeggen ze van niet..of is dat pas sinds kort veranderd? Ik wil ‘m heeeeeel graag bestellen haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s