TEEEZ EYELINERS: (MIS)KOOP?

tn_DSC_0036 Fijne producten deel ik graag met jullie. Maar producten die ik écht niet fijn vind deel ik net zo goed. Met Teeez eyeliners heb ik een haat-liefde verhouding. Eén ding is zeker: ik voel “liefde” voor de vrolijke en originele verpakking! Maar “haat” komt op een ander moment om de hoek kijken. Benieuwd?

tn_DSC_0037v.l.n.r. Teeez easy on the eyes eyeliner Black Deluxe, Exotic Sparkle Eyeliner 06 Tropical, Glitter Gossip Lash & Liner in Take a Taxi en Dinner Cruise

Glitter Gossip Lash & Liner Take a Taxi en Dinner Cruise | €4,79 p.st.
tn_DSC_0038
tn_DSC_0039
Ik werd verblind door de schoonheid van deze glitters. Vooral Dinner Cruise met zijn holografische glitters vond ik erg aanspreken.
Daarnaast vond ik de combinatie van een mascaraborstel en eyeliner in één wel leuk. Maar deze goede eerste indruk klopte helaas niet.

Wat me zo tegenvalt aan beide eyeliners is dat het net lijm met wat glitters is. Ken je dat, als je lijm op je vingers krijgt en dat eraf kunt pulken? Dat heeft deze eyeliner/ glittermascara dus ook. Vooral als ik een lijntje trek. Hieronder op de foto kun je het goed zien. Na het swatchen kon ik beide swatches er zo van mijn arm pulken en had ik de restanten in m’n hand.
tn_DSC_0059Daarnaast werkt dit borsteltje helemaal niet. Eyeliner of een laag glittermascara aanbrengen lukt niet goed, want één van de twee zit altijd in de weg. Dit product vind ik alleen fijn om glitters op m’n wimpers aan te brengen, maar dan wel met het eyeliner gedeelte want met de mascaraborstel werkt helaas niet zo goed.

Wat betreft de dekking ben ik dan nog redelijk tevreden. De dekking kan beter, maar ik heb zeker slechter gezien.

Al met al vind ik deze twee glitter eyeliners/mascara’s een miskoop. De nadelen wegen zwaarder dan de voordelen, zeker omdat ik het alleen met feestelijke gelegenheden kan gebruiken.

Exotic Sparkle Eyeliner 06 Tropical | €4,79
tn_DSC_0041tn_DSC_0043
Wauw, wat een mooie kleur! Deze Exotic Sparkle eyeliner in de kleur Tropical is aubergine van kleur met hele kleine gouden en roze glitters. Doordat de glitter zo subtiel is, kun je deze eyeliner makkelijk overdag dragen.
Deze eyeliner heeft een kwastje, waar ik prima mee kan werken. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen zo enthousiast is over een kwastje.
De dekking kan wat beter: na twee laagjes dekt de eyeliner volledig. Helaas duurt het even voordat de eyeliner droog is. Voor meiden met kleine oogleden kan dit een probleem vormen, wachten totdat de eyeliner droog  is kan namelijk niet altijd. Maar de kleur, die maakt echt alles goed! Wat mij betreft is deze eyeliner van Teeez toch een koopje!

Teeez Easy on the Eyes Pencil Black Deluxe | €5,49
tn_DSC_0044Na het lezen van veel lovende reviews over dit eyepencil / stift liner moest ik het natuurlijk ook proberen. Ik ben nooit zo’n fan geweest van eyepencils. Ik vind ze namelijk nooit écht zwart. Bovendien vind ik ze lastig aanbrengen op het oog met oogschaduw en al. Tenminste, het aanbrengen gaat wel heel makkelijk, maar de kleur lijkt niet goed af te geven. Ik krijg dan lelijke gaten in de lijn. Helaas is dit ook het geval bij deze stift liner van Teeez. Ik heb ditzelfde probleem trouwens ook met de stift liner van MAC, de van Zoeva vind ik daarentegen het meest fijn.

Het blijft gewoon duidelijk: met een vloeibare eyeliner krijg ik een veel mooiere lijn boven mijn ogen dan met deze stift. Tegen de verwachting in, vind ik deze stift liner van Teeez ook een miskoop.

Swatches
Natuurlijk kunnen de swatches niet ontbreken:
2013 maart-071
v.l.n.r. Teeez Easy on the Eyes eyeliner Black Deluxe, Exotic Sparkle Eyeliner 06 Tropical, Glitter Gossip Lash & Liner in Take a Taxi en Dinner Cruise

Q: met welk product of merk heb jij een haat-liefde verhouding?

13 reacties op “TEEEZ EYELINERS: (MIS)KOOP?

  1. Die eyeliner is wel erg mooi! Jammer dat de rest zo’n miskoop is

  2. Oh wat jammer zeg! En ik had die glitter eyeliners nog op mijn wishlist staan, want ze zijn zoo mooi. Nou daar ga ik dan echt niet mijn geld aan uit geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar
WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s